Hoe Start u een Chatsessie met de Groep in iMessage op iPhone en iPad

0
88

Er zijn vele redenen om te genieten van het Apple-ecosysteem en iMessage staat hoog op de lijst. Instant messaging is dat de banden direct in iOS, watchOS, en macOS is een aantrekkelijke propositie. De groep messaging is een belangrijk onderdeel van dat ook.

In staat zijn om al uw vrienden, collega ‘s of familie in een iMessage wol en deel direct foto’ s, video of andere media kan goed zijn voor de productiviteit. Plus, het is gewoon leuk—iets dat gemakkelijk over het hoofd zien bij het kiezen van een tool die we allemaal dagelijks gebruiken. Het starten van een nieuwe groep chat is zo eenvoudig als je misschien zou verwachten, maar zoals met de meeste dingen in deze wereld, het is alleen makkelijk als je weet hoe.

Het starten van een Nieuwe Groep iMessage Chat

De beste plaats om te beginnen een nieuwe iMessage chat, of het nu gaat om een enkel persoon of 50, het hoofd in de Berichten-app op uw iPhone of iPad. Het is een icoon dat je zonder twijfel al heel erg vertrouwd, en als je niet al, je gaat al snel genoeg.

Volgende, tik op het pictogram Nieuw Bericht in de rechterbovenhoek. Het ziet eruit als een vel papier met een pen in een hoek.

Na het tikken op het pictogram Nieuw Bericht, ziet u een nieuw, leeg chat. Op dit punt, heb je twee opties. De snelste optie is om te beginnen met het typen van de naam van de eerste persoon die u wilt opnemen in de groep, gevolgd door de tweede, de derde, enzovoort.

Echter, als je liever minder typen, tikt u op het Plus-pictogram om de inhoud van uw adresboek. Tik op een naam zal toevoegen aan de groep, tenzij er zijn meerdere punten van contact om uit te kiezen—in dat geval heb je de optie te selecteren dat u wenst te gebruiken.

 

Als je eenmaal hebt toegevoegd de mensen die je nodig hebt, typ gewoon je eerste bericht in het opstellen van het vak en je kunt meteen aan de races.

Na het verzenden van het eerste bericht vindt u de zojuist gemaakte chat draad in de Berichten-app voor toekomstig gebruik.