Slik Får du Windows 10 for Gratis, og er det Lovlig?

0
218

I denne artikkelen, vi vil være å utforske ulike metoder tilgjengelig for å få Windows-10 for gratis. Vi vil dele fire unike muligheter og forklare om hvert av disse alternativene er lovlig.

Forhåpentligvis, etter å ha lest denne artikkelen, vil du være mer clued opp om hvordan Windows 10 aktivering fungerer og hvorfor Microsoft kostnader for det i første omgang.

Du laster ned Windows 10 gratis fra Tredjeparts Nettsteder

Du har kanskje hørt fra en venn eller kollega om at de var i stand til å laste ned Windows 10 for gratis fra en tredjeparts nettside, eller kanskje du lese om det på nettet.

Din kilde til informasjon kan ha nevnt at de kan få du full Windows 10 operativsystem for gratis, uten vannmerker eller produktnøkkelen.

Ved hjelp av en tredjeparts nettside for å laste ned Windows 10 gratis er absolutt mot Microsofts retningslinjer og enda viktigere, det kan presentere noen juridiske problemer eller andre problemer for deg.

Er det Lovlig?

Å laste ned en fullversjon av Windows 10 for gratis fra en tredjepart kilde er helt ulovlig og vi ville ikke anbefale det.

Det er opp til debatt om hvorvidt eller ikke du laster ned Microsoft-programvare ulovlig vil lande deg i trøbbel eller med en stor bot, men det er absolutt mulig, og Microsoft har rett til å forfølge rettslig handling i dette tilfellet.

Er det Farlig?

Kanskje enda mer bekymringsfullt, laste ned Windows 10 gratis fra tredjeparts nettsteder kan være svært farlig. De som gir bort sprakk programvare for gratis kan tukle med programvaren og pakke den med malware eller et virus.

Noen malware kan spore dine tastetrykk og stjele informasjon, eller de kan bruke PC-en din makt til mine cryptocurrency. Alternativt kan de kjøre annonser på systemet i bakgrunnen for å tjene penger fra deg.

Last ned Windows-10 ISO direkte fra Microsoft

Hvis du desperat trenger å laste ned Windows 10 for gratis og ikke har noen installasjon media, trenger du ikke å se for tredjeparts kilder. Microsoft faktisk lar brukere laste ned Windows 10 helt gratis direkte fra sin egen hjemmeside.

Du kan finne det Windows-10 Laste ned verktøyet her. Med dette verktøyet, kan du lage din egen oppstartbar Windows-10 installasjon av USB-stasjon eller CD.

Er det Lovlig?

Ved hjelp av denne metoden er lovlig, og er gitt direkte fra Microsoft. Med denne metoden, kan du installere og kjøre Windows-10 uten et produkt aktiveringsnøkkel.

Det er viktig å være oppmerksom på at hvis du fortsetter å bruke Windows uten å aktivere det med en kjøpt lisens, vil du være å gå mot Microsofts vilkår for bruk.

Det anbefales at du kjøper en lisens til å støtte Microsoft og sikre at du er overholdelse av vilkårene for bruk. Imidlertid, for en rask løsning, er dette alternativet tilgjengelig for deg hvis du har behov for å få Windows-10 opp og kjører på en maskin raskt.

Er det Farlig?

Ved hjelp av denne metoden er ikke farlig fordi det kommer direkte fra Microsoft. Det er ingen sjanse for at denne metoden ville inneholde virus eller malware.

Bare sørg for at du lar Windows-10 Download tool fullføre prosessen helt før du installerer den på et nytt system.

Vurdere Windows-10 Enterprise til 90 dager

Hvis du vurderer å bruke Windows-10 Enterprise for din bedrift, vil du bli glad for å høre at du kan evaluere det gratis for en periode på 90 dager.

Windows-10 Enterprise er en Windows-versjon 10, som er rettet mot mellomstore til store bedrifter. Den deler svært lik funksjonalitet med Windows 10 Pro med noen små justeringer.

Du kan finne evaluering side for Windows 10 Enterprise her.

Er det Lovlig?

Det er helt lovlig å bruke denne metoden til å laste ned Windows 10 Foretaket, men Microsoft har gitt dette alternativet for de som er interessert i å kjøpe en lisens fra dem etter at de første evaluering scenen.

Teknisk sett, det er ingen regler som staten må du kjøpe Windows 10 Enterprise etter 90-dagers evalueringsversjon er opp, men du vil være å gå mot sin form hvis du fortsetter å bruke programvaren etter evalueringsperioden uten å kjøpe en lisensnøkkel første.

Er det Farlig?

Igjen, er denne metoden ikke er farlig fordi du vil være å gå direkte gjennom Microsoft. Bare husk at du trenger for å lage en ISO-før du installerer operativsystemet, så dette vil kreve en oppstartbar USB-stasjon eller en CD.

Re-bruke Windows-10-Plate på Flere Datamaskiner

Hvis du har kjøpt en Windows-10-installasjonsplaten i det siste, er det mulig å bruke den til å installere din kopi av Windows-10 på et annet system. Dette er lett den mest praktiske alternativet tilgjengelig, fordi alt du trenger å gjøre er å plassere platen inn i systemet du ønsker å installere Windows på 10.

Er det Lovlig?

Når du kjøper en Windows-10-installasjonsplaten, blir du spurt om du bare installere og bruke programvaren på én systemet. Gjør ellers er mot Microsofts lisensbetingelser.

Men, du kan fortsatt holde seg innenfor grensene av Microsofts vilkår hvis du kontakte dem og be om å overføre lisensen fra ditt eksisterende system til det nye systemet.

Alternativt, hvis du skal installere Windows-10 plate på systemet du først aktivert lisensen på, du er i din fulle rett til å installere den på nytt på det samme systemet. Windows vil kontrollere maskinvaren for å finne ut om det er samme system eller ikke.

I noen tilfeller, hvis du endrer maskinvare, OS kan bare anta at det er et nytt system når det er faktisk det samme. Du kan kontakte Microsoft kundestøtte for å få hjelp med dette problemet.

Er det Farlig?

Dette alternativet bares ingen fare – det kan faktisk være det tryggeste alternativet fordi du bruker media direkte fra Microsoft, og du trenger ikke engang internett for hele prosessen.

Vil Gå Mot Microsofts Vilkår Få Meg i Trøbbel?

Med Microsoft tilbyr så mange gratis metoder for å installere Windows-10, er det mulig å installere Windows 10 gratis direkte fra dem og aldri betale for å aktivere den.

Hvis du velger å gjøre dette, vil du fortsatt ha tilgang til oppdateringer og alle av operativsystemet funksjoner vil være aktiv til du.

Det eneste negative, vil være at det vil være et vannmerke på bunnen av skjermen til enhver tid, og du vil ikke være i stand til å få tilgang til Office 365-programmer som Word eller PowerPoint. Noen tilpasningsmuligheter vil også være deaktivert.

Å gå denne ruten vil bety at du går mot Microsofts vilkår for tjenesten, men det er veldig lite Microsoft kan gjøre for å stoppe deg. Hvis du er et individ, er du ikke kommer til å kjøre inn i noen problemer. Hvis du er en bedrift som reparerer eller selger datamaskiner, kan du deretter kjøre inn i noen juridiske problemer.

Til slutt, Microsoft har blitt veldig overbærende med system som ikke er aktivert brukere – de ville foretrekker selv de som bruker Windows-10 uten en lisens til å ha full sikkerhet beskyttelse og de siste oppdateringene for å unngå skadelig programvare og virus infeksjoner.

Så, i sammendrag, muligheten er der for å fortsatt ulisensiert, men det er fortsatt kommer mot Microsofts lisensvilkårene. Det kan være en betaling som du ikke ønsker å gjøre, men vi anbefaler at du gjør betalingen for å støtte Microsoft.

Det tar mye penger for å ansette medarbeidere til å utvikle, vedlikeholde, og gi støtte for Windows 10. Nyt!