U Kunt Nu ook Downloaden van de Amazone Alexa-App op Windows 10

0
54

Amazon Alexa is beschikbaar op een paar Windows-10 laptops, maar vanaf vandaag kan iedereen met een Windows-10 PC kunt downloaden van de Alexa app van de Microsoft Store.

Alexa op uw desktop of laptop werkt het op dezelfde manier op je Echo smart luidsprekers: u vraagt Alexa wat voor weer het is, vertel het uw slimme lichten, en het afspelen van muziek van Amazon Muziek — als u zich abonneert op. Als uw laptop of bureau heeft ondersteuning voor wakker voor Cortana commando ‘ s, kunt u ook gebruik maken van Alexa wakker van uw PC voor opdrachten.

Het spreken van Cortana, Amazon en Microsoft samen op de integratie van de twee slimme medewerkers. Gebruikers kon (en kan nog steeds) de lancering van Cortana, dan vragen Cortana te geven Alexa een opdracht. Dat gaat niet vanzelf weg, maar met Alexa beschikbaar als een app die iedereen kan downloaden op een laptop of desktop, het is moeilijk voor te stellen dat de functie wordt veel gebruikt worden voor de toekomst. Hetzelfde integratie laat Alexa-gebruikers vragen om Cortana een opdracht, maar het is moeilijk voor te stellen dat iemand het ook daadwerkelijk doen.

Amazon merkt op dat de ervaring van het gebruik van Alexa op een PC is niet te verschillend zijn in vergelijking met het gebruik op andere platforms, maar het is de planning toe te voegen PC-specifieke mogelijkheden om de voice-assistent in het begin van het jaar 2019. Het is iedereen een raadsel wat die zijn, maar moeten we weten het snel genoeg.