Microsoft Bevestigt Dat Het Per Ongeluk Is Uitgeschakeld Sommige Windows-10 Stuks

0
72

Sommige Windows-10 gebruikers van streek zijn vandaag na het Microsoft plotseling gedeactiveerd hun Windows-installaties, wat resulteert in “Windows Activeren” zeurt. Microsoft heeft bevestigd dat de fout aan en zei: er is een fix in de weg.

Dit probleem lijkt te beïnvloeden Windows-10 Professionele gebruikers die een upgrade van Windows 7 Professional of Windows 8 Professional. Microsoft ‘ s servers activering plotseling besloten hun digitale licenties waren geen goede en gedeactiveerd. Na het uitvoeren van de activering probleemoplosser voor Windows 10 zei hun systemen moeten daadwerkelijk worden met behulp van Windows-10 Home in plaats van Windows Professional 10. Dat is wat veel Windows-10 gebruikers op Reddit rapport is gebeurd.

Getroffen Windows-gebruikers kunnen verwachten dat een vervelend “Windows Activeren” watermerk op de rechter onderhoek van het bureaublad af te leiden van het werk, gaming, of iets anders wat ze doen op hun Pc ‘ s.

Dit is gewoon wat er gebeurt als je het niet activeren van Windows 10, hoewel we nog nooit gezien deze plotseling gebeuren om mensen met een legitieme Windows-10 licenties voor.

Een Microsoft MVP en forum moderator bevestigde het probleem. Hier is wat Microsoft chat support zei:

Microsoft heeft zojuist een nieuwe uitgave aankondiging over de huidige activering probleem in verband met Pro edition onlangs. Dit gebeurt in Japan, Korea, amerika en vele andere landen.Ik ben erg jammer om u te informeren dat er een tijdelijk probleem met Microsoft is de activatie-server op het moment en sommige klanten zouden dit probleem treedt op wanneer Windows wordt weergegeven als niet geactiveerd.

Onze ingenieurs werken onvermoeibaar aan het oplossen van dit probleem en de verwachting is dat gecorrigeerd worden binnen één tot twee werkdagen

Dus, als je hebt uitgevoerd in het probleem, hold tight en Microsoft fix it-oplossing voor u. Niet installeren Windows-10 Home, Windows 10 is het u te vragen. Wacht een paar dagen, terwijl het omgaan met de activering zeurt de hele tijd en hoop dan ook dat Microsoft repareert de bug op schema.

Ja, het is ook nog een ander Windows-10 fout! Tussen het verwijderen van mensen die de bestanden .zip-bestand verlies van gegevens bug, en gebroken bestandskoppelingen de laatste tijd, we hebben echt wilt Microsoft zou vertragen, stoppen met het breken van de dingen, en laat een stabiel besturingssysteem.

By the way, heb je je realiseert dat uw PC continu naar huis te bevestig de activering met Microsoft, en dat een bug in de Microsoft-servers kan breken de activering? U heeft waarschijnlijk niet, maar dat is blijkbaar hoe het werkt. Het is allemaal prima, totdat Microsoft breekt dingen—die het gewoon deed.

Als u wilt om uw PC te controleren de status van de activering, kunt u dit doen via Instellingen > Update En Beveiliging > Activering. Als het zegt dat Windows geactiveerd is, je bent goed. Maar je hoeft er zelfs niet in om dit te controleren—geloof ons, als Windows-10 niet is geactiveerd, zal Windows er zeker van te zeuren over.

Image Credit: RealVector/Shutterstock.com.