Det Bästa Bidraget iPhone XS Fall För Professionellt Utseende

0
61

Din nya iPhone XS är en sak för dyrt att undra. Och pojken, det älskar att locka märken och repor på den minsta av interaktion från dig. Här är vår favorit super elegant fall för att hålla din iPhone skyddad med stil.

De Bästa Tillbehör Yoga för att Hjälpa till Med Utmanande Poser
av Caroline Stewart på 7: e November, 2018

Yoga tillbehör kan gynna både nybörjare och erfarna yogis. Oavsett om du försöker att öka din flexibilitet eller ge dig själv mer av en utmaning, kolla in våra favorit yoga verktyg som kommer att förbättra din erfarenhet av yoga.

Den Bästa Smarta Högtalare Batteri Baser Att Ta Din Högtalare På Språng
av Michael Crider på 7: e November, 2018

Ekot från Amazon och Hem från Google är båda ganska bra som webb-drivna röst assistenter. Men de har en olycklig brist: de är bundna till en strömkälla. Lösningen är ett batteri som bas.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Bidraget iPhone XS Fall För Professionellt Utseende

Jennifer Allen | @jenjeahaly | November 8, 2018November 8, 2018

Din nya iPhone XS är en sak för dyrt att undra. Och pojken, det älskar att locka märken och repor på den minsta av interaktion från dig. Här är vår favorit super elegant fall för att hålla din iPhone skyddad med stil.

Att välja en premie iPhone fallet är svårt eftersom smaken är subjektiv. Till skillnad från våra vanliga metoden för att ge var och en välja sin egen kategori eller styrka, vi har helt enkelt valt attraktiv söker fall som kommer att passa alla professionella tillfälle. Var och en av dessa kommer att se bra ut på ett affärsmöte eller helt enkelt en fin dag, plus att du kommer att vara trygg i vetskapen om att din iPhone XS är trygg och säker från varje dag och knackar på dörren.

Mujjo Full Läder Plånbok Fallet ($50)

Min personliga favorit av gäng, Mujjo Full Läder Plånbok Fallet utstrålar klass. Det är en ordentligt wraparound fall som slots är lätt nog utan risk för skada på telefonen. Baksidan av fodralet innehåller en läder ficka som passar upp till 3 LEGITIMATION eller bank kort, så allt du behöver när man är ute och är lätt att greppa.

Materialet är äkta full grain läder, ända ner till hur det finns en anteckning som ingår som påpekar att varje fall ser en liten bit skiljer sig från varandra. Lädret känns slät och mjuk med insida fodrad med Japansk microfiber. Det ska gärna samexistera med trådlös laddning för, även om du har fått några kort i plånboken.

Köp på Amazon

XRPow iPhone XS Plånbok ($23)

Den XRPow iPhone XS Plånbok är verkligen en full plånbok som även fungerar som en iPhone XS fall. Det finns 11 platser för kort, tre fack för kontanter, och en dragkedja för plånbok för alla lösa förändring du kan behöva bära runt på. Det finns utrymme för att bifoga ett litet pass medelstora foto också.

Det kanske låter otroligt chunky till en del, men XRPow iPhone XS Plånboken har ett trick i rockärmen — det har också en avtagbar magnetiska baksidan så att du kan använda på sin egen som ett säkert sätt att skydda din telefon med någon av huvuddelen av plånbok/handväska sidan av saker och ting. Tack vare detta dubbla syfte bör det passar de flesta situationer, oavsett om det är ett affärsmöte eller helt enkelt ett elegant lunch ute med vänner.

Köp på Amazon

Zover iPhone XS Fall ($40)

Den Zover iPhone XS Fall erbjuder lite av allt. Det är elegant och stilfull, så att din iPhone XS kommer inte att vara överhopad med en skrymmande och fula hölje. Det är också en plånbok fall så att du lätt kan glida i ett par viktiga kort för lagring.

Där Zover fall sticker ut, men är genom sin extra. Det har en magnetisk car mount hållare för att placera den på ett säkert sätt i bilen. Det är avtagbar om så om du vill använda trådlös laddning, kan du lätt ta bort det. Den har också en smart cover för skärmen, så du behöver inte oroa dig för stötar eller stötar när du bär runt på den. Tänk på det som en plånbok för din iPhone.

Köp på Amazon

Wilken iPhone XS Läder Plånbok ($50)

Den Wilken iPhone XS Läder Plånbok är definitivt skrymmande, men det är en del av dess charm. Tillverkad av 100% top grain äkta oxläder, det sveper runt din iPhone XS ungefär som en bok. Trots att det ser så tjockt, det är väl utformade.

Det har en speciell knäppa som håller din plånbok fallet är ordentligt stängda, och därigenom skydda den vinklade kort hållare som lagrar tre kort. Själva fallet auto anpassar med kameran för linsen när den placeras i plånboken, så det finns ingen anledning att dra ut alltför ofta. Fallet är också utformade på ett sätt som innebär att du kan manipulera det att fungera som ett stöd, sparar du behöver för alla extra tillbehör. Kickstand använder samma kohud läder, så det ser ganska smart, och en rättvis lite finare än en vanlig plast baserad stå. Imponerande, det blir kompatibelt med trådlös laddning.

Köp på Amazon

Ted Baker Officiella Shannon Spegel Folio Case ($40)

Ted Baker Officiella Shannon Spegel Folio Case är inte bara ett fodral som skyddar din iPhone XS. Det fungerar också som ett sätt att kontrollera att du ser ok ut i alla tider. Folio fodral erbjuder en mjuk svart konstläder effekt med en elektropläterad tillbaka skal. Det ser elegant och subtil.

Där det blir mer intressant är dess deluxe innerbackspegel det som finns inuti. Helt enkelt utvecklas i ditt fall, och du kan omedelbart kolla att du ser ok innan alla viktiga möte. För många användare, kommer det att spara dem med en extra punkt.

Köp på Amazon

Case Mate iPhone XS Fall ($38)

Hittills har vi antagit att du arbetar i en professionell verksamhet miljö där läder utseende är allt. Hur gör du om du arbetar någonstans mer levande och kreativ? Case Mate iPhone XS Fall passar in i den estetiska perfekt. Det ger ett vattenfall effekt på baksidan av din iPhone XS med en kaskad av glitter och glitter som lyser i mörkret. Tänk på en snow globe och det är vad din iPhone har blivit.

Det är mycket olika från de mer traditionella läder stil fall, men det är fortfarande erbjuder skydd mot droppar och stötar. Det är kompatibel med trådlös laddning. Orolig över hur vattenfall effekt fungerar? Inte vara. Det använder en säker mineral olja för att uppnå detta. Det är egentligen ganska distinkt.

Köp på Amazon

OtterBox Strada-Serien Fall ($31)

Otterbox gör ofta stora fall och Strada-Serien Fall är inte annorlunda. Tillverkade av premium läder, det är elegant, mjuk, men ändå skyddande också. Det har en kortinnehavare slot att lagra några kort på ett säkert sätt, med avsnitt också dubbla upp samt en tv med lock.

En hög kvalitet magnetiska spärren håller saker och ting ordentligt och säker utan att lägga för mycket bulk till vad du bär med dig. Enkelt uttryckt, det bara fungerar och ser ganska bra ut samtidigt som den gör det. Finns i ett par olika färger, det är säker på att vara en stil som fungerar för ditt företags behov. Vi räknar med espresso utseende som passar en robust estetiska särskilt väl.

Köp på Amazon