Portal, Facebook ‘ s Video Chat Enhet, Finns att Köpa Idag

0
68

Din nya iPhone XS är en sak för dyrt att undra. Och pojken, det älskar att locka märken och repor på den minsta av interaktion från dig. Här är vår favorit super elegant fall för att hålla din iPhone skyddad med stil.

De Bästa Tillbehör Yoga för att Hjälpa till Med Utmanande Poser
av Caroline Stewart på 7: e November, 2018

Yoga tillbehör kan gynna både nybörjare och erfarna yogis. Oavsett om du försöker att öka din flexibilitet eller ge dig själv mer av en utmaning, kolla in våra favorit yoga verktyg som kommer att förbättra din erfarenhet av yoga.

Den Bästa Smarta Högtalare Batteri Baser Att Ta Din Högtalare På Språng
av Michael Crider på 7: e November, 2018

Ekot från Amazon och Hem från Google är båda ganska bra som webb-drivna röst assistenter. Men de har en olycklig brist: de är bundna till en strömkälla. Lösningen är ett batteri som bas.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Portal, Facebook ‘ s Video Chat Enhet, Finns att Köpa Idag

Jason Fitzpatrick | @jasonfitzpatric | November 8, 2018November 8, 2018

Förra månaden Facebook lanserar sin Portal plattform: ett Eko Visa-som konkurrent som syftar till att sätta Facebook-driven video chat till höger på din köksbänk. Idag kan du köpa det—men det är konsumenten som är intresserad?

Både Portal och Portal Plus finns idag direkt från Facebook, Amazon, Best Buy. Båda har videosamtal via Facebook nätverk, med regelbundna Portal ($199) ståta med en mindre fast skärm (och en profil som ser starkt som Amazon ‘s Echo Visa) som en Portal Plus (sek 349) gunga en mycket större 15,6″ skärm som du kan använda antingen i stående läge—sett ovan–eller rotera i widescreen-läge. Båda enheterna har en enda kamera på topp, men det är utformat för att zooma in på dig när du går runt, säger, ditt kök medan video chattar med en vän.

Vi har pratat om Portalen redan och att vi inte har en särskilt ljus bild av det med tanke på Facebook är glupsk aptit för personuppgifter och sin frigående användningen av insamlade uppgifter. Facebook har starkt betonat den personliga integriteten av enhetens funktioner, men även en fysisk kill switch för kameran och mikrofonen, men med tanke på den allmänna misstron mot företaget—som inte hade en relativ fråga dem om de tror att Facebook lyssnar på deras samtal?—det kan vara svårt att sälja.

Även om det är för tidigt att säga, försäljning datum under nästa månad kommer att måla en bild av allmänhetens syn på huruvida eller inte en Facebook-drivna video konsolen hör hemma i deras vardagsrum.

via Facebook