Hur du Ändrar en Bild Från Färg till svartvitt i PowerPoint

0
92

Microsoft PowerPoint har flera enkla färgjustering alternativ så att du kan snabbt och lätt stil bilder i din PowerPoint-presentation. Om du vill skapa ett konstnärligt mästerverk eller helt enkelt få dina dokument att matcha dina skrivarinställningar du kan ändra dina bilder i svart och vitt i PowerPoint

Hur du Ändrar en Bild till Svart & Vitt i Microsoft PowerPoint

Ändra din bild i svart och vitt i Microsoft PowerPoint är enkelt! Färg-justering endast påverkar bilden infogas i dokumentet (och det är reversibel på det), det har ingen effekt på den ursprungliga filen.

Klicka först på att välja bilden i ditt dokument.

Växla till “Format” – fliken i Menyfliksområdet.

Klicka på “Färg” – knappen.

På den nedrullningsbara menyn som visas, klicka på “Mättnad på 0% i” alternativ i “Färgmättnad” grupp.

Voila! Din bild är nu svart och vitt.

Och oroa dig inte. PowerPoint har fortfarande den ursprungliga bilden med alla dess färger inbyggda, så att du enkelt kan återgå till det ursprungliga färger (eller ens ändra dem till något annat). För att ändra din nu svart och vit bild tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd, bara att slå upp som “Format” – fliken igen och den här gången klickar du på “Återställ Bild” – knappen.

Och precis som att din bild är tillbaka till den ursprungliga färgen.