Du Kan Nu Ladda ner Amazonas Alexa-Appen på Windows-10

0
107

Amazon Alexa har varit tillgänglig på ett fåtal Windows 10 bärbara datorer, men börjar idag, vem som helst med en Windows-10 PC kan hämta Alexa-app från Microsoft Store.

Alexa på din stationära eller bärbara fungerar ungefär på samma sätt som det gör på din Echo smart högtalare: du frågar Alexa vilket väder det är, berätta det för att styra din smart belysning och spela lite musik från Amazon Musik — om du prenumererar på det. Om din bärbara dator eller skrivbordet har stöd för att vakna upp för Cortana kommandon, kan du också använda Alexa för att väcka DATORN upp för kommandon.

På tal om Cortana, Amazon och Microsoft har samarbetat på att integrera de två smart assistenter. Användare kunde (och fortfarande) att lansera Boken, be då Boken är att ge Alexa ett kommando. Det kommer inte bort, men med Alexa finns som en app att vem som helst kan ladda ner på någon bärbar eller stationär dator, det är svårt att föreställa sig att funktionen kommer att användas mycket framöver. Samma integration låt Alexa användare fråga att ge Boken ett kommando, men det är svårt att föreställa sig att någon faktiskt gör det.

Amazon konstaterar att erfarenheterna av att använda Alexa på en PC är inte så annorlunda jämfört med att använda det på andra plattformar, men det planerar att lägga till PC-specifika funktioner för röst assistent i början av 2019. Är det någon som vet vad de är, men vi bör ta reda på snart nog.