De Beste Smart Speaker Batterij Bases Om Uw Luidspreker Op De Gaan

0
64

Yoga accessoires kunnen profiteren zowel beginners en ervaren yogi ‘ s. Of je nu probeert om uw flexibiliteit te vergroten of geef jezelf meer van een uitdaging, bekijk onze favoriete yoga hulpmiddelen voor het verbeteren van uw yoga-ervaring.

De Beste Smart Speaker Batterij Bases Om Uw Luidspreker Op De Gaan
door Michael Crider op 7 November 2018

De Echo van Amazon en de Woning van Google zijn zowel vrij groot is als web-aangedreven stem assistenten. Maar ze hebben een fatale fout: ze worden vastgebonden op een voeding. De oplossing is een batterij base.

iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Review: Een Outdoor Plug Perfect Voor Kerst Verlichting
Craig Lloyd op 7 November 2018

De meeste slimme stekkers op de markt hebben één ding ontbreekt: ze zijn niet ontworpen voor gebruik buitenshuis. De iClever IC-BS06 smart plug, echter, is gebouwd voor het outdoor leven en vervelende weersinvloeden en heeft zelfs een aantal handige features geplakt op.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Smart Speaker Batterij Bases Om Uw Luidspreker Op De Gaan

Michael Crider | @MichaelCrider | November 7, 2018November 6, 2018

De Echo van Amazon en de Woning van Google zijn zowel vrij groot is als web-aangedreven stem assistenten. Maar ze hebben een fatale fout: ze worden vastgebonden op een voeding. De oplossing is een batterij base.

Steek de smart speaker op één van deze gadgets, met een geïntegreerde batterij die stroom voor enkele uren, en plotseling kunt u overal mee naar toe nemen in huis. Of overal waar een Wi-Fi-signaal, als je speaker ondersteunt directe ingang, het kan zelfs werken als een versterker voor uw telefoon of laptop. Gewoon om rond de lijst, we hebben ook gekozen voor de beste low-cost, derden smart sprekers die hun eigen batterijen.

De de Batterij de Beste Basis voor Google Startpagina: Ninety7 Loft ($50)

Niche fabrikant Ninety7 heeft een paar plekjes op deze lijst, omdat ze duidelijk de beste in dit vreemd specifieke product-categorie. De Loft is het kroonjuweel van hun product lijn, met een basis die past netjes in met de verwisselbare fashion heeft betrekking op de Google Startpagina zelf.

En het spreken van de mode, het wordt geleverd in zwart, grijs, en messing afwerking als aanvulling op uw keuze van inrichting. De magnetische batterij voedt zich met de eigen adapter kabel, zodat kunt u de stekker in het stopcontact wanneer u deze niet gebruikt in draagbare mode, en het zal duren tot acht uur op een lading.

Kopen op Amazon

De de Batterij de Beste Basis voor Google Startpagina Mini: Ninety7 JOT

Deze basis is in wezen hetzelfde design als de Zolder boven, zij het niet zo strak ogende sinds het nodig heeft om te houden van de veel minder avant-garde Google Startpagina Mini. Dat gezegd hebbende, de Jota en de Home Mini maken voor het ophalen van een kleine combo: schuif de luidspreker in en sluit de USB-lader en het is goed om te gaan voor acht uur.

Nogmaals, u hoeft niet een extra lader omdat het gebruik maakt van de een die wordt geleverd met de Home Mini. De afwerking is verkrijgbaar in zilver of zwart te stemmen op uw Home Mini, maar om eerlijk te zijn, contrasterende kleuren ziet er nog erg goed ook.

Kopen op Amazon

De de Batterij de Beste Basis voor Amazon Echo: Smatree Draagbare Batterij Base ($49)

Voor Amazon ‘ s groter Echo en zelfs nog groter Echo-of Echo-Plus, we hebben gekozen voor dit ontwerp van Smatree. De extra-stevige basis is handig, want noch Amazon luidspreker is als bottom-zwaar als hun Google-tegenhangers en wil je een beetje extra stabiliteit.

Als een bonus, het komt met een extra USB-stroom slot, dus u kunt ook gebruik maken van deze basis als een handige telefoon oplader. Afhankelijk van hoeveel muziek die u gebruikt, de draagbare batterij basis zal het laatste ergens tussen de vijf en tien uur. Merk op dat dit specifiek is voor de tweede generatie van de Echo (met hoes) en de Echo Plus: als je de oudere, oorspronkelijke Echo, voor dit model.

Kopen op Amazon

De de Batterij de Beste Basis Voor Amazon Echo-Stip: Ninety7 DOX ($40)

We zijn weer terug bij Ninety7 voor de veel kleinere, goedkopere Echo-Stip. Dit ophalen van stoffen hoes werkt samen met de tweede-generatie Amazon Echo-Stip (sorry, het maatje meer derde generatie heeft geen opties op het moment dat ze je zeker langs in een paar maanden).

Met de extra ruimte in de ronde basis, de DOX kan duren tot tien uur op een lading. Merk op dat, ondanks de nieuwe look, dit heeft geen betrekking op een afzonderlijke luidspreker—u wilt de VAUX ontwerp.

Kopen op Amazon

De Beste Stand-Alone Google-Assistent Spreker: Insignia Slimme Draagbare Bluetooth-Speaker ($45)

Insignia is Best Buy budget van in-house-merk, maar ze raakte het uit van het park met deze voordelige, draagbare luidspreker ontwerp. Hoewel het niet zo hard, of als het hi-fi als de Google Startpagina, het kan alles, dat is het duurdere model, en het omvat zowel een geïntegreerde batterij voor draagbaar gebruik en een LED-klok.

Op het moment van het schrijven van Best Buy is de verkoop van deze Google-Assistent-compatibele luidsprekers voor minder dan vijftig dollar, en u kunt pick-up een gerenoveerd, één voor onder de dertig. Als u op zoek bent naar een eenvoudige, goedkope manier om te vullen uw huis met Google CIA luisteren apparaat smart luidsprekers, dit is het.

Nu Kopen

De Beste Stand-Alone Alexa Spreker: DOSS-Assistent ($40)

Met de bochtige bouwen, witte kleurstelling en rainbow Led ‘ s, u misschien verkeerd dit ding voor een off-merk Google luidspreker. Psyche: het is een off-merk Amazon luidspreker. De DOSS Assistent omvat alle dezelfde functies als de Alexa, minus enkele van de mooiere geluid (het is slechts 20 watt), bij ongeveer de helft van de prijs van een Echo. De ingebouwde batterij gaat acht uur, en het is verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze, of mint groene basis.

Kopen op Amazon