Google Gedood Chrome-Apps, Maar U Kunt Eenvoudig Uw Eigen

0
63

Als u woont in Chrome de manier waarop ik leef in Chrome (dat is eigenlijk de hele tijd), maar ook genieten van het runnen van webapps in dedicated windows voor betere multitasking, Applicationize is een killer applicatie om te hebben in je toolbox.

Het kan enige website in een volledig Chrome-extensie, zodat u het kunt doen om zaken als het openen in zijn eigen venster of vastmaken aan de taakbalk. Het effectief re-voegt de webapp functionaliteit die werd verwijderd van Chrome voor Windows-en Mac-enige tijd geleden, maar het is ook super handig op Chrome OS!

Met behulp van de tool is ongeveer net zo eenvoudig als het wordt. Ga dan naar Applicationize aan de slag te gaan.

Eerste, laat de URL van de site die u wilt uitvoeren als een app in de eerste stap, daarna klikt u op de “Genereren en downloaden Chrome-extensie” knop.

Opmerking: U kunt ook een aangepaste afbeelding als pictogram van de app, het wijzigen van de titel, het overschrijven van de user agent, veranderen het venster frame kleur, en specifieke machtigingen verlenen onder de knop “Geavanceerd”.

U moet een waarschuwing krijgen dat Chrome niet kunnen installeren van de extensie (apps/extensies die niet in de Chrome Web Store, worden geblokkeerd via de automatische installatie van nu), maar de uitbreiding wordt nog steeds te downloaden naar uw systeem standaard download locatie. Klik gewoon op OK te doen.

Van daar, open de chrome://extensions pagina en stel de Developer Mode knop rechts boven in de hoek OP de positie.

Slepen en neerzetten van de extensie gedownload op de pagina. U krijgt een controle dialoogvenster, maar na een klik op de knop Toevoegen en het moet snel te installeren en te worden toegevoegd aan de Chrome-app launcher. U vindt de app launcher op chrome://apps/.

Opmerking: Als het probeert om opnieuw downloaden van de extensie in plaats van het te installeren, probeer het sluiten van de pagina ‘Extensies’ en opent u het opnieuw.

Op dat moment kunt u met de rechter muisknop op en kies “snelkoppeling” optie om deze toe te voegen het bureaublad.

Met dat, u kunt alles doen wat je normaal zou doen met een snelkoppeling voor een toepassing—zoals het toevoegen aan de taakbalk. Uw nieuwe app zal lanceren in een eigen venster, sans URL-balk en de andere Chrome-fluff, waardoor het voelt heel eigen, onafhankelijk van welk systeem u gebruikt. Super cool.