Microsofts oktober Uppdatering Håller Hela PC-Branschen Tillbaka

0
94

Microsoft har fortfarande inte släppt Windows 10 oktober 2018 Uppdatering. Nu, PC-tillverkare skickar Datorer med programvara som inte stöds, och Battlefield V är kommer ut nästa vecka med realtids-ray-tracing teknik som inte fungerar på NVIDIAS RTX hårdvara.

En Del Nya Datorer Som Kör Programvara Som Inte Stöds

Semesterperioden är nästan på oss. PC-tillverkarna har arbetat på ny maskinvara och vill släppa den i tid för Black Friday och julhandeln.

Som Brad Sams påpekar över i: t Petri, PC-tillverkare skulle testa deras nya hårdvara på en pre-release version av oktober 2018 Uppdatering, även känt som Windows version 10 1809.

Enligt Microsofts processor krav, nya enheter med Intel 9: e generationen eller Qualcomm Snapdragon 850 processor är bara officiellt stöds i oktober 2018 Uppdatering.

Men julhandeln är nästan här, och dessa PC-tillverkare att släppa denna hårdvara. Så har Microsoft låter dem släppa det med den äldre versionen av Windows stöds inte officiellt och inte har blivit ordentligt testade.

Sams hittade en Lenovo-ARM-baserade Windows-10 bärbar dator med en Snapdragon-850 marker på den på Best Buy, och det var att köra den gamla versionen av Windows. Att hårdvara fungerar kanske inte på rätt sätt med det aktuella operativsystemet. Det är inte alla, dock. Som Sams uttrycker det:

Företag som skapat reklam för sina produkter, som markerade funktionerna från 1809 kan inte börja använda det materialet till den här versionen av Windows 10 fartyg. Med tanke på att vi är ca 7 veckor från och med Julen, klockan tickar starkare och starkare för varje dag som går.

Skulle du inte vill använda en DATOR med Intel-9-generationen (Eller Sjön) processor utan Windows 10 oktober 2018 Uppdatering heller. Microsofts dokumentation gör det klart, att dessa Processorer stöds inte officiellt på April 2018 Uppdatering och kanske inte fungerar korrekt.

Battlefield V Kommer inte att Stödja Ray-Tracing vid Release

Microsoft trumpetade i realtid ray tracing teknik tidigare i år. NVIDIAS RTX 20-serie grafikkort stöder den här fina nya grafik-funktionen och släpptes för ett par månader sedan. Men de kan faktiskt inte använda DirectX Ray Tracing ännu.

Det har varit okej eftersom väldigt få spel är faktiskt att stödja denna teknik. Alla kunde vänta.

Men EA kommer att släppa Battlefield V den 15 November, vilket är nästa vecka. Ray-tracing kommer att vara en del av den dag en lapp. Om du har köpt ett NVIDIA RTX grafikkort och det var spännande att prova ray tracing på Slagfältet V s release—jo, alltför dåligt. Du måste installera den instabila bygga om Windows 10 oktober 2018 Uppdateringen om du vill göra det. Det är vad EA: s dokumentation säger.

Det är inte bara nya Datorer frakt med en version som inte stöds av Windows, Microsoft är också håller tillbaka PC gaming industrin. Spelare som köpt ett NVIDIA RTX kort kommer att bli besviken, och både NVIDIA och EA kommer inte att kunna trumpet och göra reklam för denna nya teknik vid spelets lansering.

Tack för att Thinus Swart för att peka ut denna fråga på Twitter.

RELATERAT: Vad Gör realtid Ray Tracing Innebär för Spelare Idag?

Microsofts Windows utvecklingsprocessen Är Bruten

Windows 10 oktober 2018 Uppdateringen släpptes ursprungligen på oktober 2, men det var drog ett par dagar senare, eftersom det var att ta bort vissa människor filer. Även efter det att rapporten släpptes, Microsoft hittade en annan bugg som kan resultera i förlust av data samtidigt som du använder .zip-filer.

Det är nu en månad senare och Microsoft har inte sagt något om när vi ska förvänta oss en uppdatering. Både stora show-stopp förlust av data buggar har fixats, så kanske Microsoft hittade en annan stor bugg vi inte vet om.

Som Peter Ljusa vältaligt förklaras på Ars Technica att Microsoft Windows, 10 utvecklingsprocessen är tydligt bruten. Windows utvecklare integrera buggig kod tidigt i utvecklingscykeln och sedan klättra för att åtgärda det:

Antingen tester förekommer inte för denna kod (och jag har fått höra att ja, det är tillåtet att integrera koden utan tester, även om jag hoppas att detta inte är norm), eller testa misslyckanden är att betraktas som acceptabelt, icke-blockerande frågor, och utvecklare är tillåtet att integrera kod som de vet fungerar inte på rätt sätt. Från utsidan kan vi inte säga exakt vilken situation är i spel—det kan även vara en blandning av de båda—men det är inte heller bra.

Är det någon överraskning att det ibland buggar är inte alla som hittas och åtgärdas i tid?

Enligt Mary Jo Foley placerar det på ZDNet att Microsoft måste fokusera på grunderna, snarare än nya funktioner. Under de senaste dagarna, vi har rapporterat om problem med filassociationer inte fungerar som den ska och Microsoft har av misstag inaktiverar vissa Datorer. Ännu värre, både av de problem som finns på den nuvarande stabila versionen av Windows 10!

Denna trasiga utvecklingsprocessen är till skada för hela PC-industrin. Med konstant storm av Windows 10 fel, människor är mycket mer benägna att överväga Chromebook, MacBooks, och kanske till och med iPads. Vem vill ta itu med alla dessa problem om de inte måste?

Image Credit: D-Krab/Shutterstock.kom, EA