De Beste iPhone XS Gevallen Voor De Professionele Uitstraling

0
65

Uw nieuwe iPhone XS is een ding van de duur wonder. En jongen, is het liefde op het aantrekken van vlekken en krassen op de minste van de interactie van je. Hier zijn onze favoriete super stijlvol gevallen om je iPhone te beschermen in stijl.

De Beste Yoga-Accessoires te Helpen Met Uitdagende Poses
door Caroline Stewart op 7 November 2018

Yoga accessoires kunnen profiteren zowel beginners en ervaren yogi ‘ s. Of je nu probeert om uw flexibiliteit te vergroten of geef jezelf meer van een uitdaging, bekijk onze favoriete yoga hulpmiddelen voor het verbeteren van uw yoga-ervaring.

De Beste Smart Speaker Batterij Bases Om Uw Luidspreker Op De Gaan
door Michael Crider op 7 November 2018

De Echo van Amazon en de Woning van Google zijn zowel vrij groot is als web-aangedreven stem assistenten. Maar ze hebben een fatale fout: ze worden vastgebonden op een voeding. De oplossing is een batterij base.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste iPhone XS Gevallen Voor De Professionele Uitstraling

Jennifer Allen | @jenjeahaly | November 8, 2018November 8, 2018

Uw nieuwe iPhone XS is een ding van de duur wonder. En jongen, is het liefde op het aantrekken van vlekken en krassen op de minste van de interactie van je. Hier zijn onze favoriete super stijlvol gevallen om je iPhone te beschermen in stijl.

Het kiezen van een premium iPhone case is lastig, want smaak is subjectief. In tegenstelling tot de gebruikelijke methode van het geven van elke pick eigen categorie of de sterkte, we hebben gewoon gekozen aantrekkelijke gevallen die past bij een professionele gelegenheid. Elk van deze zal er geweldig uitzien op een zakelijke bijeenkomst of gewoon een mooie datum, plus je je veilig in de wetenschap dat uw iPhone XS is veilig van elke dag klopt.

Mujjo Volledig Lederen Wallet Case ($50)

Mijn persoonlijke favoriet van het stel, de Mujjo Volledig Lederen Wallet Case straalt klasse. Het is een nauwsluitend wraparound geval dat de slots op een gemakkelijk genoeg om zonder risico van schade aan uw telefoon. De achterkant van de case bevat een leren zak die past maximaal 3 ID of bankpas, dus alles wat je nodig hebt wanneer het buiten is makkelijk te grijpen.

Het materiaal is authentiek full-grain leer, recht naar beneden naar hoe er een opmerking opgenomen dat wijst erop dat in elk geval lijkt een heel klein beetje verschilt van de andere. Het leer voelt soepel en zacht te zijn met het interieur bekleed met Japanse microfiber. Het zal goed samen met het draadloos opladen ook niet, zelfs al heb je nog wat kaarten in de portemonnee.

Kopen op Amazon

XRPow iPhone XS Portemonnee ($23)

De XRPow iPhone XS Portemonnee is echt een volledige portefeuille, dat ook fungeert als een iPhone XS geval. Het biedt 11 sleuven voor kaarten, drie slots voor geld, en een rits portemonnee voor alle losse wijzigen u kan nodig zijn om mee te nemen. Er is ruimte voor onder bijvoeging van een kleine paspoort foto.

Dat klinkt misschien ongelooflijk dikke sommige, maar de XRPow iPhone XS Portemonnee heeft een truc uit de mouw — het heeft ook een afneembare magnetische achterkant van de behuizing die je kan gebruiken op zijn eigen als een veilige manier van het beschermen van uw telefoon met geen van de bulk van de portefeuille/portemonnee-kant van de dingen. Dankzij die dubbele doel, het moet aangepast zijn aan de meeste situaties, of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of gewoon een stijlvolle lunch met vrienden.

Kopen op Amazon

Zover iPhone XS Geval ($40)

Het Zover iPhone XS Geval biedt een beetje van alles. Het is strak en stijlvol, zodat je iPhone XS zal niet worden overspoeld met een dikke of lelijke behuizing. Het is ook een wallet case, zodat je gemakkelijk kan ontaarden in een paar belangrijke kaarten voor opslag doeleinden.

Waar het Zover geval onderscheidt zich echter door de extra ‘ s. Het heeft een magnetische auto mount houder voor het plaatsen van het veilig in de auto. Het is afneembare al dus als je wilt gebruik maken van draadloos opladen is, kunt u deze eenvoudig verwijderen. Het heeft ook een smart cover voor het scherm, zodat je geen zorgen hoeft te maken over schokken of stoten als je het meenemen. Denk aan het als een tas voor je iPhone.

Kopen op Amazon

Wilken iPhone XS Leather Wallet ($50)

De Wilken iPhone XS Lederen Portemonnee is zeker groot, maar dat is een deel van zijn charme. Gemaakt van 100% top graan echt rundleder, wraps rond uw iPhone XS als een soort boek. Ondanks het kijken, dus dikke, het is goed ontworpen.

Het heeft een speciale greep systeem houdt uw wallet case goed gesloten, waardoor de bescherming van de haakse houder van de kaart dat slaat drie kaarten. De zaak zelf auto is uitgelijnd met de lens van de camera geplaatst in de portemonnee, dus er is geen noodzaak om het eruit te trekken maar al te vaak. De case is ook ontworpen op een manier die betekent dat u kunt bewerken om te werken als een standaard, bespaart u de noodzaak van extra accessoires. De kickstand maakt gebruik van dezelfde rundleder, dus het ziet er behoorlijk slim, en een eerlijke iets ingewikkelder dan een gewone plastic op basis staan. Indrukwekkend, het blijft compatibel met draadloos opladen.

Kopen op Amazon

Ted Baker Officiële Shannon Spiegel Folio Case ($40)

De Ted Baker Officiële Shannon Spiegel Folio Case is niet zomaar een case beschermt uw iPhone XS. Het verdubbelt ook als een manier van het controleren van je kijk op ok in alle tijden. De folio case heeft een zacht zwart kunstleer effect met een gegalvaniseerde terug shell. Het ziet er elegant en subtiel.

Waar de dingen leuker is een luxe interieur spiegel die is vervat in. Gewoon ontvouwen van uw zaak en kunt u meteen controleren of u kijken ok voor dat alle belangrijke vergadering. Voor veel gebruikers, het zal hen redden met een extra item.

Kopen op Amazon

Case-Mate iPhone XS Geval ($38)

Tot nu toe hebben we aangenomen dat je werkt in een professionele, zakelijke omgeving waarin het leren kijken is alles. Hoe zit het als je ergens meer levendig en creatief? De Case-Mate iPhone XS Geval past in de esthetische perfect. Het biedt een waterval effect aan de achterkant van je iPhone XS met een cascade van fonkelt en schittert die oplicht in het donker. Denk aan een sneeuwbol en dat is wat uw iPhone geworden.

Het is heel anders dan de meer traditionele lederen stijl gevallen, maar het biedt toch bescherming tegen druppels en stoten. Het is compatibel met draadloos opladen. Bezorgd over hoe het waterval-effect werkt? Dat hoeft niet. Het maakt gebruik van een veilige minerale olie om dit te bereiken. Het is echt heel onderscheidend.

Kopen op Amazon

De OtterBox Strada Series Case ($31)

De Otterbox maakt vaak grote gevallen en de Strada Series Geval is het niet anders. Gemaakt van premium leder, het is stijlvol, zacht en beschermend. Het heeft een kaarthouder slot voor het opslaan van een paar kaarten veilig, met de punt ook een verdubbeling tot een scherm te dekken.

Een hoge kwaliteit magnetische sluiting houdt de dingen knus en veilig, zonder toevoeging van te veel bulk aan wat je draagt. Simpel gezegd, het werkt gewoon en ziet er vrij goed is, maar het is te doen. Beschikbaar in een aantal verschillende kleuren, er is zeker een kijkje die werkt voor uw zakelijke behoeften. We rekenen de espresso look past bij een stoere esthetische bijzonder goed.

Kopen op Amazon