Hvordan du skal Finne Billige Flyreiser på Internett og Slå Airlines

0
200

For å gjøre opp for kostnadene for vedlikehold, drift, og flygende fly fra sted til sted, airlines vil bruke en overflod av triks for å få mest mulig inntekt mulig ut av hver etappe. Dette kan bety, til tider, at du kan være med å betale mer for effektivt det samme flyet.

I denne artikkelen tar vi en titt på hvordan du kan finne billige flyreiser online og spare penger på det kan være den dyreste del av din reise kostnader.

Merk: Selv om pris sammenligningen nettsteder er fantastisk, det er verdt å merke seg at ikke alle flyselskaper som er inkludert i disse områdene. For eksempel, Southwest ikke dukker opp på Expedia, Orbitz, eller hvilken som helst nettside vi nevner nedenfor, men noen ganger de har den beste prisen på en innenlandsk flyreise i USA.

Start med Pris Sammenligningen Nettsteder, Ikke Flyselskapet

Mange mennesker fortsatt gå direkte til deres favoritt flyselskap eller booking nettsted. Du kan potensielt spare et par hundre dollar bare ved å handle andre steder. Heldigvis, det er mange verktøy tilgjengelig på internett som sparer deg bryet med å sammenligne priser deg selv.

Flight sammenligning nettsteder vil skure nettet i løpet av få sekunder å finne den absolutt beste prisene for deg på dine valgte flyreiser. De vil foreslå en rekke forskjellige flyselskaper på tvers av en rekke forskjellige booking nettsteder.

En av de mest populære pris sammenligningen nettsteder er Skyscanner. Denne kraftige nettstedet kan du finne beste pris for dine flyreiser bestemt dato eller forskjellige priser på hver dato i en bestemt måned.

Du kan besøke Skyscanner, skriv inn ditt avreise sted, din ankomst plassering, og deretter datoene. Vårt beste råd ville være å legge den måneden du ønsker å reise. Her er et eksempel.

Som du kan se av bildet over, kalender gis gir noen veldig nyttig informasjon på den beste priser for hver dato. Ved planlegging fremover, vi kan komme med et fly for billigere ved å velge den mest optimale datoer.

Når en avgang og retur hittil har vært valgt, kan du klikke Vis Flyreiser for en oversikt over hva booking nettsteder og flyselskapene kan tilby på disse datoer.

Skyscanner vil gi deg kontroll over plukke den raskeste flyreiser, den billigste, eller noe i mellom.

Det er selvfølgelig mange andre pris sammenligningen alternativer for søk etter flyreiser. Mens Skyscanner er veldig populært, mange mennesker har begynt å gå over til Google Flyreiser.

Akkurat som Skyscanner Google Flyreiser har en svært kraftig søkeverktøy som kan skuring internett for de beste prisene. Du kan raskt bla gjennom dager og måneder på å finne den beste datoer mulig.

Mens vi tror du vil få med fine med bare Google Flyreiser og Skyscanner, et par andre populære alternativer inkluderer Momondo, farecompare, og CheapOair.

Ved hjelp av en pris sammenligning verktøy som de som er nevnt ovenfor kan være en flott måte for å finne den billigste flyreisen mulig for dine valgte datoer, men du kan spare enda mer ved å være fleksibel med når du går og kommer tilbake.

For eksempel, slå datoene for ditt fly med bare to dager kan spare deg for flere hundrevis av dollar for lang avstand flyreiser. Både Skyscanner og Google Flyreiser kan vise deg hvordan prisen kan variere på tvers av ulike dager.

Bestill Langt Nok Fram

Mens Skyscanner og Google Flyreiser kan hjelpe deg med å finne den beste mulige flypriser, det er fortsatt taktikk du kan bruke til å begrense de samlede kostnadene ytterligere. En av de største tips vi kan gi er å planlegge så langt som mulig.

Det er veldig vanlig at priser vil øke etter hvert som du nærmer deg nærmere dato for avreise. Dette er fordi flyselskapene vil starte med en base pris, men som tilførsel for billetter på en sikker flytur senker prisen vil øke.

Det beste du kan gjøre er å bestille så langt fram som mulig, spesielt for lang avstand flyreiser som kanskje ikke skje så ofte som kortere flyreiser. Den gjennomsnittlige ‘beste’ på tide å bestille er 47 dager før eller etter en flytur, men du kan få en god billettpris så mye som 117 dager før avreise.

En annen stor ting om planlegging fremover er at du faktisk logge deg opptil pris varsler på begge Skyscanner og Google Flyreiser. Hvis en god pris kommer i som er i den valgte datoperioden, vil du bli varslet via e-post.

Fly Ofte? Forblir Lojal

Det kan spare deg for mye penger på kort sikt, hvis du bare gå for den billigste airline mulig, men hvis du skal fly til og fra et sted ofte, bør du prøve å holde seg til den samme flyselskap.

Mange flyselskaper har lojalitet systemer som belønner deg for å fly med dem. Du kan fortsatt bruke Skyscanner og Google Flyreiser til å finne den beste prisen for det aktuelle flyselskapet, men du kan få de fordeler som gratis eller rabatterte flight kostnader.

En annen flott måte å spare på flyreiser er å bruke et kredittkort som tilbyr reiser belønninger. Du må bruke kredittkort for daglige innkjøp for å bygge opp poeng og over tid vil du ha nok til å få gratis flyreiser.

Et Notat Om Informasjonskapsler og du er i Inkognito-Modus

Mange mennesker tror at ved hjelp av informasjonskapsler og gå inkognito kan spare deg for penger på flyreiser. Mens dette kan være sant hvis du går direkte til et flyselskaps hjemmeside, vil du ikke ha dette problemet hvis du bruker Skyscanner og Google Flyreiser.

Hver gang Google Flyreiser eller Skyscanner utfører et søk, cookies eller tidligere internett-data vil ikke ha noen innvirkning på resultatene. Prisene vil justere sporadisk på begge plattformene, men dette vil være på grunn av kompliserte systemer som flyselskaper bruker for å få best mulig inntekter.

Disse systemene tar hensyn til ting som aktuell interesse i deres fly, reserverte sitteplasser, og tiden mellom dagens dato og dato for avreise.

I sammendraget, slette informasjonskapsler, eller du surfer i inkognitomodus, er det ikke nødvendig hvis du bruker den sammenligningen områder som er nevnt tidligere.

Vær Oppmerksom Når Du Bestiller

Når du endelig finne din reise, være veldig oppmerksom når du bestiller det. Flyselskaper vil prøve å overtale deg til å kjøpe så mange statister som mulig.

Det kan være verdt å betale litt ekstra for å velge ditt sete, men å legge til ting som måltider på kort avstand flyreiser eller spesielle bunter vil øke prisen ganske betydelig. Unngå tilbehør med mindre du faktisk trenger dem.

Noen flyselskaper vil også bruke taktikk for å lure deg til å bruke mer. Et eksempel kan være at et flyselskap vil foreslå pakker som inkluderer bagasje før vi sender deg en egen bagasje side.

Uten å lese nøye, kan du ende opp med å betale mer for en pakke, når du kan spare penger ved å plukke ut de spesifikke funksjoner du trenger på din flyvning.

Her er et eksempel fra Jetstar. I bildet nedenfor, vises bunter side før han ble tatt til bagasjen side. Med et raskt glimt, du kan anta at du må betale $15.99 for 20KG innsjekket bagasje.

Imidlertid, hvis du bare klikke starter pakken, ser du på neste side at 20KG innsjekket bagasje kan kjøpes eksklusivt for $9, og du kan spare enda mer hvis du har bagasje som veier mindre.

For en avslutning oppmerksom på dette, sørg for at du er nøye med å se over hva du kjøper før du kjøper din billett. Sørg for at du kjøper det du trenger på nettet, selv om, fordi legge til tilbehør som måltider eller innsjekket bagasje på flyplassen kan koste enda mer hvis du ikke kjøpe det i utgangspunktet.

Oppsummering

For å oppsummere denne artikkelen, her er tipsene vi vil foreslå å hjelpe deg med å finne billige flyreiser online.

  • Bruk en pris sammenligning nettsted som Google Flyreiser og Skyscanner
  • Bestill langt nok fram: 47-117 dager er den mest optimale
  • Bruk reise kredittkort eller samme flyselskapet hvis du reiser mye
  • Vær forsiktig med hva du kjøper når du velger tilbehør samtidig som du bestiller din billett

Takk for at du tok deg tid til å lese vår artikkel. Forhåpentligvis den informasjonen som er gitt her viste seg å være nyttig. Nyt!