Hoe een Website Toevoegen aan Uw Chromebook Plank

0
177

Bladwijzers zijn geweldig om te houden uw favoriete sites in de buurt, maar ze zijn niet de snelste optie. In plaats daarvan, waarom niet snelkoppelingen toevoegen naar uw favoriete websites direct aan de Chromebook plank?

Als er een site ga je meerdere keren per dag, vooral als het essentieel is voor uw bedrijf—elke toegevoegde stap betekent meer tijd je te besteden hebt om te komen waar je moet zijn. Het hebben van uw favoriete websites direct op uw Chromebook van de plank (de taakbalk aan de onderkant, waar zie je open app-pictogrammen) tot hen, die veel sneller.

Het Toevoegen van Uw Favoriete Website aan Uw Chromebook Plank

Begin met het bezoeken van de website die u graag wilt hebben van een snelkoppeling. Selecteer de drie-punt-menu in de rechterbovenhoek.

Beweeg de muis over het “Tools” menu en kies “Snelkoppeling Maken.”

Wijzig de naam van de snelkoppeling als u wilt, en klik vervolgens op “Create.”

Dat is het! Het pictogram van de website altijd op de plank, klaar wanneer je maar wilt. Standaard zal de website openen in een nieuwe tab in je browser. Maar, kan je de site in een eigen venster door met de rechtermuisknop te klikken, of door lang te drukken op het pictogram met de muis over de pijl selecteren en vervolgens “Nieuw Venster”.

Dit maakt de app voelt meer als een native app, dan alleen een website, en het kan goed zijn voor sites als Netflix, YouTube, en andere consumptie sites waar je niet wilt dat de visuele afleiding die van de andere tabbladen in de browser.

Deze snelkoppelingen worden gesynchroniseerd met uw Google-account, dus zelfs als u een andere Chromebook, je zult hebben ze nog steeds op de plank en in de app drawer. Met dat, je favoriete site zal altijd maar één klik verwijderd!