8Bitdo de GBros. De Adapter Verbindt Uw Klassieke GameCube-Controller op Uw Switch of PC

0
85

Yoga accessoires kunnen profiteren zowel beginners en ervaren yogi ‘ s. Of je nu probeert om uw flexibiliteit te vergroten of geef jezelf meer van een uitdaging, bekijk onze favoriete yoga hulpmiddelen voor het verbeteren van uw yoga-ervaring.

De Beste Smart Speaker Batterij Bases Om Uw Luidspreker Op De Gaan
door Michael Crider op 7 November 2018

De Echo van Amazon en de Woning van Google zijn zowel vrij groot is als web-aangedreven stem assistenten. Maar ze hebben een fatale fout: ze worden vastgebonden op een voeding. De oplossing is een batterij base.

iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Review: Een Outdoor Plug Perfect Voor Kerst Verlichting
Craig Lloyd op 7 November 2018

De meeste slimme stekkers op de markt hebben één ding ontbreekt: ze zijn niet ontworpen voor gebruik buitenshuis. De iClever IC-BS06 smart plug, echter, is gebouwd voor het outdoor leven en vervelende weersinvloeden en heeft zelfs een aantal handige features geplakt op.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

8Bitdo de GBros. De Adapter Verbindt Uw Klassieke GameCube-Controller op Uw Switch of PC

Bretagne Vincent | @ | November 7, 2018

Als u van plan bent over het gebruik van de GameCube-controller met uw Nintendo Schakelaar voor Super Smash Bros. Ultieme December, hebt u een speciale adapter om het te laten werken.

Gelukkig gaming accessoire fabrikant 8Bitdo heeft gewoon het ding: een nieuwe adapter genoemd GBros., die maakt verbinding met uw originele bedrade controller voor uw Schakelen als ware het een Wii-afstandsbediening. Het bevat speciale huis en screenshot knoppen om het navigeren en het documenteren van uw Smash ervaring nog gemakkelijker.

De adapter is ook compatible met Windows, voor gebruikers van Windows 7, en maakt verbinding via Bluetooth. De klassieke GameCube-controller is niet het enige wat de adapter is compatibel met, maar u kunt het ook gebruiken met uw NES, SNES, en de Wii Classic controller. Als om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw Vreugde-cons of Nintendo Switch Pro controller, dit is een geweldig alternatief.

Veel pro en hardcore Smash spelers geven de voorkeur aan de klassieke GameCube-controller over niets anders voor het normale spel, dus dit is een kleine handige accessoire voor iedereen die op zoek is naar voren in de Super Smash Bros. Ultieme December 7 release. De GBros. adapter zal beginnen met de verzending dezelfde dag, dus er is niet een erg lang wachten om het te grijpen. Het zal je maar $20, en het zelfs overeenkomt met de klassieke GameCube-kleuren. Nu als ze zou maken op dezelfde manier-gekleurde Vreugde-cons.

via Engadget