Hur du Ställer in och Använder Handoff på Din iPhone och iPad

0
121

Handoff är en funktion av iphone, iPads, Apple Klockor, och Mac som låter dig starta något på en enhet och sedan slutföra den på en annan. Till exempel, du kan börja läsa på en webbsida på din iPhone och sedan inser att du hellre sparka tillbaka och läsa på din iPad eller MacBook. Med Handoff, vilket gör att växla är hur lätt som helst. Inga fler notera URL eller e-posta den till dig själv för att öppna en andra enhet.

Du kommer att behöva uppfylla ett antal förutsättningar för att använda Handoff. Båda enheterna måste finnas i samma Wi-Fi-nätverk har Bluetooth aktiverat, och vara inloggad till samma iCloud-konto. Förutsatt att dina produkter uppfyller dessa villkor, med hjälp av Handoff är lätt. Apples första-parts appar som Safari, Mail, Meddelanden, och alla Sidor stöd Handoff höger utanför bat. Tredje-parts utvecklare kan lägga till stöd för Handoff som de finner lämpligt. Oavsett vilken app du använder kan du använda Handoff är den samma.

Aktivera Handoff

Låt oss först se till att Handoff är påslagen. Du måste aktivera den på alla enheter du använder, inklusive din iPhone, iPad, Mac eller Apple Titta på.

Aktivera Handoff på din iPhone eller iPad

Öppna upp ditt Inställningar-appen och tryck på “Allmänt” alternativet.

På den Allmänna sidan, tryck på “Handoff” inställning.

Flick växla för att aktivera Handoff on (eller off om det är vad du vill).

Aktivera Handoff på Din Mac

På Mac, du kommer att följa en liknande process. Bege dig till systeminställningar > Allmänt och sedan se till att “Tillåt Handoff mellan den här datorn och dina enheter iCloud” kryssruta är aktiverad.

Aktivera Handoff på Din Apple-Klocka

Och på Apple-Klocka, det är bara så lätt. Du kommer att behöva göra det i Klocka-appen på din iPhone, dock.

I Klocka-appen, öppna inställningar “Allmänt” och sedan slå på “Aktivera Handoff” växla.

Nu när du har fått Handoff aktiverad överallt, med det är super enkelt.

Med hjälp av Handoff på din iPhone eller iPad

När du behöver lämna något till en annan enhet, behöver du inte dra upp en andel blad och klicka på “Skicka” eller något. Du faktiskt inte behöver göra någonting på den enhet från vilken du vill överföra alls, utom att se till att appen är öppen sida eller ett dokument laddas. Det beror på att allt hålls i sync via iCloud och lätt tillgängliga på målenheten.

Till exempel, säga att du har en webbsida öppna i Safari på din iPhone och ville fortsätta med det på en annan enhet. Gå vidare och lämna sidan öppen på din iPhone (det spelar ingen roll om din iPhone är vaken eller inte). På din iPad eller Mac, så får du se en extra Safari ikonen med en liten iPhone-symbolen ovan. Träffen för att öppna upp sidan precis där du slutade.

Den lilla ikonen i det övre högra visar appen var öppet på en annan enhet.

På den mottagande enheten, är allt du behöver göra är att ange app switcher. Beroende på om du använder en enhet med en Hem-knapp eller inte, metoden för att göra detta kommer att vara annorlunda. Om du dubbelklickar genom att trycka på Hem-knappen kommer att göra susen. Om du använder en nyare enhet (iPhone X eller nyare, 2018 iPad Pro eller nyare), du kan dra upp från botten av skärmen, paus för en stund.

En gång i app switcher, kommer du att märka en knapp längst ned på skärmen. Den knappen kommer att visa appen som finns tillgänglig för handoff och en gång knackade, tillhörande app och dokument kommer att öppnas.

Om du använder en Apple-Klocka, saker och ting fungerar lite annorlunda. Till att börja med, kan du bara lämna utanför i en och samma riktning: att titta på telefonen. Handoff också bara en arbetar med specifika appar och Siri. I själva verket, Siri kommer att erbjuda att lämna bort saker automatiskt att hon inte kan göra på klockan. Till exempel, om du säger till Siri på din klocka för att skriva ett e-postmeddelande, hon får erbjudande om att fortsätta på åtgärder på din telefon automatiskt.

Det är egentligen allt som finns till den. Du kanske blir förvånad över hur många apps support Handoff dessa dagar, och om du befinner dig växla mellan flera enheter under hela dagen, detta är en funktion som kan spara dig lite mer tid och kranar än du inser.