Dropbox Kommande Tillägg Uppdatering Kommer att Lägga Mer Filen för Redigering Stöd, Inklusive Bilder Pixlr

0
157

Dropbox är kanske den mest kända cloud lagring plattform för konsumenterna, men det är i hopp om att bli något mer. Med en kommande översyn av sina användare verktyg, Dropbox kommer att lägga till mer komplexa verktyg för redigering, utöver vad det redan erbjuder med dess sekundära pappersdokument service.

Den nya redigering och verktyg för samarbete kommer att släppa den 27 November. Den stora höjdpunkten för de flesta användare kommer att vara full integration med populära Pixlr online fotoredigering service. Pixlr emulerar raster verktyg från desktop-program som Photoshop och presenterar dem i en förvånansvärt effektiv webb-gränssnitt. Dropbox Förlängning (stort “E” enligt pressmeddelandet) att tillåta användarna av den nya Pixlr X för att redigera bilder i Pixlr-filer direkt i Dropbox på webben. Ändringar kommer att sparas direkt till de berörda Dropbox-mappen och synkroniseras med alla anslutna enheter och konton.

Andra nya verktyg som finns tillgängliga via Dropbox tillägg inkluderar redigera Pdf-filer med Nitro, AirSlate, och SmallPDF, redigera DWG-filer via Autodesk AutoCAD, skicka filer för elektroniska signaturer via Adobe Tecken och andra tjänster, för att skicka fax-meddelanden med HelloFax, och beskriva Vimeo video projekt. Alla dessa kan ske via Dropbox webb-och app-gränssnitt, inga extra program behövs.

Vilka specifika verktyg kommer att finnas tillgängliga i versioner som Dropbox-appen inte omfattas—det verkar säkert att anta att inte varje enskild tjänst med tillgång till Dropbox API (som Office 365) kommer att kunna utföra alla de nya åtgärderna utan att starta en webbläsare. Men för dem som tillbringar en hel del tid i Dropbox webben eller mobilappar, dessa nya verktyg bör öka hastigheten och effektiviteten avsevärt. Dropbox säger att fler Förlängningar kommer att tillkännages i framtiden.