Best Windows er 10-Programvare for Bedre Lyd

0
226

Det finnes en rekke Windows-10 apper du kan bruke til å forbedre dine audio og i denne artikkelen ønsker vi å fremheve noen av de beste.

Vi vil ta en titt på noen av de beste equalizere, noen av de beste programvare for virtuell surround-lyd, og noen alternativer til standard Windows-10 mikser.

Også, sørg for å sjekke ut vår følgesvenn artikkel om de beste måtene å forbedre bildekvaliteten i Windows-10.

Beste Equalizere for Windows 10

Med en equalizer, kan du endre lyden profil av lyd. Equalizere er ofte brukt for musikk eller lytte til filmer å bidra til å øke bass eller begrense andre aspekter.

Med disse equalizer apps, kan du velge forhåndsinnstillinger egnet for visse musikk sjangere eller lage din egen, forhåndsinnstilt equalizer. Vi har plukket ut to gode equalizere for Windows 10 nedenfor.

FxSound Enhancer – $49.99

FxSound Enhancer hevder på sine nettsider at de kan øke lydkvaliteten på musikken din. Jeg vil argumentere for at mens FxSound Enhancer ikke kommer til å gjøre en $20 par øretelefoner høres ut som en $200 par, kan de bruke EQ forhåndsinnstillinger for å forbedre lytteopplevelsen for mange tilfeller.

For det første ønsket jeg å forklare at FxSound Enhancer fungerer jevnt og konsekvent på tvers av hele Windows OS 10. Dette er noe som mange equalizere sliter med, for noen grunn, så det er et godt utgangspunkt.

Egentlig, når du slår på FxSound Enhancer, det vil legge til en automatisk EQ forhåndsinnstilt til lyd som vil, i de fleste tilfeller, forbedrer din lytteopplevelse hvis du bruker billigere audio utstyr.

Det er et flott alternativ for forking ut $200-500 på et par gode hodetelefoner og et egnet DAC. EQ-forhåndsinnstillinger er rikelig, som er flott for når du ønsker å få den beste opplevelsen for å lytte til en bestemt sjanger av musikk. Du kan også lage dine egne forhåndsinnstillinger.

FxSound Enhancer bruker også en interessant live “dekompresjon” teknikk for å legge til mer klarhet i lyden du hører på. Hvis du vil lytte til musikk på YouTube eller live streaming plattformer med komprimering, dette gjør en stor forskjell.

Jeg vil si at Spotify sin egen Ekstrem kvalitet eller Tidevann ‘ s Hifi streaming abonnement ville være et bedre alternativ, men.

FxSound Pro er ikke gratis, som er der hvor det skiller seg fra vår neste forslag nedenfor. En regelrett levetid abonnement koster $49.99, men du kan få en 7 dagers gratis prøveperiode for å teste ut ting.

Equalizer APO Med Fred Grensesnitt – Gratis

Hvis du vil ha bekvemmelighet, et fint grensesnitt og et enkelt oppsett, jeg vil likevel foreslå at FxSound Enhancer fra over. Hvis du ikke tankene å få teknisk hender litt skitten, Equalizer APO er et bedre alternativ, og det er gratis, og åpen kildekode.

Har satt det opp tar litt tid, og du vil få behov for å lese gjennom støtte filer nøye. Du må installere en Equalizer APO, og last deretter ned den Fred Grensesnitt. De to kombinerte gi deg en kraftig audio control software sammen med en funksjonsrik grensesnitt.

Med Fred Grensesnitt, er du gitt ekstrem kontroll over å lage dine egne forhåndsinnstillinger. Det er også noen gode forhåndsinnstillinger allerede for deg å velge fra. Lytteopplevelse er superb, og når du har fått tak i ting, alt går ganske greit på Windows-10.

Du kan finne Equalizer APO her og Fred grafisk grensesnitt som er her.

Best Surround Sound-Programvare for Windows-10

Med surround-lyd programvare, kan du slå din vanlige stereo hodetelefoner inn i en helt ny opplevelse.

God virtuell surround-lyd vil etterligne et ekte surround sound-oppsettet, som betyr at du vil være i stand til å høre lyder i tv-spill i samme retning som de kommer fra, eller du kan ha en mer engasjerende film ser på erfaring.

Nedenfor er tre store surround-lyd programvare alternativer for Windows-10.

Razer Surround – Gratis eller $19.99

Razer Surround er et 7.1 surround lyd programvare som er utformet for å gi virtuell surround-lyd til alle typer hodetelefoner eller øretelefoner. Base programvaren er gratis, men du kan få pro-versjonen for $19.99 en gang betaling.

Kommer fra Razer team, det er klart umiddelbart at surround-lyd som tilbys er utviklet spesielt for gaming. Så, erfaring i spill er expectedly veldig bra. Spille spill som Battlefield 5 eller Black Ops 4 nye Blackout-modus er en virkelig godbit.

Begge spillene har god lydteknikk, men 7.1 Razer Surround-programvaren tar det til et annet nivå. I spill hvor surround-lyd er nyttig for å lede andre spilleren bevegelse, Razer Surround ikke stor, også.

Ved hjelp av Razer Surround er også veldig lett, og heldigvis er det svært lite behov for hvis du ønsker å slå av virtuell lyd – bare ett klikk på en knapp. I min mening, Razer Surround er absolutt det beste alternativet for spillere.

Dolby Au – $14.99

Dolby Au kan nås ved å laste ned Dolby Tilgang app fra Microsoft Store. For å få tilgang Dolby Atmosfære, må du også bruke $14.99 etter installerer Access-app.

Gå gjennom Tilgang app føles litt klumpete og det er mer av et problem enn hva Razer har å tilby. Til slutt, surround-lyd er anstendig, men det ser ut til å avhenge sterkt på hodetelefonene du har.

Hvis du har et par gode hodetelefoner, spesielt åpne støttet hodetelefoner, surround-lyd fra Dolby Au kan fungere overraskende bra. Det er flott for å legge til romlig nedsenking i filmer og videoer, men det kan bli truffet eller savner avhengig av hvordan lyd for hva du ser ble produsert.

Selvfølgelig, hvis du har en surround sound speaker setup, Dolby Atmosfære, som utvilsomt er det beste alternativet. Dolby Au er toppen av spillet når det kommer til ekte surround-lyd.

Til slutt, Dolby Au er et nyttig program, spesielt hvis du har en ekte surround sound-oppsettet. Hvis du bruker hodetelefoner, det er litt av et sjansespill når det kommer til om det gjør en forskjell eller ikke, avhengig av hva du bruker det til.

Windows Sonic for Hodetelefoner – Gratis

Windows-10 har allerede virtuell surround-lyd, og sjansene er du kanskje aldri har kjent. Microsoft rolig lagt til Windows Sonic for Hodetelefoner i Skaperne Oppdatering og stappet den inn i oppgavelinjen.

For å aktivere Windows Romlig lyd, høyreklikk på volume mixer – ikonet på oppgavelinjen, og deretter klikker Romlig lyd (Av). Du vil da ha muligheten til å velge Windows Sonic for Hodetelefoner.

I min erfaring, Windows Sonic for Hodetelefoner var like god som Dolby Atmosfære. Faktisk var det vanskelig for meg å skille forskjellen.

Hvis du er ute etter virtuell surround-lyd for gratis, Windows tilbyr egen kan være den beste. For en ekte surround sound speaker system, skjønt, Au kan bli bedre.

Beste Lyd Mikser Alternativ For Windows 10

Standard Windows-10 lydmikser er ganske begrenset, så vi tenkte vi skulle omfatte to alternativer som kan gi deg bedre kontroll over volum av hver app. Du kan også bruke de to forslagene nedenfor til å styre lyden av to enheter samtidig, og velge hvilke apper bruker som lydenhet.

EarTrumpet – Gratis

EarTrumpet har vært ansett som en av de beste lyd-kontroll-apper på Windows-10. I stedet for å legge til en klumpete nytt grensesnitt for å gjøre din vei gjennom, EarTrumpet i hovedsak bygger på den eksisterende Windows-10 audio mixer UI.

Med EarTrumpet, kan du kontrollere den enkelte volumet av alle åpne programmer, og du kan raskt bytte avspilling enheter. Du er også i stand til å sette opp standard lyd-enheter for spesifikke programmer.

Det jeg liker mest om EarTrumpet er at det integrerer pent inn i Windows-10 – det ser mer ut som en offisiell oppdatering til audio mixer enn en frittstående app. Hva er flott om EarTrumpet er at det er også gratis. Du kan finne det i Microsoft Store.

Voicemeeter – Gratis

VoiceMeeter er et stort steg opp fra EarTrumpet, men de ekstra funksjonene er bare veldig nyttig for de som trenger å finjustere individuelle lyd bekker.

Med VoiceMeeter, kan du endre EQ av flere audio-enheter samtidig og justere hvor lyd er rettet mot. For eksempel kan du ta opp skrivebordet lyd, men ikke stemmen, eller vice versa.

Hvis du vil streame på plattformer som Trekning eller YouTube, kan du gjøre det så spillet lyd og stemme er plukket opp, men stemmen fra dine venner i din kommunikasjon-appen ikke er.

Det er mange muligheter med Voicemeeter, selv om det tar litt tung å lese eller Youtube opplæringen se å lære å mestre det. Du kan finne Voicemeeter programvare for gratis fra VB-Lyd.

Oppsummering

Gjorde noe av programvaren rådene i denne artikkelen ta din interesse? La meg vet hvis du har noen spørsmål om programvaren jeg har tatt. Nyt!