Het Wijzigen van een Foto Van Kleur naar Zwart-Wit in PowerPoint

0
235

Microsoft PowerPoint is een aantal eenvoudige aanpassing van de kleuren opties, zodat u kunt snel en eenvoudig de stijl van de afbeeldingen in je PowerPoint-presentatie. Of u wilt maken van een artistiek meesterwerk of gewoon voor uw document zodat deze overeenkomen met de instellingen van de printer, kunt u uw naar zwart-wit afbeeldingen in PowerPoint

Het Wijzigen van een Foto naar Zwart-Wit in Microsoft PowerPoint

Het wijzigen van uw foto naar zwart-wit in Microsoft PowerPoint is eenvoudig! De kleurinstelling is alleen van invloed op de afbeelding ingevoegd in uw document (en het is omkeerbaar); het heeft geen invloed op het oorspronkelijke bestand.

Eerst, selecteer de afbeelding in uw document.

Overschakelen naar het tabblad “Opmaak” in het Lint.

Klik op de “Kleur” – knop.

Op het drop-down menu dat verschijnt, klikt u op de “Verzadiging 0%” optie in het “Kleurverzadiging” groep.

Voila! Uw foto is nu zwart en wit.

En maak je geen zorgen. PowerPoint heeft nog steeds de originele afbeelding met alle kleuren ingesloten, zodat je makkelijk kunt terugkeren naar de oorspronkelijke kleuren (of zelfs veranderen naar iets anders). Het wijzigen van uw nu zwart-wit beeld terug in de oorspronkelijke staat, druk dan op dat tabblad “Opmaak” weer en deze keer, klikt u op de “Reset Picture” knop.

En net als dat je beeld weer naar de oorspronkelijke kleur.