De fleste Rimelig Smart Home-Utstyr for Første Gang Kjøpere

0
233

Markedet for smarthus-teknologi har blomstret opp i en verden av spennende potensial for interesserte kunder i de siste årene, men inngangspris for å gjøre hjemmet ditt om til en smart home kan være litt skremmende.

I denne artikkelen ønsker vi å vise deg at du kan bli smartere opp ting rundt huset uten å bryte banken. Faktisk, kan du legge til noen smarte hjem funksjonalitet med så lite som $50 ved å kjøpe en smart home assistant som Google Hjem Mini.

Selvfølgelig, det er ikke det samme uten smart teknologi rundt huset, så vi har tatt noen andre valg som vil legge til mer funksjonalitet for billige.

Hvis du ønsker å få alvorlige, les til slutten av artikkelen for noen forslag til ulike smarte hjem tech som også eksisterer.

Hvorfor gjøre Hjemmet Ditt om Til en Smart Home?

Mange folk vil spørre hva hensikten er bak snu sitt hjem i en smart home. For å konfrontere tvilerne, jeg har to enkle svar. Den ene er praktisk, og den andre er energieffektivisering.

Smart utsalgssteder, lys, persienner, og andre smarte hjem gadgets kan gjøre det langt enklere for deg å administrere alt i ditt hjem. Noen smart utstyr vil selv administrere seg selv automatisk. Det legger et nivå av bekvemmelighet ved ditt liv som det er lett å gå glipp av når du har det.

Med denne ekstra komfort og ekstra nivå av smartere tech, det blir lettere å senke energikostnadene, også. Smart termostater kan bidra til å overvåke din ovn eller AC bruk og kan opprette profiler som er både komfortabel og rimeligere for deg.

Smart belysning kan være satt opp til å være slått av når du er ute av huset, og smart plug butikker kan ha profiler som slå på og av for å passe din livsstil.

Starter Med en Stemme Assistent – Google Hjem Mini for $49

Det beste stedet å starte din smart home erfaring er ved å kjøpe en stemme assistent. Det finnes flere alternativer på markedet, men den laveste valg er Google Hjem Mini og Amazon Echo Punktum. Begge er tilgjengelig for $49.

For denne artikkelen, vil vi basere teknologi på Google Hjem Mini, men du kan enkelt finne alternativer for Amazon Echo. Vi tror også at Google Hjem Mini bedre integrert med Android-smartphone-brukere. (Og til og med iOS-brukere hvis du vil laste ned Google lærerassistent-app ‘ en).

Google Hjem Mini er en smart høyttaler som kan plugges inn i ditt hjem. Uten noen andre smart-tech, det er egentlig en talestyrt Google-søk på steroider. Du kan be Google Hjem for eventuell informasjon som finnes på nettet, kan du bruke den til å sjekke tidsplanen din, eller utføre oppgaver via integrerte programmer tilgjengelig på app store på din smarttelefon.

Google Hjem Mini legger et lag av bekvemmelighet ved ditt liv som du ikke ville noen gang har kjent eksistert uten det. Google Hjem opplevelsen blir bedre når du legger til mer teknologi som kan brukes sammen med det.

Gjør Din Belysning Smartere – Hue Starter Kit – 2 for $69.99

En av de billigste smarte dingser kan du ta inn i ditt hjem er Wi-Fi-aktivert lyspærer. Deretter kan du slå av, slå den på, og dim disse lyspærer fra en app på din smarttelefon eller ved å snakke til ditt hjem stemme assistent.

Du kan betale litt mindre for smart pærer med mindre funksjonalitet, men vi vil anbefale Philips Hue Startpakke for $69.99. Med dette, du får to lyspærer og kraftig Hue Bridge som kan brukes til å styre lys pærer selv om internett går ned.

Med Philips Hue, du kan sette opp profiler for forskjellige tider av døgnet, eller sette opp timeplaner slik at lys sakte slå på i morgen for å vekke deg opp forsiktig.

Hvis du ønsker å gå pære gal, du kan bruke $99.99 på 4-pack starter kit eller tilbringe mellom $15 og $50 på ulike typer pærer for standard hvit belysning, dempet belysning, og mye mer.

Philips selger også Hue lys strimler og lamper, så over tid, du kan konvertere hele din bolig om til et hjem lyser opp med lys styres fra ett enkelt app.

Får Energi Smart Med Smart Plugger – 4 for $50

Smart plug butikker kan være en utrolig fin måte å overvåke energiforbruket, slå av ubrukte elektronikk eksternt, og sette opp profiler unik for deg.

Du kan kjøpe et 4-pack av smart plug utsalgssteder fra Etekcity på Amazon for bare $50. Installere disse utsalgsstedene er enkelt, du bare koble dem til din vanlige stikkontakter, og kobler elektronikken i Etekcity smart plug.

Med den medfølgende appen, kan du styre alle dine produkter via Wi-fi, slik at du kan selv slå av ting når du ikke er hjemme. Du kan angi timer på plugger, spesielt nyttig når du ønsker å lade din miniprogrammer for en angitt tid, men ønsker ikke å sjekke opp på dem.

Du kan også lage tidsplaner, slik at pluggen utsalgssteder slå på og av på bestemte tider. Den Etekcity selv har et energibruk diagrammet slik at du kan spore hvor mye strøm som brukes.

Til slutt, kan du navn på hver av utsalgssteder og deretter kontrollere dem via Amazon Alexa eller Google Hjem.

Å spare Penger på Oppvarming Med Smart Oppvarming – Reir Læring Termostat for $245.99

Reiret Læring Termostat er ikke en billig smart home appliance, men det kan hjelpe deg å spare penger over tid.

Reiret Læring Termostat kan brukes i forbindelse med Googles hjemmeside eller med din smarttelefon for å styre oppvarming og AC eksternt. Ikke mer komme opp til å justere den manuelt klimaanlegg.

Enda viktigere, den Nest Læring Termostaten vil lære dine bruksmønstre over tid. Når du bruker det lenger, Reir vil bli bedre på å sette behagelige temperaturer mens du holder energieffektivitet i tankene. Det tar cirka en uke til Reiret for å lære grunnleggende vaner.

En annen flott funksjon med Reiret er evnen til å overvåke og administrere ditt hjem temperatur mens du er borte. Redet kan du finne ut når du forlater huset, og du kan manuelt slå oppvarming eller AC-på rett før du kommer hjem, slik at ditt hjem temperaturen er behagelig for deg når du kommer tilbake.

Andre Store Smart Hjem Ideer

Hvis du ønsker å ta ting videre, det er mange andre flotte smarte hjem gadgets du kan få hendene på. Vi har inkludert en liste over noen av de typer smarte dingser som finnes.

  • Smart home assistenter med gode høyttalere for å lytte til musikk
  • Frittstående smart-høyttalere
  • Smart security-kameraer og babymonitorer
  • Smart låser
  • Smart røyk/karbonmonoksid detektorer
  • Smart ringeklokka kameraer
  • Smart kjøkkenapparater
  • Smart persienner
  • Robot Støvsugere

Oppsummering

Jeg håper du likte å lese vår guide til rimelig smart home utstyr. Har du noen spørsmål om tech nevnt i denne artikkelen? Hvis så, legg gjerne igjen et spørsmål, og jeg kan komme tilbake til deg.