De Beste Tools Om Te Helpen Uw Tiener Veilig Te Rijden

0
55

Yoga accessoires kunnen profiteren zowel beginners en ervaren yogi ‘ s. Of je nu probeert om uw flexibiliteit te vergroten of geef jezelf meer van een uitdaging, bekijk onze favoriete yoga hulpmiddelen voor het verbeteren van uw yoga-ervaring.

De Beste Smart Speaker Batterij Bases Om Uw Luidspreker Op De Gaan
door Michael Crider op 7 November 2018

De Echo van Amazon en de Woning van Google zijn zowel vrij groot is als web-aangedreven stem assistenten. Maar ze hebben een fatale fout: ze worden vastgebonden op een voeding. De oplossing is een batterij base.

iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Review: Een Outdoor Plug Perfect Voor Kerst Verlichting
Craig Lloyd op 7 November 2018

De meeste slimme stekkers op de markt hebben één ding ontbreekt: ze zijn niet ontworpen voor gebruik buitenshuis. De iClever IC-BS06 smart plug, echter, is gebouwd voor het outdoor leven en vervelende weersinvloeden en heeft zelfs een aantal handige features geplakt op.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Tools Om Te Helpen Uw Tiener Veilig Te Rijden

Michael Crider | @MichaelCrider | November 8, 2018November 7, 2018

Tieners zijn slechte chauffeurs. Sorry, kids, het is gewoon hoe het is: verzekeringen bedrijf GEICO, zegt één op de vijf 16-jarige tiener drivers zal eindigen in een fender bender. Hier zijn de beste tools om je nieuwe bestuurder.

Natuurlijk, de beste manier om een nieuwe driver veilig is om hen zo veel pre-licentie training mogelijk te hameren veilig rijden gewoonten voordat ze op de weg staan. Maar als u wilt toevoegen van een beetje meer verzekering (in de puur figuurlijke zin, je moet ook een aantal letterlijke verzekering), kunt u de kit uit uw auto met wat de veiligheid gerichte tools.

Naast alle specifieke gereedschappen die u zou willen om te controleren onze meer algemene auto safety guide die u kunt profiteren stuurprogramma ‘ s van elke leeftijd. We zouden ook aan een speciale GPS-unit, die kunnen helpen bij het tiener chauffeurs rond te krijgen zonder de storende meldingen van Google Maps op een smartphone.

Wissen Blinde Vlekken: Een Groothoek Achteruitkijkspiegel ($11)

Omgaan met de realiteit van een auto blinde vlekken zijn een van de grootste hindernissen voor een nieuwe bestuurder. U kunt die plekken veel meer te zien met een vervanging van de achteruitkijkspiegel, het aanbieden van een breder gezichtsveld dat kan een kijkje door beide achterste zijruiten tegelijk.

Het perspectief op deze brede hoek spiegels duurt een beetje wennen, omdat ze de auto ‘ s direct achter de jouwe lijken dichter bij elkaar—maar dat zal alleen de bestuurder zich meer bewust worden van die nabijheid. Het model dat we hebben gekozen is goedkoop en eenvoudig te gebruiken—klem het over uw bestaande achteruitkijkspiegel met de verende tang. Ik gebruik dezelfde jaren.

Kopen op Amazon

Om de Squelch de Verleiding Tekst: Een Faraday Telefoon Zak ($23)

Een kooi van Faraday is een kast die blokkeert alle draadloze signalen van in-of uitgaan. Het lijkt hi-tech, maar het is eigenlijk gewoon een wire-mesh met de mesh afstand afgestemd te blokkeren van andere elektromagnetische golven. Er zijn tal van apps en diensten die proberen te stoppen met u wordt afgeleid door de telefoon op de weg, maar voor bestuurders die nog in ontwikkeling zijn hun weg bewustzijn vaardigheden, raden we aan deze telefoon zak met ingebouwde RF-absorberend materiaal—een kleine kooi van Faraday kunt u de stick in uw midden console, als je wil.

De tas maakt het bijna onmogelijk voor nieuwe teksten, e-mails en instant messages te komen terwijl uw tiener is achter het stuur, terwijl nog het toestaan van een kabel door de klittenband kast voor het opladen van de batterij of AUX audio. En als er een noodsituatie is, kunt u gewoon trek de telefoon uit de zak te herstellen van zijn draadloze bevoegdheden.

Kopen op Amazon

Om Een Oogje te Houden Op Hun Rijgedrag: De Automatische Pro OBD Tool ($130)

Een deel van de opwinding van het krijgen van uw eerste auto is die een gevoel van onafhankelijkheid en vrijheid—maar als een ex-tiener bestuurder kan bevestigen dat u te veel van het goede. Er zijn allerlei OBD tools die aansluiten op de standaard diagnostische poort van een moderne auto die kan volgen zoals de locatie en snelheid, maar we willen de Automatische Pro voor zijn uitstekende iOS-en Android-apps en de vijf jaar dat de 3G-service gebouwd in de aankoopprijs. Dat moet zie je tiener door het meest gevaarlijke deel van hun rijtijd.

De Automatische Pro programma is live externe GPS-tracking, een toegankelijke geschiedenis van stations en reizen, crash detectie en signalen en toegang tot Api ‘ s voor tools zoals IFTTT. (Zo kunt u, bijvoorbeeld, een melding op uw telefoon als uw tiener chauffeur thuis komt.) Automatische er is tevens gratis toegang tot de Licentie+ app, een opleiding die beloningen tiener drivers voor goed rijgedrag, zoals goede remmen. Merk op dat op het moment dat de Automatische service werkt alleen in de Verenigde Staten.

Kopen op Amazon

Om Een Visueel Verslag: Een Goede Dash Cam ($140)

Als uw tiener chauffeur niet te krijgen in een ongeval, het is op zijn minst vaag waarschijnlijk dat het niet hun schuld is. Maar je hebt een harde tijd te overtuigen een verzekerings-inspecteur. Het hebben van een visuele registratie van uw kant is de ultieme verdediging, en er is geen betere manier om dat te doen dan met een dash cam. Wij raden de Vantrue OnDash X3 voor de meeste gebruikers, dankzij het hoge-resolutie video-opname, prestaties bij weinig licht, en de ingebouwde Wi-Fi voor eenvoudig ophalen bij een telefoon.

Voor een beetje meer kunt u een model dat is voorzien van een interieur camera (om te zien of de chauffeur was, ahem, afgeleid) of een secundaire camera aan de achterzijde van de auto. De laatste kan ook het dubbele als een handige back-cam, als uw auto is niet voorzien van een al.

Kopen op Amazon

Toen Ze De Lichten: Een Jumper Batterij ($67)

“Je moet nooit overal rijden zonder een set startkabels,” mijn ouders hebben me geleerd (en we zijn zeker dat je een soortgelijke les). Laat de batterij leeglopen is een veel voorkomende fout voor nieuwe stuurprogramma ‘ s, vaak stranding tot ze iemand kunt geven ze een boost van een andere auto.

Maar deze dagen is er nog een betere optie: een draagbare batterij die kan een gas-of diesel auto net genoeg sap op te starten en voor de dynamo draait, geen tweede auto nodig. Dit DBPower model heeft genoeg lading voor de start van de batterij op een enorme pick-up truck of sport auto een tiental keer over en je kunt het krijgen opgeladen via een standaard auto DC-stopcontact.

Het is handig voor de meer ernstige noodsituaties ook met een ingebouwde zaklamp en een 18000mAh batterij die kan een impuls te geven aan uw mobiele telefoon als het dood is. Een geïntegreerd LCD-scherm laat u weten wanneer de jumper van de batterij is vol en klaar om te gaan in uw kofferbak of het handschoenenkastje.

Kopen op Amazon

Voor Een Onverwachte Noodsituatie: Een Escape-Tool ($15)

 

Als het ergste komt het ergste, uw tiener chauffeur zou kunnen worden in een ernstig ongeval. Als dat gebeurt, de meeste van de tijd blijven totdat er hulp arriveert is het juiste gesprek. Maar als dat niet mogelijk is (zoals in een water crash of als de auto niet kan worden verplaatst van een drukke snelweg), soms om uit de auto moet snel gedaan worden.

Voor die tijd, een combinatie gordel snijder en venster hamer is een essentieel instrument. Deze gadget is voorzien van een verzonken mes dat snijdt de gordel zonder dat het een gevaar op enig ander tijdstip, en staal hoofd dat zal verbrijzelen veiligheidsglas met slechts een paar pond van kracht. Voor minder moeilijke tijden, het bevat ook een digitale meter band en een zaklamp. Houd het binnen bereik van de bestuurder, zoals in een center console of een zonnebril van het compartiment, voor de snelste toegang na een aanrijding.

Kopen op Amazon

Sommige Nieuwe Auto ‘ S Bieden Tiener Bestuurder Tools, Te

Tieners hebben meestal te regelen voor het lenen van een ouder de auto of het rijden op een gebruikt model. Maar als u van plan bent over het kopen van een nieuwe auto voor uw kind, of van een voor jezelf te maken dat uw chauffeur zal u lenen, wilt u misschien overwegen om modellen die een aantal ingebouwde veiligheid tools, die speciaal is gemaakt voor tieners.

Ford MyKey-systeem (onderdeel van Ford Sync pakket op sommige modellen) bevat opties die de maximum snelheid, het maximum volume, meer dringende gas waarschuwingen, en zelfs het beperken van de band spin op basis van de specifieke toets wordt gebruikt. Chevrolet biedt “Teen Driver-Technologie” die automatisch kan schakelen waarschuwingen voor blinde zones en gedetecteerd botsingen, het beperken van snelheden, en audio, of een meer zachte alert als er een snelheidslimiet wordt overschreden.

Geavanceerde auto-modellen van Hyundai en Mercedes-Benz kunt trekken sommige van de trucs, en zelfs het afsluiten van de auto als het gaat uit van een vooraf ingestelde geografische zone wanneer de tiener rijdt. Deze functies zijn natuurlijk wel een beetje duurder dan onze add-on suggesties hier, maar als je al in de markt voor een nieuwe auto en een nieuwe (of binnenkort worden nieuwe) bestuurder in het huis het waard is factoring in uw aankoop.