Beste Smart-Låser, Kameraer, og Termostater for Airbnb Verter

0
220

Hvis du er en Airbnb vert, kan du bidra til å automatisere oppgaver, og legge til ekstra nivå av sikkerhet ved hjelp av smart låser, kameraer og andre smarte hjem utstyr.

I denne artikkelen har vi plukket ut noen av de beste smarte hjem gadgets du kan bruke i din Airbnb hjem for å overvåke posisjonen din og administrere check-inn og check-outs eksternt.

Den Beste Ekstern Smart Låser

Hvis du ønsker å administrere en Airbnb beliggenhet eksternt, en smart lock er en av de beste investeringene du kan gjøre. Med en smart lock, kan du gi en annen access-koden til hver gjest, eller sikre at bare de gjestene som bor på din eiendom kan komme inn og ut.

Nedenfor har vi plukket ut to av de beste ekstern smart låser som tilbyr en annerledes opplevelse.

August Smart Lås (HomeKit Aktivert) – $229

Vi vil starte med August 2.0 Smart Lås fordi det er svært enkelt å installere, så lenge den er kompatibel med din deadbolt. Med bare en skrutrekker og 10 til 15 minutter av din tid, kan du ha August Smart Lås installert.

Den viktigste grunnen til August Smart Lock er så enkelt er fordi det bare låsene på din eksisterende deadbolt, i stedet for helt å erstatte det. Når August 2.0 Smart Lock er installert, trenger du å gå i August app og skape midlertidige virtuelle tastene for dine gjester.

Gjester må også laste ned den August app og de vil trenge å ha sine Bluetooth på å være i stand til å låse opp døren. Hvis du også behandle din Airbnb oppføringen din hjem fra tid til annen, kan du dra fordel av en rekke andre funksjoner, som for eksempel HomeKit og Siri-integrasjon.

Når du bor eksternt, kan du kombinere August Smart Lås med August Ringeklokka Cam for $199, noe som vil gi deg remote camera surveillance av trappa.

Schlage Koble Camelot Smart Lock – $139.99

I dagens verden, det er sjelden at noen ikke vil ha en Bluetooth-aktivert smarttelefon, men som er den største bekymringen for de som er interessert i August 2.0 Smart Lås.

Heldigvis, Schlage Koble Camelot Smart Lås fjerner dette problemet ved å holde erfaring på gjestens enden til en enkel digital kombinasjon lås som du kan administrere eksternt.

Foruten å gi deg muligheten til å låse og låse døren eksternt via din smarttelefon, Schlage Koble Camelot kan du lagre opp til 30 forskjellige døren koder for deg å gi dine gjester.

Det er veldig enkelt for deg å opprette en ny kode gi den til dine gjester for varigheten av oppholdet, og deretter slette koden når de forlater.

Igjen, Schlage Koble Camelot Smart Lock er ganske lett å installere du trenger bare en skrutrekker og en liten tid. Du trenger ikke å ta døren av hengslene eller erstatte deadbolt.

Dette bestemte dørlås fra Schlage kan også være koblet opp med Amazon Alexa.

Airbnb Overvåking

Mens du må respektere personens personvern og samtykker i ikke å installere kameraer i områder gjestene bor, kan du fremdeles installere et kamera med utsikt over inngangsdøren. Dette er mer enn nok til å holde oversikt over hvem som kommer og går.

Som en Airbnb vert, kan du angi regler for hvem som kan bo og det er under ditt skjønn å tillate eller ikke tillate gjester å ta over venner. Så, med et kamera, kan du holde et øye med ting og hvis noen dukker opp som du ikke, får du vite om det.

Vi har plukket to alternativene nedenfor. En funksjonsrik premium alternativ fra Reiret og en mer rimelig alternativ for en Airbnb vert med flere Airbnb oppføringer.

Nest Utendørs Sikkerhet Kamera – $159

Reiret er virkelig å drepe den smarte hjem spillet, så det burde ikke komme som noen overraskelse at de har en stor utendørs smart security camera.

Dette kameraet er vær-bevis, så du trenger ikke å bekymre deg om det å bli våt. Montering verktøy som følger med den Nest kameraet gjør det svært enkelt å installere i nesten alle steder. Du kan kontrollere alt som skjer gjennom Reiret app, og du kan også betale for $5/måned Reir Klar abonnement å få 24/7 1080p HD-opptak.

Når den er installert, vil du få varsler når Reiret fanger opp bevegelse eller støy, slik at du alltid får å holde et øye på noen spesielt uregjerlige gjester.

Yi Hjem Kamera 4 Pack – $95.99

Yi er en annen konkurrent i smarte hjem sikkerhet kameraet markedet, men de tilbyr kameraer til en mye rimeligere pris. Den YI hjem kamera 4 pack koster like under $100, men du får en total av 4 kamera til bruk på tvers av flere steder.

Yi har også støttet app som vil gi deg ekstern visning tilgang til kameraer og varsler når bevegelse er plukket opp. Kameraet kvaliteten er ikke så stor som den Nest kameraet, men når du bare på seg å holde et øye på som går og går, 720P video stream som tilbys av Yi er mer enn nok.

Smart Termostater For Airbnb Verter

En ting du alltid bør vurdere før du velger prisen på din Airbnb-oppføringen er potensial elektrisitet kostnadene dine gjester kan bygge opp. Den største kostnaden vil mest sannsynlig være oppvarming og air condition. Disse smarte termostater vil bidra til å redusere dine regninger når en gjest er å bo i ditt hjem.

Nest Termostat E – $169

Med den Nest Termostat E, kan du eksternt administrere air condition og oppvarming, å sørge for at dine gjester ikke bruke strøm når de selv ikke er i hjemmet.

Hvis du ikke ønsker å stadig sjekke opp på dine gjester, Reir Auto Unna funksjonen kan brukes til å automatisk justere temperaturen når du forlater ditt hjem.

Reiret Læring Termostat er en mer populære produkt, men det lærer en enkelt familie er bruksmønstre over tid for å bedre administrere oppvarming og air condition i hjemmet ditt, det er ikke så nyttig for Airbnb, allhers gud. Med nye gjester innstigning din huset jevnlig, jo billigere Reir Termostat E gjør mer økonomisk forstand.

ecobee4 Smart Termostat – $211

Den ecobee4 Smart Termostaten er et alternativ for de som ønsker å gi sine gjester enkel temperatur kontroller.

Sammen med Amazon Alexa, dine gjester kan styre smart termostat med sin stemme. Den ecobee4 har også evnen til å legge merke til når gjestene forlater hjemmet og justere temperaturen innendørs tilsvarende.

Du kan kjøpe ekstra rom sensorer, slik at temperaturen justeres for hvert rom – spesielt nyttig hvis du har flere gjester som bor i et multi-soverom hjemme.

Fjernkontrollen er også svært enkelt med den medfølgende ecobee Android-og iOS-apper.

Oppsummering

Takk for at du leser vår guide til noen av de beste smart-låser, kameraer og andre smarte hjem utstyr som er utformet for Airbnb, allhers gud.

Det bør bemerkes at overvåking utstyr må være nevnt i din Airbnb liste, men de fleste gjestene vil bli glad for å vite at det er et kamera utenfor holde ikke bare hjemme, men sine egne eiendeler, sikrere mot mulige tyverier. Nyt!