De Bästa Tillbehör Yoga för att Hjälpa till Med Utmanande Poser

0
123

Yoga tillbehör kan gynna både nybörjare och erfarna yogis. Oavsett om du försöker att öka din flexibilitet eller ge dig själv mer av en utmaning, kolla in våra favorit yoga verktyg som kommer att förbättra din erfarenhet av yoga.

Den Bästa Smarta Högtalare Batteri Baser Att Ta Din Högtalare På Språng
av Michael Crider på 7: e November, 2018

Ekot från Amazon och Hem från Google är båda ganska bra som webb-drivna röst assistenter. Men de har en olycklig brist: de är bundna till en strömkälla. Lösningen är ett batteri som bas.

iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Omdöme: En Offentlig Kontakt Perfekt För julbelysning
Craig Lloyd på 7: e November, 2018

De flesta smarta pluggar på marknaden har en sak som saknas: de är inte avsedda för användning utomhus. Den iClever IC-BS06 smart plug, men är byggd för friluftsliv och otäckt väder—och även har en del fiffiga funktioner kryssade på.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

De Bästa Tillbehör Yoga för att Hjälpa till Med Utmanande Poser

Caroline Stewart | @reviewgeeksite | November 7, 2018November 7, 2018

Yoga tillbehör kan gynna både nybörjare och erfarna yogis. Oavsett om du försöker att öka din flexibilitet eller ge dig själv mer av en utmaning, kolla in våra favorit yoga verktyg som kommer att förbättra din erfarenhet av yoga.

Allt från bälten till block även strumpor kan förbättra din form, hållning och grepp. Oavsett om du behöver något för att hjälpa till att stabilisera kroppen under en utmanande pose eller om du vill ha ett verktyg för att bidra till att uppnå en ännu djupare stretch, vi har något för alla. Så ta med din yogamatta och vara säker på att hitta ett tillbehör (eller två) från vår lista nedan!

Bästa Yoga Strap: REEHUT Yoga Strap ($6-$8)

Yoga remmar används inte bara för att hålla olika poser, men också för att öka din flexibilitet genom att fördjupa dina sträckor. Med REEHUT Yoga Strap, har du möjlighet att välja mellan 6, 8, eller 10-fot rem som är tillräckligt kraftig för att ge dig det stöd som behövs för att ditt saldo.

Kan inte dra foten bakom ditt huvud? Kan din one-legged pigeon utgöra använda lite hjälp? En rem som kan göra dessa rörelser (och mer) lättare för dig att uppnå. Bara justera remmen beroende på posen, placera den runt din fot, ben eller arm, och slutföra ditt drag! Genom att lägga till extra längd och/eller utbud av rörelse, detta band kommer hjälpa nybörjare att förbereda för avancerade poser genom att hjälpa dig att bygga din flexibilitet och styrka.

Den REEHUT kan också användas för sjukgymnastik eftersom det gör ett bra jobb på att hjälpa dig att stretcha. Om du letar efter band som enbart fokuserar på stretching, komplett med grepp slingor, kolla in de Vive Stretch band.

Köp på Amazon

Bästa Yoga Block: yogree Yoga Block ($6)

Precis som REEHUT remmen kan hjälpa dig att nå dessa svåra positioner, Yogree Yoga Block kan hjälpa dig att nå rätt personer. Genom att använda detta block nybörjare kan förbereda sig för den verkliga position även skadade yogis fortfarande kan öva utan att göra sin skada värre. Även de som är erfarna kan ha nytta av att utforska olika poser.

Detta block kommer att hjälpa dig under din yoga-sessioner samt på lång sikt genom att förbättra din flexibilitet! Bara placera den på marken och placera dina händer eller fötter på toppen. Du kan också använda den för att stödja huvudet eller nacken när du ligger ner, eller så kan du använda den för att balansera din tyngdpunkt när du sitter, står, eller på huk.

Den Yogree är gjort av ett robust, och skum med hög densitet som är tålig och lätt. Plus, hörnen har sluttande kanter som gör det möjligt för en icke-slip, lätt grepp—även om det är svett! Om du vill bo i vissa positioner längre och med mer stöd, yogree är en bra yoga block plocka. En nära andra är detta cork JBMS Yoga Block, som kommer med en yoga bälte men är lite dyrare.

Köp på Amazon

Bästa Yoga Hjul: UpCircleSeven Yoga Hjulet ($38)

Om du inte fulländat din backbend, du vill sträcka ut ryggen, och du är redo att prova nya yoga-former, UpCircleSeven Yoga Hjulet kan hjälpa till. Denna yoga hjulet, som är gjord av en icke-böjning PVC-material fodrad med ett tjockt yttre utfyllnad, klarar upp till 550 pounds. Att ligga på toppen av hjulet för att öppna upp bröstet, lindra ryggsmärtor, och även nå de svåra poser.

Inte säker på vad som utgör du kan uppnå med detta hjul? Den UpCircleSeven kommer med en guide som innehåller 18 poser, så att du vet var du ska börja. Det är inte bara för din rygg, heller! Du kan utveckla din kärna genom att placera dina fötter på ratten samtidigt i en armhävningsposition. Även öka ditt allmänna blodcirkulationen genom att göra en inversion utgör (med fötterna i luften, hålla ratten med händerna).

Köp på Amazon

Bästa Yoga Boll: Live Oändligt Mycket Övning Boll ($21)

Yoga bollar är bra om du är ute efter att stärka din kärna och hjälpa till med balansen. Krydda din yoga rutin genom att lägga i denna Live Oändligt mycket Övning Boll. Den finns i 5 färger och 4 storlekar, och klarar upp till 2200 kg statisk vikt och 600 pounds av vikt med en extra kraft. Som en av de starkaste yoga bollar på marknaden, den är även tålig nog att användas som en kontorsstol hela dagen (vilket är ett bra sätt att förbättra hållning och utveckla din rygg muskler).

Inställningar för Live Oändligt är enkel: det kommer med en pump som du kan använda för att blåsa bollen, och den har även en extra luft plug and valve remover verktyg. Du får också en digital guide med träning och positioner som du kan uppnå med den här bollen. Oavsett om du använder den här bollen för yoga, pilates, högintensiv träning, eller skonsamma aktiviteter, kommer du att få extra stöd och stabilitet samt som en utmaning med nya positioner!

Köp på Amazon

Bästa Yoga Strumpor: Muezna Icke-Slip Yoga Strumpor ($7-17)

Om du inte har läst vår artikel om yoga mattor och inte har en matta som håller dig från att glida runt, då kanske du behöver lite yoga strumpor. Dessa bomull Muezna Icke-Slip Yoga Strumpor har silikon gel grepp på sulorna, att hålla dina tår gratis och ger dig mer stabilitet (samt erbjuda en bättre, mer taktil känsla). Inte bara tå design hjälpa din balans, men tårna är också separerade vilket förhindrar fotsvamp genom att begränsa sprider utrymme för svampar att växa.

Du kan göra avancerade rörelser i dessa strumpor utan att de glider eller flytta runt eftersom det är elastiskt band att vira över toppen av foten och bakom din vrist. Plus, du kan hitta den som passar bäst genom att välja mellan fyra olika storlekar. Och tror inte att du är begränsad till yoga med dessa Muezna strumpor—du är fri att göra pilates, balett, boxning, tai chi, eller någon matta aktivitet!

Köp på Amazon