Beste Metodene for å Forbedre Din Skrive Hastighet

0
215

I denne dagen og alder, og å skrive har blitt en stor del av alles arbeid og skole for livet. Du kan gjøre deg mer produktiv ved å lære hvordan du kan forbedre din skrive hastighet.

Til slutt, din skrive hastighet vil øke over tid som du skriver oftere. Imidlertid, hvis du ønsker å sette fart på læring, det er mange tips du kan bruke. La oss ta en titt på noen av de beste.

Start Ved Å Lære Å Skrive Touch

Dette er desidert det viktigste du kan gjøre for å bedre din skrive hastighet. Å skrive Touch er evnen til å skrive uten å se på tastaturet. Trykk typists vet veien rundt tastaturet så godt at de ikke engang å se ut.

Dette er gunstig for din skrive hastighet fordi fingrene allerede vet nøyaktig hvor du skal gå som du fortsetter å skrive. Det handler mindre om å ikke se, og mer om å bygge en rask, smidig å skrive hastighet fordi du vet tastaturet som baksiden av hånden din.

Så, hvordan du går om å lære å skrive touch? Det handler om å øve og bygge en fortrolighet med tastaturet. For å bygge denne fortroligheten, kan du spille skrive spill fra nettsteder som Skriver Klubben. Nettsteder som å Skrive Club vil gi deg morsomme øvelser for å hjelpe deg å lære plasseringen av hver tast.

Med disse spillene, du er tatt gjennom praktiske leksjoner som hjelper deg til å bygge en sterkere fortrolighet med tastaturet.

Skriver Først Korrigere Feil Senere

En av de største hindringer for rask skriving er å skrive nøyaktighet. Når noen prøver å skrive touch, de ender opp mangler tastene eller å trykke på tastene feil ved et uhell. Folk noen ganger ende opp i denne rote mellom den tilbake-tastene og tastene de prøver å trykke på.

For å løse dette, ett ekstra tips er å skrive ut alt først og har ikke selv bruke tilbake-tasten. Etterpå kan du gå tilbake og lese gjennom for å korrigere eventuelle feil du har gjort.

Dette tipset er stor for to grunner. Først hver gang du stopper for å bruke tilbake-tasten eller korrigere en feil, kan du stoppe å skrive – det bryter flyten. For det andre, ved å ikke bruke tilbake-tasten, du blir tvunget til å lese nøye gjennom å skrive etterpå.

Det kan være fristende å bare publisere arbeidet som er uten bevis på å lese, men dette tipset tvinger deg til å lese gjennom, fordi sjansene er du har gjort minst ett eller to feil.

Det er ikke alltid om å skrive på en lynrask hastighet. I stedet fokusere på flyten av å skrive. Å bygge en stabil, vedvarende strømmen er nøkkelen til å være i stand til å skrive konsekvent for en lang tid.

Spille Rett Type Musikk

Når du blir virkelig god på å skrive, vil det være en stor flaskehals i din skrive hastighet – din evne til å tenke. Hvis du øver nok, vil det komme til et punkt der du kan ikke komme fort nok – dine hender vil skrive raskere enn du kan tenke over hva du skriver i første omgang.

Jeg har personlig funnet ut at en av de beste måtene å forbedre min evne til å tenke mens du skriver, er å velge rett type musikk.

Musikk som har en masse ord som kan distrahere deg fra å være i stand til å behandle dine egne tanker helt klart. Mange mennesker foretrekker å lytte til musikk som er beroligende og ikke altfor komplisert. Slike sjangere inkluderer klassisk musikk, Lo-Fi, jazz, eller til og med filmmusikk.

Åpenbart, alle er forskjellige og dette er bare mer av en generell konsensus. Du bør prøve å skrive med ulike musikksjangere og se hvordan din evne til å skrive endringer.

Du kan selv merkelig finne at noe mot normen som en rasktflytende rap sang kan hjelpe deg å behandle tenker det kan hjelpe deg å skrive raskere.

Alternativt, du kan finne at musikken ikke hjelpe i det hele tatt. I dette tilfellet, en god hvit støy app kan være en utmerket løsning. Eller, enda bare en bakgrunn spor fra YouTube for støy fra omgivelsene som en elv eller et tordenvær. Mange har rapportert at de personlig synes hvit støy og støy til å være den beste måten å hjelpe dem med å konsentrere seg.

Eksperimentere med ulike lyder og musikk til du finner ut hva som fungerer best for deg.

Kjøp en Mer Egnet Tastatur

Det første mange mennesker ville foreslå for deg å gå ut og kjøpe en fancy mekanisk tastatur. Det er vel kjent at mekaniske tastene har rask responstid, – du virkelig føle når du hver tast er trykket inn, noe som betyr at du kan flytte til neste tasten raskere.

Jeg er enig i at en mekanisk tastatur kan hjelpe, men dette bør være noe du bør vurdere når du har mestret det grunnleggende om å skrive touch. Jeg vil hevde at fortrolighet med ditt eget tastatur oppveier fordelene av endringer i maskinvaren. Jeg vil anbefale å holde seg til ett tastatur først slik at du kan gjøre deg kjent med sin layout før du flytter på noe annet.

Når du føler deg trygg nok, kan du vurdere å flytte til en ny mekanisk tastatur. Bare husk at det kan ta litt tid å bli vant til, så i den første av noen dager eller uker, kan du selv har en tregere å skrive hastighet enn normalt.

Konklusjon

Slik som oppsummerer våre titt på noen raske tips for hvordan du kan forbedre din skrive hastighet. Jeg håper at den informasjonen jeg har gitt er nyttig for deg. Som en siste passerer oppmerksom på, bare husk at som med alt annet, vil bedre din skrive hastighet vil ta tid og praksis.

Har du spørsmål om å skrive? Jeg har skrevet på nettet profesjonelt siden 2011 så hvis du har noen andre spørsmål, kan du skrive en kommentar nedenfor og jeg vil være glad for å hjelpe.