De Beste Mini-En Tafelblad Statieven

0
376

Goede camera ‘ s worden kleiner en goedkoper dan ooit. Maar als je wilt om het maken van scherpe foto ‘ s en video op de gaan, moet u een veelzijdig, draagbaar statief om uw camera stevig en staan waar u wilt.

De Beste Vacuum En De Space Saver Zakken Voor Thuis-Organisatie En Reizen
door Jennifer Allen op 6 November 2018

Vacuüm opbergzakken lijkt een infomercial gimmick, maar ondanks dat die in meer dan een paar infomercials, ze zijn werkelijk fantastisch en perfect voor thuis-opslag en reizen. Hier zijn onze favorieten.

Alles Wat Je Nodig Hebt Voor Een Mobiele Audiofiele Setup
door Michael Crider op 6 November 2018

Als je klaar bent om te upgraden van de freebie-hoofdtelefoon die is meegeleverd met uw nieuwe telefoon aan op een ernstige setup, moet u investeren in een aantal hoogwaardige hi-fi. De volgende mobiele audiofiele gear is een geweldige plek om te beginnen.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Mini-En Tafelblad Statieven

Andrew Heinzman | @andrew_andrew__ | November 6, 2018November 6, 2018

Goede camera ‘ s worden kleiner en goedkoper dan ooit. Maar als je wilt om het maken van scherpe foto ‘ s en video op de gaan, moet u een veelzijdig, draagbaar statief om uw camera stevig en staan waar u wilt.

Zie je, statieven zijn als het brood op een broodje. Het maakt niet uit hoe groot, klein of artistiek geïnspireerde uw broodje is. Als het niet ondersteund wordt door het brood, gaat u naar een middelgrote puinhoop op je handen. Ik bedoel, je hoeft niet op een statief om beelden op te nemen van de familie bij Olive Garden, maar kunt u zich voorstellen wat je jaarboek foto ‘ s eruit zou zien als de fotograaf had geen statief?

De meeste mini statieven zijn klein genoeg om in uw zak, waardoor ze een goede optie voor mensen die willen een heleboel van draagbaarheid. Maar ze zijn ook een geweldige optie voor fotografen die behoefte hebben aan veel van de veelzijdigheid. U kunt gebruik maken van een mini-statief, binnen, buiten, of op een bureau. Ze kunnen worden aangepast om de perfecte foto te maken in het ruige terrein, of om ervoor te zorgen dat je een scherpe foto in een low-light-instelling. Sommige mini statieven zijn zo licht van gewicht dat u kunt ze bevestigen aan bomen. De Joby Gorillapod en iGadgitz PT310 zijn vooral indrukwekkend omdat ze dubbel zo in de hand gehouden stabilisatoren, of magnetisch vast aan en wikkel rond oppervlakken.

Natuurlijk, je hoeft niet te kopen een speciale camera of camcorder te schieten goede foto ‘ s of video. Uw mobiele telefoon heeft waarschijnlijk een krachtige camera die is ingebouwd in de hardware (je weet als het niet). Sommige van de statieven die we hebben aanbevolen voorzien van een klem voor telefoons, maar u zult over het algemeen wilt u een adapter aan op uw telefoon als u wilt om een statief te gebruiken. Terwijl u bij het bent, wilt u misschien om te grijpen een Bluetooth-sluiter op afstand te maken alles gemakkelijker.

De Joby GorillaPod Magnetic 325 ($23)

De Joby GorillaPod Magnetic 325 is de meest veelzijdige mini-statief dat je kunt kopen. De magnetisch-tip, flexibel benen in rekening worden gestabiliseerd foto ‘ s uit onmogelijke hoeken. Ja, de GorillaPod de benen kijken gimmicky, maar ze kunnen wikkel rond de takken van een boom, magnetisch vasthouden aan de muren en aan te passen aan grove oneffen oppervlakken. Stel je voor het opnemen van een time-lapse video van een hand-rail, of het nemen van een selfie van de spanten van een gebouw. Dit zijn opties die ofwel niet bestaan of te onhandig zijn om te overwegen zonder een GorillaPod.

Oh, en de Joby GorillaPod is niet beperkt tot statief-plicht. U kunt transformeren de GorillaPod in een selfie stick, een hand-stabilisator, of een schouder rig door het buigen van de benen in allerlei verschillende vormen. Het is een geweldige optie voor mensen die onderweg zijn en de noodzaak om creatief te zijn met hun camera in de plaatsing.

Een laatste opmerking over de GorillaPod: er zijn duizenden goedkope knockoff imitaties en we willen u ten zeerste aan om ze te vermijden. De kwaliteit van de bouw op de goedkope klonen is meestal verschrikkelijk en we hadden de benen letterlijk uit elkaar vallen in onze handen precies op die van het uitpakken.

Kopen op Amazon

iGadgitz PT310 ($16)

Als u op zoek bent naar een betrouwbare mini statief met een low-profile ontwerp, de iGadgitz PT310 kan worden tot uw steegje. Het heeft rubberen benen en een sterk frame te voorkomen slippen, een bal en socket joint voor 360 graden te verstellen, en een waterpas om te houden van uw schot van cockeyed. Wanneer de rubber pootjes van deze mini statief worden opgeklapt, kan verdubbelen als een hand stabilisator. Dit is een geweldige optie voor mensen die schieten een heleboel video op de gaan, als de PT310 relatief veelzijdig en gemakkelijk in te stellen.

De iGadgitz PT310 kan houden tot 3,5 kilo, dat maakt het perfect voor compacte camera ‘s en lichtgewicht DSLR’ s. Gewoon in gedachten houden dat dit statief niet verstelbare poten, dus je zult moeten om het te gebruiken op een relatief vlakke ondergrond.

Kopen op Amazon

Oben Ultrapod ($12)

Als u op zoek bent naar een lachwekkend draagbare mini-statief, dan de Oben Ultrapod heeft uw naam geschreven. Dit ding weegt slechts een tiende van een pond, en het plooien omlaag om de grootte van een zakmes. Ondanks de Ultrapod klein formaat, zijn aluminium en glasfiber frame kan een camera onder de 3 kilo. Alleen voor referentie, de meeste kleine DSLR ‘ s zijn ongeveer 3 kilo. Je zeker geen zorgen te maken over dit statief bezwijken onder het gewicht van uw point-and-shoot.

Het is eerlijk om te veronderstellen dat zo ‘ n kleine, goedkope statief zou een lame metgezel. Maar de Ultrapod is eigenlijk heel veelzijdig en kan opstaan tegen de grotere tafelblad statieven, zoals de Joby of de iGadgitz. Het heeft een ingebouwde bolgewricht dat kunt uw camera op elke hoek. U kunt ook de band Ultrapod aan een tak of een rail met de bijgeleverde “een wrap” band (een stukje Klittenband), gewoon niet proberen met een zware camera of een slappe tak.

Kopen op Amazon

RetiCAM Tafelblad Statief ($30)

De RetiCAM Tafelblad Statief is een mini-statief dat professionele sport, traditionele elementen. Elk van de RetiCAM de pootjes kunnen worden versteld en vergrendeld zijn onafhankelijk van elkaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over wat voor terrein je jezelf fotograferen. Aan het kortste, de RetiCAM is ongeveer 10 cm hoog, maar het kan worden ingesteld op een 19″ als je probeert om te schieten iets van een redelijke hoogte. In vergelijking met een full-size statief, de RetiCAM is ongelooflijk draagbaar (het weegt slechts 1,5 pond), maar het kan een camera tot 6 pond.

Heb je gemerkt wat stelt echt de RetiCAM onderscheidt van andere mini statieven? Het is een 3-weg pan/tilt kop in plaats van een bal en socket joint, wat betekent dat u kunt bereiken op een glad en niveau van de pan bij het opnemen van video. Of je nu probeert om het opnemen van een kwaliteit van de film, of gewoon proberen om te voorkomen dat jump-cuts in uw Youtube-video ‘ s, de RetiCAM is het overwegen waard. Het is een geweldige driepoot voor professionele videografie.

Kopen op Amazon

Neewer Compact Statief ($38)

Als de RetiCAM, de Neewer Compact Statief sport een traditioneel design en traditionele elementen. In feite, de twee statieven zijn bijna identiek. Beide hebben een onafhankelijke uitschuifbare poten, een 360-graden bolgewricht, en een waterpas hoofd. Beiden kunnen pas vanaf ongeveer 10 cm hoog tot 19″ hoog, zowel weegt 1,5 pond, en beide kunnen maximaal 11 kilo.

Hier is het verschil; de Neewer is gericht op fotografen in plaats van videomakers. De Neewer sport een 360-graden bal en socket joint in plaats van een pan/tilt head, wat betekent dat het kan aanpassen aan elke hoek, het kan niet de pan soepel voor video. Als je een fotograaf nodig hebben van een robuuste mini-statief, de Neewer is een grote kandidaat.

Kopen op Amazon

Fotopro Monopod ($26)

Ja, dit is een monopod. Het heeft slechts één been. Dit klinkt misschien als een stuk, maar de Fotopro Monopod kan houden en beter te presteren dan sommige tafelblad statieven. Als een traditionele statief, de Fotopro Monopod kan stabiliseer uw camera op een vlakke ondergrond. In tegenstelling tot een traditionele statief, de monopod bereikt stabilisatie door te krullen als een slang. U kunt dit ook gebruiken als een selfie stick, of wikkel het rond guard-rails als de Joby.

Nu, de meest spannende en grensverleggende eigenschap van de Fotopro Monopod is de multi-montage hardware. Elk einde van de Monopod is uitgerust met een statiefaansluiting, zodat het mogelijk is om de montage van een telefoon of camera op elk uiteinde van het apparaat. We begrijpen dat dit misschien een beetje veel om in een keer, maar hier is het beste gebruiken geval kunnen we denken aan, met dank aan Fotopro: u kunt gebruik maken van de Monopod te Facetime je vriendin tijdens het kijken naar La La Land. Welkom in de toekomst.

Kopen op Amazon