Windows-10 de Volgende Update Zal Verbergen Meldingen Terwijl U Video ‘ s Bekijken

0
56

Windows 10 Focus Assist functie tijdelijk verbergt binnenkomende meldingen. In Windows 10 de volgende update, Focus Assist kan activeren wanneer u gebruikmaakt van een full-screen app, of dat YouTube in een browser, Netflix, of een desktop-videospelers als VLC.

Deze functie is onderdeel van het Windows-10 de komende update, met de codenaam 19H1 en verwacht voor een release in April 2019. Microsoft slechts toegevoegd voor deze functie in Insider bouwen 18277, uitgebracht op 7 November.

“Focus Assist” werd toegevoegd in de April 2018 Update. Windows 10 kan automatisch inschakelen wanneer je het afspelen van een full-screen spel of het projecteren van uw scherm, of zelfs alleen tussen bepaalde uren. Het is als een “Niet Storen” modus voor Windows 10. Wanneer u uitschakelen Focus Assist—dus, als u stopt met het spelen van een game of het kijken van een video—berichten die u gemist voor u samengevat. Dit is allemaal aan te passen.

In Windows 10 19H1, Focus Assist is een nieuwe optie die zal het verbergen van meldingen wanneer u gebruikmaakt van een full-screen app. Het is genaamd “Wanneer ik gebruik een app in de modus volledig scherm” en is verkrijgbaar met de andere Focus Assist-instellingen op Instellingen > Systeem > Focus Assist.

Dus, wanneer je met behulp van een soort van volledig-scherm-app—of dat nu een volledig scherm YouTube video in Chrome of een andere browser Netflix te streamen, of zelfs een gedownloade video af te spelen in VLC media, Films en TELEVISIE, of een ander app—Focus Assist kan automatisch uitschakelen inkomende meldingen om te voorkomen dat je dwarszit. Als u het gebruik van uw PC als media center, kan dit zeer nuttig zijn.

Er is slechts één nadeel: Veel Windows-toepassingen maken gebruik van hun eigen, aangepaste notificaties en wordt deze instelling genegeerd. Focus Assist is alleen van invloed Windows applicaties die gebruik maken van standaard Windows-aanmeldingen—de soort die worden weergegeven in het onderhoudscentrum.

Misschien heeft u wel wilt zien sommige meldingen terwijl je een video bekijkt—dat is ook goed. U kunt de Focus instellen u Helpen met “Priority alleen” instellen en configureren van een lijst van prioritaire toepassingen. Focus Assist laat meldingen van de specifieke toepassingen die u de zorg over door.

En, natuurlijk hoef je niet te gebruiken, Focus Helpen als je het niet wilt. U kunt gewoon het uitschakelen bij de instellingen pagina en vergeet het niet bestaat..

Het Verbergen van Meldingen Tijdens het Kijken naar Video ‘ s van Vandaag

Als u wilt Focus Assist te verbergen notificaties als je kijkt naar video ‘ s vandaag de dag, kunt u naar het Centrum van de Actie: druk op de Windows + A of door te klikken op de melding bubble-pictogram op de taakbalk in de rechterbenedenhoek van uw scherm. Klik op de “Focus Assist” tegel om te schakelen. Als u niet ziet de tegel, klikt u op de “Uitschrijven” link.

Je hebt hier weer terug te komen en schakel het weer af wanneer u waarschuwingen wilt zien. Maar, wanneer de volgende Windows-10 update aankomt, Windows 10 kan automatisch het in-en uitschakelen voor u.

GERELATEERD: Hoe Gebruik Focus Assist (Niet Storen-Modus) op Windows-10

Dit laatste Insider preview build voegt ook een aantal andere leuke functies. In het Centrum van de Actie, de helderheid schakelen tegel is veranderd in een schuifbalk zodat u snel kunt aanpassen aan uw helderheid van de display. Microsoft is nu in staat de ‘Windows proberen op te lossen apps, zodat je ze niet wazig” standaard om te helpen bij het oplossen van wazig apps wanneer u uw beeldscherm de DPI-instellingen.

En vanaf nu kunt u Windows-10 Toepassing Guard voor Microsoft Rand van instellingen direct vanaf Windows Defender, dus je hoeft niet te graven in groepsbeleid voor het aanpassen van Microsoft ‘ s locked-down browser omgeving.