8Bitdo är GBros. Adaptern Ansluts till Din Klassiska GameCube Controller till Din Switch eller PC

0
99

Yoga tillbehör kan gynna både nybörjare och erfarna yogis. Oavsett om du försöker att öka din flexibilitet eller ge dig själv mer av en utmaning, kolla in våra favorit yoga verktyg som kommer att förbättra din erfarenhet av yoga.

Den Bästa Smarta Högtalare Batteri Baser Att Ta Din Högtalare På Språng
av Michael Crider på 7: e November, 2018

Ekot från Amazon och Hem från Google är båda ganska bra som webb-drivna röst assistenter. Men de har en olycklig brist: de är bundna till en strömkälla. Lösningen är ett batteri som bas.

iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Omdöme: En Offentlig Kontakt Perfekt För julbelysning
Craig Lloyd på 7: e November, 2018

De flesta smarta pluggar på marknaden har en sak som saknas: de är inte avsedda för användning utomhus. Den iClever IC-BS06 smart plug, men är byggd för friluftsliv och otäckt väder—och även har en del fiffiga funktioner kryssade på.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

8Bitdo är GBros. Adaptern Ansluts till Din Klassiska GameCube Controller till Din Switch eller PC

Brittany Vincent | @ | November 7, 2018

Om du planerar att använda din wii classic controller med din Nintendo Switch för Super Smash Bros. Ultimata i December, du behöver en speciell adapter för att kunna få det att fungera.

Lyckligtvis, gaming tillbehör tillverkare 8Bitdo har bara en sak: en ny adapter som kallas GBros., som ansluter din ursprungliga wired controller till din Switch som om det vore en Wii remote. Det finns dedikerade hem och skärmdump med knappar för att navigera och dokumentera era Krossa upplevelsen ännu lättare också.

Adaptern är kompatibel med Windows, för användare som kör Windows 7 ovan, och ansluts via Bluetooth. Den klassiska wii classic controller är inte det enda som adaptern är kompatibel med, dock – du kan använda den med din NES, SNES, och Wii Classic controller. Om du av någon anledning inte är nöjd med din Glädje-cons eller Nintendo Switch Pro controller, detta är ett bra alternativ.

Många pro och hardcore Krossa spelare föredrar deras klassiska GameCube controller över allt annat för att regelbundet spela, så detta är en praktisk lite tillbehör för alla som ser fram emot att Super Smash Bros. Ultimate December 7 release. Den GBros. adapter kommer att börja levereras samma dag, så det är inte en mycket lång väntan för att ta tag i det heller. Det kommer att ställa dig tillbaka $20, och det även matcher klassiska GameCube färg. Nu om bara de skulle göra på samma sätt-färgade Glädje-cons.

via Engadget