De Bästa Bärbara Datorer Med Lång Livslängd Batteriets Livslängd

0
88

Din bärbara dator kan vara den coolaste ultraportabel, avtagbar, cabriolet, whatchamacallit-kunna sak på blocket. Men det betyder inte att en hel del om batteriet dör halvvägs genom ett e-post. Detta är den mest långvariga bärbara datorer på marknaden.

Den Bästa Smarta Lampor För Ditt Google-Hem
Craig Lloyd på den 4: e December 2018

Om du är i marknaden för en del smarta lampor för att utrusta ditt hus och vill ha dem för att fungera sömlöst med din Google-Startsida för den ultimata röststyrda light setup, här är de bästa alternativen att välja mellan.

De Bästa Gåvor För Kaffe Älskare Denna Jul
av Jennifer Allen på den 4: e December 2018

Vi är stora fans av eller på ReviewGeek så du kan vara säker på att vi har några grymma idéer för julklappar och julklappar för kaffe älskare i ditt liv.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

De Bästa Bärbara Datorer Med Lång Livslängd Batteriets Livslängd

Michael Crider | @MichaelCrider | December 5, 2018December 5, 2018

Din bärbara dator kan vara den coolaste ultraportabel, avtagbar, cabriolet, whatchamacallit-kunna sak på blocket. Men det betyder inte att en hel del om batteriet dör halvvägs genom ett e-post. Detta är den mest långvariga bärbara datorer på marknaden.

Tack vare en dual-batteri design, pålitlig gammal ThinkPad T-serien tar kronan lätt 2018. Men vi har också gjort val för ett par andra vanliga kategorier, om button-down IBM estetik vädjar inte till dig. Den mest långvariga Chromebook och bärbara Mac-datorer kan också hittas nedan, liksom mer slimmade Windows-maskiner som är lättare att glida ner i en ryggsäck för en all-day out-of-office-upplevelse.

Den Bästa Totala Laptop Batteritid: Thinkpad-T480 ($750+)

När tillförlitlig arbetshäst för arbetslivet, ThinkPad T-serien ser lite lång i tanden, och verkar vara framställning av mark till olika ytor och MacBook modeller. Men med Lenovos Makt Bridge-arkitektur, nya T480 slår nästan allt annat när det gäller livslängd.

Nyckeln är en dual-batteri design: en 3-cell internt batteri som inte kan tas bort, och en extra 3-cell som kan, så att användaren kan byta ut ett nytt batteri utan att stänga ner maskinen. Det sekundära batteriet kan även uppgraderas till en tjockare 6-cell-version. Lenovo hävdar att denna nio-cells combo kan pågå i en nästan otrolig 30 timmars kontinuerlig användning. Recensent batteri stresstester säga att det är mer som 17, så räkna med 20 timmar eller mer regelbunden användning. Det är ändå tillräckligt för att sätta alla andra moderna maskinen på skam. En anpassad ThinkPad-T480 med en 8: e gen Core i5-processor, 14-tums 1080p icke-touch-skärm, 8GB RAM och 256GB SSD kan fås för under $1000 i skrivande stund, även om priserna från Lenovo: s online-butik tenderar att variera en hel del. Du kan gå för de större T580 om du behöver mer utrymme på skärmen, men hoppa över den populära “S” – varianter av antingen modell: att de inte har den dubbla batteri inslag.

Köp Nu

Den Långvariga Tunn Och lätt: Lenovo Yoga C630 ($800)

Windows körs på Snapdragon-processorer nu, och 850 version inuti Lenovo Yoga C630 var byggt från grunden upp för de krävande behoven av en full desktop OS. Detta konvertibla bärbar dator är inte ett kraftpaket—inte beroende av det för trettio flikar i Chrome eller en stor Photoshop-projekt. Men vad det saknar i kraft den gör upp i uthållighet.

Enligt Lenovo: s pr-material, är detta eleganta 13-tums modell som kan gå 25 timmar på en enda laddning. Det är nog lite optimistiskt, men äldre Snapdragon-drivna Windows-maskiner har varit kända för att få 15+ timmar, så 20 verkar fullt möjligt om man kan hålla sig till Microsoft Edge och andra S-läge program. Som en bonus av sin mobil-baserad arkitektur, Yoga C630 även har inbyggt LTE-kapacitet och en fingeravtrycksläsare utan extra kostnad.

HD-pekskärm, 4-8GB RAM-minne och max 256GB lagring är ganska typiskt, och med hjälp av Windows på Snapdragon kan kräva vissa justeringar till ditt arbetsflöde. Men om du behöver något som kan gå långt utan att tynga ner dig, det är det.

Köp Nu

Den Mest Långvariga Chromebook: Acer Chromebook R 13 ($400)

Chromebook är i allmänhet mindre resurskrävande än sina Windows-motsvarigheter, men de behöver inte hantera high-end specifikationer som de du hittar i Pixelbook linje så bra. Om du vill ha en ChromeOS enhet som kan pågå för interkontinentala flyg, kolla in detta low-end R 13 modell från Acer.

Enligt professionella recensioner batteriet kan räcka runt 11-12 timmar med normal webbläsare. Igen, låg-driven mobil hårdvara är att hjälpa drabbade att markera: detta använder ett Mediatek chipset istället för Intel. Men till skillnad från Windows, alla ChromeOS-och Android-appar är kompatibla med den mer robusta modeller kommer att arbeta här. Ett konvertibelt pekskärm design och USB-C för laddning är bra förmåner, men med bara 4 gb RAM-minne, kanske du vill hålla ett öga på det antal flikar som du använder.

Köp på Amazon

Den Mest Långvariga MacBook: Nya Macbook Air ($1200+)

En bärbar Mac-dator urvalet är ganska begränsat, och ingen av Apples erbjudanden kan gå avstånd av Lenovo modeller ovan. Men om du insisterar på macOS och du vill ha bästa möjliga batteritid, den nyligen introducerade MacBook Air är din bästa insats.

Trots att han kommer med en mer kraftfull processor än mindre 12-tums MacBook extra utrymme och vikt i 13-tums Air ger 20% bättre batteritid, upp till högst 12 timmar för surfning. Den nya Luft är också en bättre affär än mindre MacBook, och vissa användare kommer att uppskatta dess mer svelte bygga och brist på batteriet glufsa Touchbar jämfört med de dyrare MacBook Pro-modeller. De 256 gb SSD-uppgradering är dyr men bra; annars standard Core i5 och 8GB RAM design bör räcka för de flesta användare.

Köp Nu

Hedersomnämnande: Dell XPS 13 ($850+)

ThinkPad och Yoga-modellerna ovan är bra för ren batteritid, men den förstnämnda är lite stor och tung medan den senare saknar hårdvara punch. Om du behöver något mellan dem som fortfarande kan bo på för en full arbetsdag och utanför, vi rekommenderar Dell XPS 13 som en gyllene medelväg. Den använder den senaste Core i-processorer serien med massor av RAM-minne i mellanklass-konfigurationer, medan det fortfarande är en kompakt tunna och lätta design som är mycket omtyckt bland avancerade användare. Batteriet kommer att pågå någonstans mellan 10 och 15 timmar för ordinarie arbete, så känn dig fri att lämna strömadapter hemma om du är på väg ut för en kväll på kafé. Även om du är shopping för pris, försök att hitta en med minst 8GB RAM för bättre prestanda. Men hoppa över 4K pekskärm uppgradering: trycka fyra gånger så många pixlar och att driva en touch-sensor kommer att minska batteriets livslängd avsevärt.

Köp Nu