Hur du Starta en gruppchatt i iMessage på iPhone och iPad

0
124

Det finns många anledningar till att njuta av Apples ekosystem och iMessage är högt upp på listan. Snabbmeddelanden som binder direkt i iOS, watchOS, och macOS är ett spännande förslag. Grupp meddelanden är en viktig del av det också.

Att kunna ha alla dina vänner, kollegor eller familj i en iMessage tråd och direkt dela bilder, video eller annan media som kan vara bra för produktiviteten. Plus, det är bara skoj—något som är lätt att förbise på när du väljer ett verktyg som vi alla använder dagligen. Att starta en ny grupp chatt är så lätt som man kan förvänta sig, men som med de flesta saker i denna värld, det är bara lätt om du vet hur.

Att starta en Ny Grupp iMessage Chatt

Det bästa stället för att starta en ny iMessage chatta, oavsett om det är med en person eller 50, är att huvudet i Meddelanden-appen på din iPhone eller iPad. Det är en ikon som du säkert redan är väl förtrogna med, och om du inte redan har gjort det, kommer du att snart nog.

Nästa, tryck på det Nya Meddelandet ikonen i det övre högra hörnet. Det ser ut som ett papper med en penna i ena hörnet.

Efter att knacka på Nytt Meddelande-ikonen, kommer du att se ett nytt, tomt chatt. Vid denna punkt, har du två alternativ. Det snabbaste alternativet är att börja skriva i namn av den första person som du vill inkludera i gruppen, följt av den andra, tredje, och så vidare.

Men, om du föredrar mindre att skriva, kan du trycka på Plus-ikonen för att visa innehållet i din adressbok. Knacka på ett namn kommer att lägga till dem till gruppen om de har flera kontaktpunkter för att välja från—i vilket fall du kommer att ha möjlighet att välja den du vill använda.

 

När du har lagt till de personer som du behöver, skriv helt enkelt din första meddelandet i skriv-rutan och du är det bara att köra.

Efter att skicka den ursprungliga meddelandet, kan du hitta den nyskapade chatt tråd i Meddelanden-appen för framtida bruk.