Microsoft oktober Update Storing die de Hele PC-Industrie Weer

0
101

Microsoft is nog steeds niet re-release van Windows 10 oktober 2018 Update. Nu, PC-fabrikanten zijn de verzendkosten Pc ‘s met een niet-ondersteunde software, en Battlefield V is coming out volgende week met real-time ray-tracing-technologie die niet werken op NVIDIA’ s RTX hardware.

Sommige Nieuwe Pc ‘ S Waarop Een Niet-Ondersteunde Software

De vakantie winkelen seizoen is bijna op ons. PC-fabrikanten hebben gewerkt aan nieuwe hardware en wilt release in de tijd voor Black Friday en de Kerst-inkoop-seizoen.

Als Brad Sams punten over op Petri, PC-fabrikanten waren het testen van hun nieuwe hardware op een pre-release versie van de oktober 2018 Update, ook wel bekend als Windows-10 versie 1809.

Volgens Microsoft processor eisen, nieuwe apparaten met een Intel 9e generatie Qualcomm Snapdragon 850 processor zijn alleen officieel ondersteund op de oktober 2018 Update.

Maar de vakantie winkelen seizoen is bijna hier, en deze PC-fabrikanten om de release van deze hardware. Zo heeft Microsoft laten ze los met de oudere versie van Windows die niet officieel ondersteund en niet goed zijn getest.

Sam ‘ s gevonden van een Lenovo-ARM-gebaseerde Windows-10 laptop met een Snapdragon 850 chip op bij Best Buy, en het was dat de oude versie van Windows. Dat de hardware niet goed kunnen werken met de huidige versie van het besturingssysteem. Dat is niet alles, hoor. Als Sam zegt:

Bedrijven die gemaakt marketing materiaal voor de apparaten die gemarkeerd functies van 1809 kan niet beginnen met dat materiaal tot deze versie van Windows 10 schepen. Gezien het feit dat we over 7 weken van Kerst, de klok tikt harder en harder elke dag die voorbij gaat.

Je zou niet willen dat het gebruik van een PC met een Intel 9e generatie (Koffie Meer) processor zonder Windows op 10 oktober in 2018 Update. Als de documentatie van Microsoft maakt het duidelijk, deze Cpu ‘ s worden niet officieel ondersteund op de in April 2018 Update en werkt mogelijk niet goed.

Battlefield V niet Ondersteunen Ray-Tracing bij Release

Microsoft trompetterde real-time ray tracing-technologie eerder dit jaar. NVIDIA ‘ s RTX 20-series grafische kaarten ondersteunen deze mooie nieuwe grafische mogelijkheden en zijn uitgebracht een paar maanden geleden. Maar ze kan eigenlijk niet gebruik maken van de DirectX-Ray Tracing nog.

Dat is goed omdat heel weinig games zijn eigenlijk die deze technologie ondersteunen. Iedereen kon wachten.

Maar EA zal de release van Battlefield V op November 15, die is volgende week. Ray-tracing, zal een deel van de dag een patch. Als u hebt gekocht een NVIDIA RTX grafische kaart en waren enthousiast om te proberen het ray tracing op het Slagveld V release—goed, jammer. U zult moeten installeren van de instabiele build van Windows 10 oktober 2018 Update als u wilt dat te doen. Dat is wat EA ‘ s-documentatie.

Niet alleen zijn nieuwe Pc ‘ s te verschepen met een niet-ondersteunde versie van Windows, Microsoft is ook het tegenhouden van de PC-gaming industrie. Gamers die gekocht van een NVIDIA RTX kaart zal worden teleurgesteld, en zowel NVIDIA en EA zal niet in staat zijn om de trompet en de reclame voor deze nieuwe technologie op de lancering van de game.

Dankzij Thinus Swart voor het wijzen op dit probleem op Twitter.

GERELATEERD: Wat Doet Real-Time Ray Tracing Betekenen voor Gamers Vandaag de dag?

Microsoft ‘ s Windows ontwikkelingsproces Is Gebroken

Windows 10 oktober 2018 Update werd oorspronkelijk uitgebracht op 2 oktober, maar het was trok een paar dagen later, want het was het verwijderen van een aantal mensen van de bestanden. Zelfs na die fout werd uitgebracht, Microsoft nog een bug gevonden die zouden kunnen resulteren in het verlies van gegevens tijdens het gebruik .zip-bestanden.

Het is nu een maand later en Microsoft nog niets gezegd over wanneer moeten we verwachten dat de update. Zowel de grote show-stoppen van het verlies van gegevens bugs zijn opgelost, dus misschien dat Microsoft nog een enorme bug we niet kennen.

Als Peter Lichte welsprekend uiteengezet bij Ars Technica, Microsoft ‘ s Windows 10 ontwikkelingsproces is duidelijk gebroken. Windows-ontwikkelaars integreren buggy code vroeg in de ontwikkeling van de cyclus en dan klauteren op te lossen:

Beide testen bestaan helemaal niet voor deze code (en ik heb gehoord dat, ja, het is toegestaan om te integreren code zonder tests, al zou ik hopen dat dit niet de norm is), of test storingen worden beschouwd als aanvaardbaar, niet-blokkerende problemen, en ontwikkelaars worden toegestaan om te integreren code die ze weten dat ze niet goed werken. Van buitenaf kunnen we niet precies zeggen welke situatie is in het spel—het kan zelfs een mix van beide, maar geen van beide is goed.

Is het een verrassing dat, soms, de bugs zijn niet alle gevonden en opgelost in de tijd?

Als Mary Jo Foley zet het op ZDNet, Microsoft moet zich vooral richten op fundamentals, eerder dan nieuwe functies. In de afgelopen dagen alleen al hebben we gemeld op problemen met bestandskoppelingen niet goed werkt en Microsoft per ongeluk uitschakelen van een aantal Pc ‘ s. Erger nog, zowel van die problemen zijn op de huidige stabiele versie van Windows 10!

Deze gebroken ontwikkelingsproces is het kwetsen van de hele PC-industrie. Met de constante storm van Windows 10 bugs, de mensen zijn veel meer geneigd om Chromebooks, MacBooks, en misschien zelfs iPads. Wie wil omgaan met deze problemen, tenzij ze aan?

Image Credit: D-Krab/Shutterstock.com, EA