Hoe het Instellen en Gebruiken van Overdracht op Je iPhone en iPad

0
100

Overdracht is een functie van iPhones, iPads, Apple Horloges en Macs waarmee je begint iets op het ene apparaat en vervolgens op de andere. Bijvoorbeeld, je zou kunnen beginnen met het lezen van een webpagina op je iPhone en je dan realiseert dat je liever ontspannen en lezen op je iPad of MacBook. Met de Overdracht, het maken van de schakelaar is een fluitje van een cent. Niet meer en noteert de URL of e-mailen naar jezelf voor het openen van een tweede apparaat.

Je moet aan een paar voorwaarden voor het gebruik van Overdracht. Moeten beide apparaten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk Bluetooth is ingeschakeld, en worden ondertekend in dezelfde iCloud-account. Uitgaande van uw apparaten aan die voorwaarden voldoen, met behulp van Overdracht is eenvoudig. Apple ‘s eerste-party apps zoals Safari, Mail, Berichten en Pagina’ s alle ondersteuning Overdracht recht uit de vleermuis. Third-party ontwikkelaars kan ondersteuning toevoegen voor Overdracht als zij dat nodig achten. Maakt niet uit welke app je gebruikt, is het gebruik van Overdracht is hetzelfde.

Het Inschakelen Van Overdracht

Eerste, laten we ervoor zorgen dat de Overdracht is ingeschakeld. Je nodig hebt om het aan te zetten op elk van de apparaten die u gebruikt, met inbegrip van uw iPhone, iPad, Mac of Apple Horloge.

Het inschakelen van Overdracht op uw iPhone of iPad

Open-up van uw Instellingen-app en tik op de “Algemene” optie.

Op de Algemene pagina, tik op de “Overdracht”.

Veeg de tuimelschakelaar om te schakelen Overdracht aan (of uit als dat is wat wilt).

Het inschakelen van Overdracht op Uw Mac

Op de Mac, volg je een vergelijkbaar proces. Hoofd naar Systeem Voorkeuren > Algemeen en zorg ervoor dat “Toestaan Overdracht tussen deze Mac en uw iCloud-apparaten” aankruisvak is ingeschakeld.

Het inschakelen van Overdracht op Uw Apple-Horloge

En op de Apple Horloge, het is net zo makkelijk. Je moet om het te doen in de Horloge-app op uw iPhone, hoewel.

In de Horloge-app, opent het “Algemene” instellingen ” en zet vervolgens op de “Enable Overdracht” in-en uitschakelen.

Je hebt nu een Handoff ingeschakeld overal, het gebruik is super simpel.

Met behulp van Overdracht op uw iPhone of iPad

Wanneer moet u met de hand iets uit naar een ander apparaat, hoeft u niet op te trekken een deel van blad en klik op “Verstuur” of wat dan ook. Je hoeft eigenlijk niets hoeft te doen op het apparaat dat u wilt overbrengen op alle, behalve ervoor zorgen dat de app geopend is, en de pagina of het document is geladen. Dat komt omdat alles is gesynchroniseerd via iCloud en gemakkelijk beschikbaar zijn op het doelapparaat.

Bijvoorbeeld, zeggen, je hebt een webpagina te openen in Safari op je iPhone en wilde verder gaan op een ander apparaat. Ga je gang en laat de pagina te openen op je iPhone (het maakt niet uit als je de iPhone wakker is of niet). Op uw iPad of Mac, ziet u een extra Safari-pictogram met een kleine iPhone symbool erboven. Hit dat het openen van de pagina waar je gebleven bent.

Het kleine pictogram in de rechterbovenhoek geeft de app open was op een ander apparaat.

Op het ontvangende apparaat, alles wat je hoeft te doen is de app switcher. Afhankelijk van het feit of je gebruik maakt van een apparaat met een Home-knop of niet, de methode om dat te doen zal zijn. Als je dubbel op de Home knop doet de truc. Als u een nieuwer apparaat (iPhone X of nieuwer, 2018 iPad Pro of nieuwer), kunt u veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm, pauzeren voor een moment.

Eenmaal in de app switcher, ziet u een knop aan de onderkant van het scherm. De knop zal de app die beschikbaar is voor de overdracht en eenmaal aangeboord, de bijbehorende app en het document wordt geopend.

Als u met een Apple Horloge werkt het een beetje anders. Om te beginnen kun je alleen met de hand, in één richting: de horloge telefoon. Handoff ook werkt alleen met specifieke apps en Siri. In feite, Siri zal bieden om met de hand af te dingen automatisch, dat ze niet kan doen op het horloge. Als u bijvoorbeeld vertellen Siri op je horloge aan het opstellen van een e-mail, ze zal bieden aan de actie gaat verder op uw telefoon automatisch.

Dat is echt alles wat er is. Je zou verbaasd zijn hoe veel apps ondersteuning van de Overdracht van deze dag, en als je merkt dat je schakelen tussen meerdere apparaten in uw hele dag, dit is een functie die u zou kunnen besparen meer tijd en kranen dan je je realiseert.