Hoe te Gebruiken Trackpad-Modus op de iPhone en iPad om Tekst te Selecteren

0
79

Of je nu met een iPad Pro als uw laptop vervanging of u nu een road warrior die leeft op uw iPhone, de mogelijkheid om te navigeren door middel van tekst en selecteer, indien nodig, is belangrijk. Het is ook makkelijker dan je zou denken.

Het is duidelijk dat op dit punt dat Apple heeft dit een bijzonder slechte werk van het maken van tekst voor navigatie en selectie op iOS-apparaten, iets dat van nature vindbaar. Als je duikt diep genoeg in de Apple online knowledgebase, komt u mogelijk een aantal van de technieken die de zogenaamde ‘power users’ zijn en profiteren van de jaren. Maar als je niet de tijd noch de neiging voor dat, we hebben u gedekt. Hieronder vindt u een aantal van de beste en eenvoudigste manieren om te bewegen door (en kiezen) tekst op zowel een iPhone en een iPad.

Helaas, Apple geeft niet de iPhone en iPad zijn voorzien van pariteit als het gaat om het verwerken van tekst, die niet alleen helpt om de verwarring compleet, maar betekent dat mensen nodig hebben om te onthouden meerdere manieren om hetzelfde te doen. Omdat zowel de iPhone en iPad draaien op iOS, dat is bijzonder vervelend.

Het zetten van de eigenaardigheden van het ontwerp van Apple beslissingen aan de ene kant, hier is hoe ga je over het gesteggel tekst op iPhones en iPads.

Hoe te Gebruiken Trackpad Mode op een iPhone of iPad

Geen kwestie hoeveel we om vragen, Apple is niet waarschijnlijk de iPhone, of meer specifiek de iPad, ondersteuning voor trackpads op elk moment snel. Gelukkig is er een manier om een software-gebaseerd trackpad van soorten direct uit de doos. Deze methode vereist dat u gebruik maken van het virtuele toetsenbord, maar ervan uitgaande dat je bent, tikt u op de spatiebalk om te schakelen van een beweegbare pointer. Veeg met uw vinger over het toetsenbord beweegt de aanwijzer waar u maar wilt.

Als u gebruik maakt van een iPad met een fysiek toetsenbord, tikt u op en houd ergens op het scherm om de cursor te verplaatsen, en vegen over het scherm verplaatsen.

Als je een iPhone met 3D Touch, heb je een tweede optie; druk stevig ergens op het toetsenbord om hetzelfde resultaat te bereiken.

Hoe om Tekst te Selecteren op een iPad

Dit is een functie die veel mensen die gebruik maken van iPads full-time misschien niet kent, maar het kan een spel-wisselaar als je het schrijven of bewerken van een stuk tekst.

Met de knipperende cursor, tikt u met twee vingers eenmaal om een woord te selecteren. Dubbel tikken met twee vingers selecteer een zin, of triple tik met twee vingers om een paragraaf te selecteren. Dit alleen al kan een van Apple ‘ s best bewaarde geheimen.

Hoe om Tekst te Selecteren op een iPhone

Helaas, de twee-vinger-aanpak niet werkt op de iPhone en de manier kranen interactie met tekst is anders, ook. Op een iPhone, en met een knipperende cursor, kunt u dubbeltikken op een woord om het te selecteren. Als u meerdere woorden of zinnen, uw enige oplossing is om te sleep de handgrepen aan het begin en einde van uw keuze.

Als u gebruik maakt van een iPhone met 3D Touch, druk stevig ergens op het toetsenbord in te voeren trackpad modus en dan druk nog steviger uit te breiden de selectie van tekst als nodig is.