Samsung Visar upp Sin Vikbar Telefon: Här är Allt Vi Vet

0
73

Yoga tillbehör kan gynna både nybörjare och erfarna yogis. Oavsett om du försöker att öka din flexibilitet eller ge dig själv mer av en utmaning, kolla in våra favorit yoga verktyg som kommer att förbättra din erfarenhet av yoga.

Den Bästa Smarta Högtalare Batteri Baser Att Ta Din Högtalare På Språng
av Michael Crider på 7: e November, 2018

Ekot från Amazon och Hem från Google är båda ganska bra som webb-drivna röst assistenter. Men de har en olycklig brist: de är bundna till en strömkälla. Lösningen är ett batteri som bas.

iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Omdöme: En Offentlig Kontakt Perfekt För julbelysning
Craig Lloyd på 7: e November, 2018

De flesta smarta pluggar på marknaden har en sak som saknas: de är inte avsedda för användning utomhus. Den iClever IC-BS06 smart plug, men är byggd för friluftsliv och otäckt väder—och även har en del fiffiga funktioner kryssade på.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Samsung Visar upp Sin Vikbar Telefon: Här är Allt Vi Vet

Cameron Summerson | @summerson | November 7, 2018November 7, 2018

Det talas av vikbara skärmar för år vid denna punkt, med Samsung alltid i framkant av dessa rykten. Och i dag, på sin egen developer conference, företaget visade upp sin första vikbara telefonen.

Medan detaljer om enhet i synnerhet är otroligt liten, vad vi vet är att den har två skärmar: en stor en på insidan (det är den som veck), och en mindre på utsidan. Insidan panel—de större, vika en—sades vara 7.3-tum. Storleken på den mindre skärmen var inte aviserade.

För en bättre uppfattning av hur det fungerar, har ett looksee på den här gif:

Den övergripande utformningen av den enhet som var gömd inne i form av skrymmande yttre skal som att hålla dess övergripande utseende mer av en hemlig, vilket gör detta ser mer ut som en tidig fungerande prototyp än något som liknar en redo-för-marknaden luren. Och det är bokstavligen allt vi vet om hårdvara just nu, men det är fortfarande mer än vad vi visste innan SDC keynote, så det är åtminstone något.

 

De gav också en inblick i programvaran. Google meddelade i morse att Android kommer inbyggt stöd fällbara visar—eller “fällbara,” som de kallar dem—och Samsung haft en Google-ingenjör på SDC för att tala om att partnerskap. Framtida versioner av Android kommer att ha fällbara funktioner inbyggda som standard, även om de exakta konsekvenserna och hur långtgående dessa funktioner kommer att vara är inte lätt tillgängliga.

En sak som Samsung hade att visa upp, men är en ny multi-window mode som stöder tre program på skärmen samtidigt i tablet-läge. Samsung var ett av de första företagen att få någon form av multi-fönstret för att Android-telefoner (långt innan Googles officiella stöd) så är det vettigt att företaget är ute efter att ta detta till nästa nivå.

Tidigare att det inte finns en hel del att säga om denna nya enhet—som gick namnlösa vid händelsen, vill jag tillägga—men det noterades att vika visa tech kommer att sättas i massproduktion nästa år. Detta indikerar att vi kunde se den här enheten slå detaljhandeln scen någon gång under 2019. Det nämndes också att vi skulle höra/se mer om denna enhet på Samsungs kommande Uppackad händelse, som ryktas vara på CES 2019.

Vi kommer att vara på golvet för CES, men tills dess kommer vi att ha ögonen skalade för mer information om denna mystiska vikbar telefon som på något sätt väcker fler frågor än det besvarade. Sättet att hålla upp mystiken, Samsung.