De Beste Laptops Met Een Lange Levensduur Van De Batterij

0
93

Uw laptop kan worden van de coolste ultraportable, afneembare, cabriolet, whatchamacallit-in staat zijn ding op het blok. Maar dat betekent niet dat een partij als de batterij sterft halverwege een e-mail. Dit zijn de langst blijvende laptops op de markt.

De Beste Smart-Lampen Voor Uw Google Startpagina
Craig Lloyd op 4 December 2018

Als je in de markt voor een aantal slimme bollen om de outfit van uw huis en wilt dat ze werken naadloos samen met uw Google-Huis voor de ultieme stem-geactiveerde licht setup, hier zijn de beste opties om uit te kiezen.

De Beste Cadeaus Voor De Koffie Liefhebbers Deze Kerst
door Jennifer Allen op 4 December 2018

Wij zijn grote fans van koffie op ReviewGeek dus u kunt er zeker van zijn dat we een aantal geweldige ideeën voor vakantie geschenken en kleinigheidjes voor de koffie liefhebber in je leven.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Laptops Met Een Lange Levensduur Van De Batterij

Michael Crider | @MichaelCrider | 5 December 2018December 5, 2018

Uw laptop kan worden van de coolste ultraportable, afneembare, cabriolet, whatchamacallit-in staat zijn ding op het blok. Maar dat betekent niet dat een partij als de batterij sterft halverwege een e-mail. Dit zijn de langst blijvende laptops op de markt.

Dankzij een dual-batterij ontwerp, de betrouwbare oude ThinkPad T-serie neemt de kroon gemakkelijk in 2018. Maar we hebben ook selecties voor een aantal andere veelvoorkomende categorieën, als de button-down IBM esthetiek niet een beroep op u. De langstdurende Chromebooks en Mac-laptops kunnen ook worden gevonden onder, evenals meer gestroomlijnde Windows machines die makkelijker zijn uit te glijden in een rugzak voor een all-day out-of-office-ervaring.

De Beste Laptop Levensduur Van De Batterij: De Thinkpad T480 ($750+)

Zodra de betrouwbare werkpaard van de wereld, de ThinkPad T-serie is op zoek naar een beetje lang in de tand, en lijkt de opbrengst van de grond naar de verschillende Oppervlakte-en MacBook-modellen. Maar met de Lenovo Power Bridge architectuur, de nieuwe T480 beats zowat alles wordt anders als het gaat om duurzaamheid.

De toets is een dual-batterij ontwerp: een 3-cel interne batterij die niet kan worden verwijderd, en een extra 3-cel dat kunnen, zodat de gebruiker uit te wisselen voor een verse batterij zonder het sluiten van de machine naar beneden. Dat secundaire batterij kan ook worden opgewaardeerd tot een dikkere 6-cel versie. Lenovo claimt dat dit negen-cel combo kan duren voor een bijna ongelooflijk 30 uur continu gebruik. Recensent batterij stress tests zeggen dat het meer zoals 17, dus verwacht van 20+ uur meer regelmatig gebruik. Dat is nog steeds genoeg om elke andere moderne machine te schande. Een aangepaste ThinkPad T480 met een 8e generatie Core i5-processor, een 14-inch 1080p non-touch-display, 8GB aan RAM en een 256 GB SSD had kunnen worden voor minder dan $1000 op het moment van schrijven, maar de prijzen van Lenovo ‘ s online store hebben de neiging te schommelen nogal. U kunt gaan voor de grotere T580 als u meer ruimte op het scherm, maar sla de populaire “S” – varianten van beide modellen: ze omvatten niet de twee accu ‘ s voorzien.

Nu Kopen

De Langdurige Dun En licht: de Lenovo Yoga C630 ($800)

Windows draait op de Snapdragon processors, en de 850 versie binnen de Lenovo Yoga C630 werd gebouwd vanaf de grond opgebouwd voor de veeleisende behoeften van een volledige desktop OS. Deze converteerbare laptop is niet een powerhouse—niet afhankelijk van het al dertig Chrome tabbladen of een enorme Photoshop project. Maar wat er ontbreekt in de macht maakt het voor in de endurance.

Volgens Lenovo promotionele materialen, deze slanke 13-inch model kan gaan 25 uur op een enkele lading. Dat is waarschijnlijk een beetje optimistisch, maar oudere Snapdragon-aangedreven Windows machines zijn bekend om 15 uur mee, dus 20 lijkt heel goed mogelijk als je kunt vasthouden aan Microsoft Rand en andere S-modus toepassingen. Als bonus van de mobiele architectuur op basis van de Yoga-C630 bevat ook een ingebouwde LTE-mogelijkheden en een vingerafdruk scanner zonder extra kosten.

De HD-touchscreen, 4-8GB RAM-geheugen en maximaal 256GB opslagruimte zijn vrij typisch, en met behulp van Windows op Snapdragon kan het nodig zijn om aanpassingen aan uw workflow. Maar als je iets nodig hebt dat kan gaan van de afstand, zonder wegen die je naar beneden, dit is het.

Nu Kopen

De Langstdurende Chromebook: De Acer Chromebook R 13 ($400)

Chromebooks zijn over het algemeen minder macht beluste dan hun Windows-tegenhangers, maar ze niet omgaan met high-end specs zoals je die vindt in de Pixelbook regel dat alles goed. Als u een chrome os-apparaat dat kan voor een intercontinentale vlucht, check out deze low-end R 13 model van Acer.

Volgens professionele beoordelingen van de batterij kan duren rond 11-12 uur met een normale browser. Nogmaals, de lage-aangedreven mobiele hardware helpt hit van mark: deze maakt gebruik van een Mediatek chipset in plaats van Intel. Maar in tegenstelling tot Windows, alle chrome os en Android apps die compatibel zijn met de meer robuuste modellen zal het werk hier. Een converteerbare touchscreen design en USB-C voor het opladen zijn leuke extraatjes, maar met slechts 4GB RAM, wilt u misschien om een oogje te houden op het aantal tabbladen die u gebruikt.

Kopen op Amazon

De Langstdurende MacBook: Nieuwe Macbook Air ($1200+)

Mac-laptop selectie is vrij beperkt, en geen van Apple ‘ s aanbod kan de afstand van de Lenovo bovenstaande modellen. Maar als je aandringen op macOS en u wilt de best mogelijke levensduur van de batterij, de nieuw ingevoerde MacBook Air is uw beste weddenschap.

Ondanks komen met een krachtigere processor dan de kleinere 12-inch MacBook, de extra ruimte en gewicht in de 13-inch Air geeft 20% betere levensduur van de batterij, tot een maximum van 12 uur voor surfen op het web. De nieuwe Air is ook een betere deal dan de kleinere MacBook, en sommige gebruikers zullen genieten van de meer slanke bouw en het ontbreken van accu-schrokken Touchbar ten opzichte van de duurdere MacBook Pro-modellen. De 256GB SSD upgrade is prijzig, maar gunstig; anders is de standaard Core i5 en 8GB RAM ontwerp moet voldoende zijn voor de meeste gebruikers.

Nu Kopen

Eervolle Vermelding: de Dell XPS 13 ($850+)

De ThinkPad en Yoga bovenstaande modellen zijn ideaal voor pure levensduur van de batterij, maar de eerste is een beetje groot en zwaar, terwijl de laatstgenoemde ontbreekt hardware punch. Als je iets tussen hen dat ook nog kan overnachten aan voor een volledige werkdag en daarbuiten, raden wij u de Dell XPS 13 als een middenweg. Het maakt gebruik van de nieuwste Core i-serie processors met veel RAM in de mid-range configuraties, terwijl het nog steeds een compacte, dunne-en-licht ontwerp dat is zeer geliefd onder de bevoegdheid van de gebruiker. De batterij laatste ergens tussen 10 en 15 uur voor het reguliere werk, dus voel je vrij om te vertrekken van de stroomadapter thuis als je post uit voor een avond in het café. Zelfs als je winkelen voor een prijs, probeer er een te vinden met minimaal 8GB RAM-geheugen, voor betere prestaties. Maar sla 4K touchscreen display upgrade: duwen vier keer zoveel pixels en het voeden van een touch-sensor snijd de levensduur van de batterij aanzienlijk.

Nu Kopen