Portal, Facebook Video Chat-Apparaat, Beschikbaar Voor Aankoop van Vandaag

0
59

Uw nieuwe iPhone XS is een ding van de duur wonder. En jongen, is het liefde op het aantrekken van vlekken en krassen op de minste van de interactie van je. Hier zijn onze favoriete super stijlvol gevallen om je iPhone te beschermen in stijl.

De Beste Yoga-Accessoires te Helpen Met Uitdagende Poses
door Caroline Stewart op 7 November 2018

Yoga accessoires kunnen profiteren zowel beginners en ervaren yogi ‘ s. Of je nu probeert om uw flexibiliteit te vergroten of geef jezelf meer van een uitdaging, bekijk onze favoriete yoga hulpmiddelen voor het verbeteren van uw yoga-ervaring.

De Beste Smart Speaker Batterij Bases Om Uw Luidspreker Op De Gaan
door Michael Crider op 7 November 2018

De Echo van Amazon en de Woning van Google zijn zowel vrij groot is als web-aangedreven stem assistenten. Maar ze hebben een fatale fout: ze worden vastgebonden op een voeding. De oplossing is een batterij base.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Portal, Facebook Video Chat-Apparaat, Beschikbaar Voor Aankoop van Vandaag

Jason Fitzpatrick | @jasonfitzpatric | November 8, 2018November 8, 2018

Vorige maand Facebook aangekondigd de lancering van hun Portal platform: een Echo laten Zien-net als concurrent ontworpen om Facebook-gedreven video-chat op uw aanrecht. Vandaag de dag, kunt u kopen—maar de consument geïnteresseerd is?

Zowel de Portal en Portal Plus beschikbaar zijn vandaag de dag rechtstreeks uit Facebook, Amazon en Best Buy. Beide zijn voorzien van video bellen via het Facebook netwerk, met de reguliere Portal ($199) met een kleinere vaste scherm (en een profiel dat lijkt sterk als Amazon ‘s Echo-Show) als Portal Plus ($349) schommelen een veel grotere 15.6″ scherm dat je kunt gebruiken in staande modus—zie boven–of draai in breedbeeld. Beide apparaten hebben één camera aan de top, maar het is ontworpen om in te zoomen op u als u onderweg bent, zeg, uw keuken tijdens het video chatten met een vriend.

We hebben gesproken over de Portal al en we hebben niet een bijzonder rooskleurig beeld van het gegeven Facebook ‘ s vraatzuchtige eetlust voor persoonlijke gegevens en hun free-wheeling het gebruik van de verzamelde gegevens. Facebook heeft sterk de nadruk op de privacy van de functies van het apparaat, hoewel, met inbegrip van een fysieke kill switch voor de camera en microfoon, maar gezien het algemene wantrouwen van de vennootschap—die nog niet had een familielid te vragen of ze denken dat Facebook luistert in hun gesprekken?—het is misschien moeilijk te verkopen zijn.

Hoewel het te vroeg om te zeggen, verkoop datum voor de komende maand zal een beeld schetsen van de openbare nemen over het wel of niet een Facebook-aangedreven video console hoort thuis in hun woonkamer.

via Facebook