iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Review: Een Outdoor Plug Perfect Voor Kerst Verlichting

0
93

De Echo van Amazon en de Woning van Google zijn zowel vrij groot is als web-aangedreven stem assistenten. Maar ze hebben een fatale fout: ze worden vastgebonden op een voeding. De oplossing is een batterij base.

iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Review: Een Outdoor Plug Perfect Voor Kerst Verlichting
Craig Lloyd op 7 November 2018

De meeste slimme stekkers op de markt hebben één ding ontbreekt: ze zijn niet ontworpen voor gebruik buitenshuis. De iClever IC-BS06 smart plug, echter, is gebouwd voor het outdoor leven en vervelende weersinvloeden en heeft zelfs een aantal handige features geplakt op.

De Beste Mini-En Tafelblad Statieven
door Andrew Heinzman op 6 November 2018

Goede camera ‘ s worden kleiner en goedkoper dan ooit. Maar als je wilt om het maken van scherpe foto ‘ s en video op de gaan, moet u een veelzijdig, draagbaar statief om uw camera stevig en staan waar u wilt.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Review: Een Outdoor Plug Perfect Voor Kerst Verlichting

Craig Lloyd | @craig_lloyd | November 7, 2018November 6, 2018

Waardering:
7/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: € 32.99

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Werkt met Assistent Google en Alexa
 • U kunt het in de regen
 • Twee sockets, elk afzonderlijk bediend

En Wat We niet

 • De control app is een beetje ruw rond de randen
 • Plug hoek maakt het moeilijk om te gebruiken met een aantal weerbestendige behuizingen

De meeste slimme stekkers op de markt hebben één ding ontbreekt: ze zijn niet ontworpen voor gebruik buitenshuis. De iClever IC-BS06 smart plug, echter, is gebouwd voor het outdoor leven en vervelende weersinvloeden en heeft zelfs een aantal handige features geplakt op.

Laten we voor de buiten-gerelateerde specs en jargon uit de weg eerst. De IC-BS06 is geschikt voor temperaturen van -4 graden Fahrenheit en zo hoog als op 140 graden. Dus, zelfs op de koudste en de warmste dagen van de plug zal blijven om de macht van uw outdoor displays, water of wat het ook regelen. Bovendien, het is IP44-gecertificeerd, wat betekent dat de incidentele opspattende water als regen en smeltende sneeuw, maar het kan niet worden ondergedompeld. Gelukkig, onderdompeling zal het geen probleem zijn, tenzij er belangrijke overstromingen. Dan zult u waarschijnlijk ergere dingen zorgen over te maken toch.

Dus hoe is het als een gewone smart plug? Het werkt geweldig, maar er zijn een paar dingen om te weten.

Het Setup-Proces

De plug maakt gebruik van een app genaamd Smart Life voor zowel het installatie proces en afstandsbediening via uw telefoon. Het is gemaakt door een Chinese ontwikkelaar, dus terwijl alles is in het nederlands vrij vertaald uit het Chinees.

Voor het grootste deel, dit is niet een grote deal en u kunt navigeren prima en begrijpen de meeste van de menu ‘ s en knoppen, maar er zijn enkele gevallen dat het zou kunnen verwarren sommige gebruikers, zoals deze firmware-update pop-up die zegt “Wi-Fi-module: Verhoog de power-off functie van het geheugen” en dan een knop met de tekst “upgrade kort,” maar het is eigenlijk updates van de firmware direct na het indrukken van de knop.

Het setup proces algemeen niet zo snel als ik zou willen (u bent vast op een scherm verbinden voor een solide 45 seconden of zo), maar het is in ieder geval pijnloos en eenvoudig.

De Handige Features

Als je eenmaal up and running, is de iClever plug is voorzien van een aantal aardige features, waaronder twee flessen die kunnen individueel worden bestuurd, evenals sommige koele automatisering functies die u zich kan baseren op de temperatuur, de tijd van de dag, en zelfs de vochtigheid.

Bijvoorbeeld, u kunt uitschakelen van de smart plug als de temperatuur een bepaald punt bereikt, of een melding ontvangen als de luchtvochtigheid boven een bepaalde percentage.

Hier zijn een aantal andere functies kunt u vinden op de iClever smart plug:

 • Timers en Schema ‘ s: Je kunt een basic timer en plannen zo te zijn dat de stekker automatisch in-of uitschakelen na een bepaalde hoeveelheid tijd is verstreken, of op een bepaalde tijd van de dag.
 • Voice Control: De smart plug werkt met Alexa en Google-Assistent, dus als je wilt kunnen besturen met je stem, je bent goed om te gaan hier.
 • Scènes: hiermee kunt u de controle van uw andere iClever apparaten op basis van de acties die de smart plug neemt.
 • IFTTT Integratie: Als u wilt de smart plug nog meer automatisering bevoegdheden, kunt u deze aansluiten op IFTTT om het te integreren met een hele hoop andere producten en diensten.
 • Familie Delen: Als u nog andere familieleden die zou profiteren van de mogelijkheid om de controle van de smart plug, u kunt eenvoudig delen van toegang met hen.

Met dat soort van uiteenlopende controle, uw fantasie is echt de limiet. U kunt de luchtvochtigheid sensor gecontroleerd plant beslaan, vakantie lichten, dat in de schemering, en meer geavanceerde IFTTT integratie met uw smart home.

Met Behulp Van Het Op Outdoor Verkooppunten

Hier is waar je zou kunnen hebben om compromissen te sluiten een beetje met de iClever smart plug. Het wordt geleverd met een ingebouwde verlengsnoer van soorten die 5-6 cm lang, die helpt om de bulk van de slimme stekker uit het stopcontact en laat ruimte om plug andere spullen in.

Echter, de plug zelf is in een hoek van 90 graden, dus op de meeste verkooppunten buiten dat hebben ze een beschermende covers, zult u waarschijnlijk alleen in staat zijn om de stekker van het apparaat in de top-outlet, die zal blokkeren dan de onderste stopcontact geheel.

Bovendien, built-in extension is nog niet lang genoeg om te worden in staat om volledig af te sluiten van mijn specifieke outlet cover, en ONS electrical code is vereist dat de klep volledig gesloten is in “natte ruimtes” wanneer items worden aangesloten. “Natte ruimtes” ergens dat een outdoor outlet is blootgesteld aan het weer, terwijl een droge/vochtige locatie zou worden onder een luifel of veranda. Om dit op te lossen, ik zou voor een korte verlengsnoer om het te laten werken.

Dus neem deze zwaar in aanmerking als u denkt over het kopen van een van deze, en die te gebruiken op een outdoor outlet met een deksel.

De Bottom Line

Voor $30, je kunt echt niet verkeerd gaan met deze smart plug. Plus, je in principe je twee slimme stekkers, die een nog betere deal.

De app is echt het nadeel, want het is niet de makkelijkste en meest aangenaam om te gebruiken, maar als je met behulp van Alexa, Google of Assistent hoe dan ook, dan is dat niet echt een grote deal—u kunt de app gebruiken voor het instellen van de slimme stekker en dan alleen stof uit voor firmware-updates nu en dan.

Beoordeling: 7/10
Prijs: € 32.99

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Werkt met Assistent Google en Alexa
 • U kunt het in de regen
 • Twee sockets, elk afzonderlijk bediend

En Wat We niet

 • De control app is een beetje ruw rond de randen
 • Plug hoek maakt het moeilijk om te gebruiken met een aantal weerbestendige behuizingen