iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Omdöme: En Offentlig Kontakt Perfekt För julbelysning

0
66

Yoga tillbehör kan gynna både nybörjare och erfarna yogis. Oavsett om du försöker att öka din flexibilitet eller ge dig själv mer av en utmaning, kolla in våra favorit yoga verktyg som kommer att förbättra din erfarenhet av yoga.

Den Bästa Smarta Högtalare Batteri Baser Att Ta Din Högtalare På Språng
av Michael Crider på 7: e November, 2018

Ekot från Amazon och Hem från Google är båda ganska bra som webb-drivna röst assistenter. Men de har en olycklig brist: de är bundna till en strömkälla. Lösningen är ett batteri som bas.

iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Omdöme: En Offentlig Kontakt Perfekt För julbelysning
Craig Lloyd på 7: e November, 2018

De flesta smarta pluggar på marknaden har en sak som saknas: de är inte avsedda för användning utomhus. Den iClever IC-BS06 smart plug, men är byggd för friluftsliv och otäckt väder—och även har en del fiffiga funktioner kryssade på.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Omdöme: En Offentlig Kontakt Perfekt För julbelysning

Craig Lloyd | @craig_lloyd | November 7, 2018November 6, 2018

Betyg:
7/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $32.99

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Fungerar med Google Assistent och Alexa
 • Du kan lämna den ute i regnet
 • Två uttag, var och en oberoende kontrollerad

Och Vad Vi inte

 • Kontroll-appen är lite grova runt kanterna
 • Kontakt vinkel gör det svårt att använda med några väderbeständig kapsling

De flesta smarta pluggar på marknaden har en sak som saknas: de är inte avsedda för användning utomhus. Den iClever IC-BS06 smart plug, men är byggd för friluftsliv och otäckt väder—och även har en del fiffiga funktioner kryssade på.

Låt oss få offentlig-relaterade specifikationer och jargong ur vägen först. IC-BS06 är klassad för temperaturer så låga som–4 grader Fahrenheit och 140 grader. Så även på de kallaste och varmaste dagar, kontakten kommer att fortsätta att driva din utomhus visar, vatten-funktionen eller vad det bestämmande. Dessutom, det är IP44-certifierade, vilket innebär att det kan ta enstaka stänk av vatten som regn och smältande snö, men det kan inte vara nedsänkt i vatten. Lyckligtvis, nedsänkning kommer inte vara ett problem om det finns betydande översvämningar. Då är du sannolikt har värre saker att oroa sig för ändå.

Så hur är det som en vanlig smart plug? Det fungerar bra, men det finns ett par saker att vara medveten om.

Installationsprocessen

Kontakten använder en app som heter Smart Livet för både installationsprocessen och fjärrkontroll via telefonen. Det är gjort av en Kinesiska utvecklare, så trots att allt är på engelska, det är ungefär översatt från Kinesiska.

För det mesta, detta är inte en stor affär, och du kan navigera bra och att förstå de flesta menyer och knappar, men det kan finnas vissa instanser som kan förvirra vissa användare, som denna firmware uppdatering pop-up som säger att “Wi-Fi-modul: för att Öka kraften i-off memory-funktionen” och sedan en knapp där det står “Kommer att uppgraderas inom kort,” men det är faktiskt uppdaterar firmware höger när du trycker på knappen.

Installationen generellt inte är lika snabbt som jag skulle vilja att det var (du har fastnat på ett ansluter skärmen till en solid 45 sekunder eller så), men det är åtminstone lätt och smärtfritt.

Fiffiga Funktioner

När du är igång, iClever kontakt har en hel del ganska bra funktioner, bland annat två kärl som kan styras individuellt, samt några coola automation funktioner som du kan använda som bas på temperatur, tid på dygnet, och även luftfuktighet.

Till exempel, du kan stänga av smart plug om temperaturen når en viss punkt, eller ta emot en anmälan om luftfuktigheten når en viss procentsats.

Här är några andra funktioner hittar du på iClever smart kontakt:

 • Timers och Scheman: Du kan ställa in en grundläggande timer och schema så att kontakten kommer att automatiskt slås på eller stängas av efter en viss tid har gått, eller vid en viss tid på dagen.
 • Voice Control: smart plug fungerar för både Alexa och Google Assistent, så om du vill ha möjlighet att styra den med din röst, du är bra att gå här.
 • Scener: Detta tillåter dig att styra dina andra iClever enheter baserade på åtgärder som smart plug krävs.
 • IFTTT Integration: Om du vill ge bort smart plug ännu mer automation befogenheter, kan du ansluta den till IFTTT för att integrera det med en hel massa av andra produkter och tjänster.
 • Familj Dela: Om du har andra familjemedlemmar som skulle dra nytta av att kunna styra smart plug kan du enkelt dela med dem.

Med den typen av skiftande kontroll, din fantasi är verkligen gränsen. Du kan ha luftfuktighet sensor kontrollerad anläggning imma, semester-lampor, som slås på vid skymning, och mycket mer avancerad IFTTT integration med ditt smarta hem.

Använder Den På Offentlig Butiker

Här är där du kanske måste kompromissa lite med iClever smart plug. Den levereras med en inbyggd förlängning av typer som är 5-6 cm långa, som hjälper till att hålla huvuddelen av smart plug bort från vägguttaget och lämna rummet för att plugga andra grejer i.

Men själva kontakten är i en 90 graders vinkel, så på de flesta utomhus butiker som har ett skyddande skal, kommer du förmodligen att bara kunna koppla enheten till top outlet, som sedan kommer att blockera det nedre uttaget helt och hållet.

Dessutom har den inbyggd förlängning är inte riktigt tillräckligt länge för att kunna avsluta mitt visst utlopp täcka, och OSS elektriska koden måste locket vara helt stängd i “våta platser” när objekt är inkopplad. “Våta platser” finns någonstans att en offentlig outlet är utsatt för väder och vind, medan en torr/fuktig plats skulle vara under ett tak eller en veranda. För att fixa detta, jag måste få en kort förlängningskabel för att få det att fungera.

Så ta denna starkt hänsyn till om du funderar på att köpa en av dessa och använda det på en offentlig uttag med lock.

Den Nedre Raden

För $30, du verkligen inte kan gå fel med denna smart plug. Plus, du får i princip två smarta pluggar, vilket är en ännu bättre affär.

Appen är verkligen nackdelen, så det är inte den enklaste eller mest behaglig att använda, men om du ska använda Alexa eller Google Assistant i alla fall, så det är egentligen inte en stor affär—du kan använda appen för att ställa in smart plug och sedan bara damm bort det för firmware-uppdateringar nu och då.

Betyg: 7/10
Pris: $32.99

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Fungerar med Google Assistent och Alexa
 • Du kan lämna den ute i regnet
 • Två uttag, var och en oberoende kontrollerad

Och Vad Vi inte

 • Kontroll-appen är lite grova runt kanterna
 • Kontakt vinkel gör det svårt att använda med några väderbeständig kapsling