Den Bästa Smarta Högtalare Batteri Baser Att Ta Din Högtalare På Språng

0
69

Ekot från Amazon och Hem från Google är båda ganska bra som webb-drivna röst assistenter. Men de har en olycklig brist: de är bundna till en strömkälla. Lösningen är ett batteri som bas.

iClever IC-BS06 Wi-Fi Smart Plug Omdöme: En Offentlig Kontakt Perfekt För julbelysning
Craig Lloyd på 7: e November, 2018

De flesta smarta pluggar på marknaden har en sak som saknas: de är inte avsedda för användning utomhus. Den iClever IC-BS06 smart plug, men är byggd för friluftsliv och otäckt väder—och även har en del fiffiga funktioner kryssade på.

De Bästa Mini Och Mini-Stativ
av Andrew Heinzman den 6 November 2018

Bra kameror är mindre och billigare än någonsin. Men om du vill ta skarpa foton och video på språng, du behöver en mångsidig, bärbar stativ för att hålla kameran stadigt och placeras där du vill ha den.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa Smarta Högtalare Batteri Baser Att Ta Din Högtalare På Språng

Michael Crider | @MichaelCrider | November 7, 2018November 6, 2018

Ekot från Amazon och Hem från Google är båda ganska bra som webb-drivna röst assistenter. Men de har en olycklig brist: de är bundna till en strömkälla. Lösningen är ett batteri som bas.

Stick din smarta högtalare på en av dessa prylar, med ett inbyggt batteri som kan driva det i flera timmar, och plötsligt kan man ta det någonstans i huset. Eller var som helst med en Wi-Fi-signal, för att fråga om dina högtalare stöder direct-ingång, det kan även fungera som en förstärkare för din telefon eller laptop. Bara för att spetsa till listan, vi har också valt ut de bästa låg-kostnad -, tredje-part smart högtalare som har sina egna batterier.

Det Bästa Batteriet Bas för Googles Startsida: Ninety7 Loft ($50)

Nischad tillverkare Ninety7 har några fläckar på den här listan, eftersom de är klart bäst i denna märkligt specifika produkt kategori. Loftet är kronjuvelen i deras sortiment, och erbjuder en bas som passar fint i med utbytbara mode täcker för Google Hemma själv.

Och på tal om mode, den kommer i svart, grått och mässing finish för att komplettera ditt val av inredning. Den magnetiska batteriet befogenheter sig Hem för egen adapter kabel, så du kan lämna den ansluten när du inte använder den bärbara läge, och det kommer att pågå i upp till åtta timmar på en laddning.

Köp på Amazon

Det Bästa Batteriet Bas för Googles Startsida Mini: Ninety7 KRAFSA

Denna bas är i huvudsak samma utformning som den Loft ovan, om än inte riktigt lika elegant utseende eftersom den behöver för att hålla mycket mindre avant-garde Hem Google Mini. Som sagt, Krafsa och Hem Mini göra för att hämta lite combo: skjut högtalaren i och koppla in USB-laddare och det är bra att gå för åtta timmar.

Återigen, du behöver inte en extra laddare eftersom den använder den som kommer med Hem Mini. Målgång finns i silver eller svart för att matcha ditt Hem Mini, men för att vara ärlig, kontrasterande färger ser ganska bra också.

Köp på Amazon

Det Bästa Batteriet Bas för Amazon Echo: Smatree Bärbara Batteri Bas ($49)

För Amazons större Eko och ännu större Eko Eko eller Plus, vi har valt denna design från Smatree. Extra-fast bas som är praktiskt, eftersom varken Amazon högtalare är bottom-tung som Google motsvarigheter och du vill ha lite extra stabilitet.

Som en bonus, det kommer med en extra USB-out power slot, så kan du också använda denna bas som en praktisk telefon laddare. Beroende på hur mycket musik du använder den bärbara batteri bas kommer att pågå någonstans mellan fem och tio timmar. Observera att detta är specifikt för den andra generationen Echo (med tygöverdrag) och Echo Plus: om du har den äldre, ursprungliga Echo, att få den här modellen.

Köp på Amazon

Det Bästa Batteriet Bas För Amazon Echo Dot: Ninety7 DOX ($40)

Vi är tillbaka till Ninety7 för mycket mindre, billigare Eko Prick. Här hämtar tyg täcka fungerar med andra gen Amazon Echo Dot (sorry, kurvigare tredje gen inte har något alternativ just nu—de kommer säkert att vara tillsammans i några månader).

Med extra rum i den cylindriska bas, DOX kan pågå i upp till tio timmar på en laddning. Observera att trots att de ser, denna bas inte har en separat högtalare du vill att de VAUX design för det.

Köp på Amazon

Den Bästa Fristående Google Assistant Högtalare: Insignier Smart Portabel Bluetooth-Högtalare ($45)

Insignia är Bästa Köp: s budget egna varumärken, men de slår ut i parken med denna ekonomiska bärbar högtalare design. Medan det inte är lika högt eller hi-fi-Google-Hem, det kan göra allt som den dyrare modellen kan, och det omfattar både ett integrerat batteri för bärbar användning och en LED-klocka.

I skrivande stund är Bästa Köp är att sälja dessa Google-Assistent-kompatibla högtalare för mindre än femtio spänn, och du kan plocka upp en renoverad för under trettio. Om du letar efter ett enkelt, billigt sätt att fylla ditt hus med Googles CIA lyssnar enhet smart högtalare, det är det.

Köp Nu

Den Bästa fristående Alexa Högtalare: DOSS Assistent ($40)

Med den kurviga bygga, vit färgskala och rainbow Lysdioder, du kan förväxla denna sak för en off-märket Google högtalare. Psyke: det är en off-märke Amazon högtalare. DOSS Assistant innehåller samma funktioner som Alexa, minus några av de trevligare ljud (det är endast 20 watt trots allt), ungefär hälften av priset av ett Eko. Det inbyggda batteriet kommer att gå för åtta timmar, och den finns i grått, rosa eller mintgrön baser.

Köp på Amazon