Samsung komt met Zijn Opvouwbare Telefoon: Hier is Alles wat We Weten

0
77

Yoga accessoires kunnen profiteren zowel beginners en ervaren yogi ‘ s. Of je nu probeert om uw flexibiliteit te vergroten of geef jezelf meer van een uitdaging, bekijk onze favoriete yoga hulpmiddelen voor het verbeteren van uw yoga-ervaring.

De Beste Smart Speaker Batterij Bases Om Uw Luidspreker Op De Gaan
door Michael Crider op 7 November 2018

De Echo van Amazon en de Woning van Google zijn zowel vrij groot is als web-aangedreven stem assistenten. Maar ze hebben een fatale fout: ze worden vastgebonden op een voeding. De oplossing is een batterij base.

iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Review: Een Outdoor Plug Perfect Voor Kerst Verlichting
Craig Lloyd op 7 November 2018

De meeste slimme stekkers op de markt hebben één ding ontbreekt: ze zijn niet ontworpen voor gebruik buitenshuis. De iClever IC-BS06 smart plug, echter, is gebouwd voor het outdoor leven en vervelende weersinvloeden en heeft zelfs een aantal handige features geplakt op.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Samsung komt met Zijn Opvouwbare Telefoon: Hier is Alles wat We Weten

Cameron Summerson | @summerson | November 7, 2018November 7, 2018

Er is sprake van opvouwbare displays voor jaren op dit punt, met de Samsung altijd op de voorgrond van die geruchten. En vandaag, op haar eigen developer conference, het bedrijf bleek uit de eerste opvouwbare telefoon.

Terwijl de details van het apparaat in het bijzonder zijn zeer schaars, wat we wel weten is dat het beschikt over twee schermen: één grote op de binnenkant (dit is degene die plooien), en een kleinere aan de buitenkant. De binnenkant paneel van de grotere, vouwen—werd gezegd 7.3-inch. De grootte van het kleinere scherm was niet aangekondigd.

Voor een beter idee van hoe dit werkt, hebben een looksee op dit gif:

Het totale ontwerp van het apparaat is verborgen aan de binnenkant van een soort van grote, externe shell te houden van de algehele look meer een geheim, waardoor deze lijken meer op een vroege functioneel prototype dan iets dat lijkt op een klaar-voor-markt handset. En dat is letterlijk alles wat we weten over de hardware van nu, maar dat is nog steeds meer dan we wisten voordat de SDC keynote, zodat het tenminste iets.

 

Ze zijn ook voorzien van een aantal inzichten in de software. Google kondigde deze ochtend dat Android native ondersteuning opvouwbare displays—of “foldables,” als ze belt, en Samsung heeft een Google engineer bij SDC te praten dat partnerschap. Toekomstige versies van Android zal hebben opvouwbare functies standaard ingebouwd, hoewel de exacte gevolgen en hoe breed het bereiken van deze functies is niet direct beschikbaar.

Een ding Samsung heeft pronken, echter, is een nieuwe multi-window-modus ondersteunt drie apps op het scherm op hetzelfde moment in tablet-modus. Samsung was een van de eerste bedrijven om een soort van multi-venster voor Android-telefoons (lang voordat Google ‘ s officiële ondersteuning) dus het is logisch dat het bedrijf is op zoek naar naar het volgende niveau.

Verleden dat er niet een hele hoop te zeggen over dit nieuwe toestel—dat ging naamloos in het geval, ik zou kunnen toevoegen, maar het was opgemerkt dat de uitklapbare display tech zal worden gebracht in de massa productie van volgend jaar. Dat geeft aan dat we konden zien dit apparaat hit de retail scene ergens in 2019. Het werd ook vermeld dat we willen horen/meer over dit toestel van Samsung ‘ s nieuwste Uitgepakt geval, dat gerucht gaat worden op de CES in 2019.

We worden op de vloer voor de CES, maar tot dan moeten we onze ogen open voor meer informatie over deze mysterieuze vouwen telefoon die op een of andere manier roept meer vragen op dan het beantwoord. Weg te houden van de mystiek, Samsung.