De Beste Yoga-Accessoires te Helpen Met Uitdagende Poses

0
126

Yoga accessoires kunnen profiteren zowel beginners en ervaren yogi ‘ s. Of je nu probeert om uw flexibiliteit te vergroten of geef jezelf meer van een uitdaging, bekijk onze favoriete yoga hulpmiddelen voor het verbeteren van uw yoga-ervaring.

De Beste Smart Speaker Batterij Bases Om Uw Luidspreker Op De Gaan
door Michael Crider op 7 November 2018

De Echo van Amazon en de Woning van Google zijn zowel vrij groot is als web-aangedreven stem assistenten. Maar ze hebben een fatale fout: ze worden vastgebonden op een voeding. De oplossing is een batterij base.

iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Review: Een Outdoor Plug Perfect Voor Kerst Verlichting
Craig Lloyd op 7 November 2018

De meeste slimme stekkers op de markt hebben één ding ontbreekt: ze zijn niet ontworpen voor gebruik buitenshuis. De iClever IC-BS06 smart plug, echter, is gebouwd voor het outdoor leven en vervelende weersinvloeden en heeft zelfs een aantal handige features geplakt op.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Yoga-Accessoires te Helpen Met Uitdagende Poses

Caroline Stewart | @reviewgeeksite | November 7, 2018November 7, 2018

Yoga accessoires kunnen profiteren zowel beginners en ervaren yogi ‘ s. Of je nu probeert om uw flexibiliteit te vergroten of geef jezelf meer van een uitdaging, bekijk onze favoriete yoga hulpmiddelen voor het verbeteren van uw yoga-ervaring.

Alles, van riemen te blokken om zelfs sokken kunt het verbeteren van uw vorm, houding en grip. Of je hebt iets nodig om te helpen met het stabiliseren van je lichaam tijdens een uitdagende pose of wilt u een tool om te helpen bij het realiseren van een nog dieper stuk, we hebben iets voor iedereen. Dus pak je yoga mat en zorg ervoor dat het vinden van een accessoire (of twee) uit onze lijst hieronder!

Beste Yoga Riem: REEHUT Yoga Riem ($6-$8)

Yoga riemen worden niet alleen gebruikt voor het houden van verschillende poses, maar ook voor het verhogen van uw flexibiliteit door verdieping van uw stukken. Met de REEHUT Yoga Riem, hebt u de mogelijkheid om te kiezen tussen een 6, 8 of 10-meter band die stevig genoeg zijn om u de nodige ondersteuning voor uw evenwicht.

Kan niet trek je je voet achter je hoofd? Kan uw one-legged duif vormen wat hulp gebruiken? Een band kan maken van deze bewegingen (en meer) voor u gemakkelijker te bereiken. Gewoon aanpassen van de band, afhankelijk van de houding, plaats deze dan rond je voet, been of arm, en vul uw verhuizing! Door het toevoegen van die extra lengte en/of het bereik van de beweging, deze riem beginners helpen voor te bereiden op geavanceerde vormt door u te helpen uw flexibiliteit en kracht.

De REEHUT kan ook worden gebruikt voor fysieke therapie omdat het zo goed in het helpen van u te strekken. Als u op zoek bent voor een band die alleen gericht is op het rekken, compleet met handgreep-lussen, check out de Vive Stretch Band.

Kopen op Amazon

Beste Yoga Blok: yogree Yoga Blok ($6)

Net als de REEHUT riem kan u helpen bij deze moeilijke posities, de Yogree Yoga Blok kan u helpen bij het bereiken van de juiste poses aan. Met behulp van dit blok, beginners kunnen bereiden voor de echte stand, terwijl gewond yogi ‘ s kunnen nog steeds de praktijk, zonder het maken van hun verwondingen erger. Zelfs degenen die ervaring kunnen profiteren door het verkennen van de verschillende poses.

Dit blok zal je helpen tijdens je yoga sessies en op de lange termijn door het verbeteren van uw flexibiliteit! Plaats het op de grond en leg je handen of voeten op de top. U kunt het ook gebruiken ter ondersteuning van uw hoofd of de hals bij liggen, of je kunt het gebruiken om de balans van je zwaartepunt zittend, staand of gehurkt.

De Yogree is gemaakt van een stevige, high-density schuim is duurzaam en lichtgewicht. Plus, de hoeken schuin randen die zorgen voor een non-slip, makkelijk grip—zelfs als er zweet! Als u wilt verblijven in bepaalde posities langer en met meer ondersteuning, de yogree is een geweldige yoga blok halen. Een goede tweede is deze kurk JBM Yoga Blok, die wordt geleverd met een yoga riem, maar is een beetje duurder.

Kopen op Amazon

Beste Yoga Wiel: UpCircleSeven Yoga Wiel ($38)

Of u nog niet geperfectioneerd je backbend, u wilt strek je rug, of je bent klaar om te proberen nieuwe yoga vormen, de UpCircleSeven Yoga Wiel kan helpen. Deze yoga wiel, die gemaakt is van een niet-buig de PVC materiaal bekleed met een dikke buitenste bekleding, bestand tegen maximaal 550 pond. Liggen op de top van de wiel om uw borst, het verlichten van pijn in de rug, en zelfs die moeilijke houdingen.

Niet zeker wat je oplevert, kunt bereiken met dit wiel? De UpCircleSeven wordt geleverd met een gids bevat 18 poses, zodat u weet waar te beginnen. Het is niet alleen voor uw rug! U kunt de ontwikkeling van je core kracht door het plaatsen van de voeten op het stuur, terwijl in een pushup positie. Zelfs het verhogen van uw algehele bloedcirculatie door het doen van een inversie-houding (met je voeten in de lucht, waarbij het wiel met de handen).

Kopen op Amazon

Beste Yoga Bal: Live Oneindig Oefening Bal ($21)

Yoga ballen zijn ideaal als u op zoek bent naar het versterken van je core en te helpen met uw saldo. Spice up your yoga routine door het toevoegen in dit Leven Oneindig Oefening Bal. Het is verkrijgbaar in 5 kleuren en 4 maten, en kan weerstaan tot 2.200 pond van statische gewicht en 600 kilo gewicht met een extra kracht. Als één van de sterkste yoga ballen op de markt, het is ook duurzaam genoeg om te gebruiken als kantoor stoel de hele dag (en dat is een geweldige manier om het verbeteren van de houding en het ontwikkelen van uw rugspieren).

De setup voor het Leven Oneindig is eenvoudig: het wordt geleverd met een pomp die u kunt gebruiken voor het opblazen van de bal, en het heeft zelfs een extra air plug en klep remover tool. U krijgt ook een digitale gids met trainingen en posities die u kunt bereiken met deze bal. Of u gebruikt deze bal voor yoga, pilates, hoge intensiteit trainingen, of low-impact activiteiten, krijg je extra ondersteuning en stabiliteit, maar ook een uitdaging met nieuwe posities!

Kopen op Amazon

Beste Yoga Sokken: Muezna Non-Slip Yoga Sokken ($7-17)

Als u niet lezen van ons artikel over yoga matten en niet over een mat, die houdt je uit schuiven, dan hebt u misschien behoefte aan wat yoga sokken. Deze katoenen Muezna Non-Slip Yoga Sokken siliconen gel grips op de voetzolen, het houden van uw tenen gratis en geeft je meer stabiliteit (evenals het bieden van een betere, meer aanvoelen). Niet alleen de teen ontwerpen met behulp van uw balans, maar de tenen zijn ook gescheiden, die voorkomt dat de voet van de atleet door het beperken van wick ruimte voor schimmels om te groeien.

Je kunt doen advanced beweegt in deze sokken zonder dat ze wegglijden of bewegen omdat er elastische banden die de wrap over de bovenkant van je voet en achter de enkel. Plus, kunt u het beste passen door te kiezen tussen vier verschillende maten. En denk niet dat je bent beperkt tot yoga met deze Muezna sokken—je bent vrij om te doen pilates, ballet, boksen, tai chi, of een mat activiteit!

Kopen op Amazon