Barnes & Noble Meddelar 10,1-Tums NOOK med Google Play för $130

0
63

Om du är i ett kallt kontor hela dagarna, kan det vara svårt att få arbete med att frysa om fingrarna. Eliminera distraktion och obehag med någon av våra toasty varma handskar.

Harry Potter Kano Kodning Kit Review: En Magisk Upplevelse
av Jennifer Allen on November 5th, 2018

Leksaker och spel som är super kul för barnen, men också förvånansvärt utbildning är sweet plats för många föräldrars behov inköp. Slänga i användningen av en mycket älskad serie, och det är svårt att inte tycka om Kano ‘ s Harry Potter Kodning Kit höger utanför bat.

En Ny SSD Är Billiga Uppgradera Din Gamla Mac Mini Längtar
av Michael Crider on November 5th, 2018

Apple presenterade en ny Mac Mini förra veckan, för första gången på fyra år. Det är den första stora redesign i sju. Men allt det nya hastigheten och kraften kommer med ett pris: sek 800. Här dör “billig” Apple desktop.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Barnes & Noble Meddelar 10,1-Tums NOOK med Google Play för $130

Tom Westrick | @TomWestrick1 | November 5, 2018November 5, 2018

Billiga tabletter är inte svårt att komma med, med Amazon Fire line de facto val för de flesta konsumenter. Elden tabletter saknas support för Google Play direkt ur lådan, men lyckligtvis Barnes & Noble är här med en nyare, större NOOK tablet.

B&N redan säljer en 7-tums ENS, men om du vill ha något mer för att titta på Netflix eller andra videotjänster, den större modellen kommer att vara din bästa insats. Ju större ENS har en 10,1-tums IPS-skärm med 16:9 aspect ratio) och 1920×1200 upplösning. Du får 32GB internt lagringsutrymme, samt en Micro-SD-slot för expansion. Tabletten avgifter via Micro-USB, och har ett 3,5 mm hörlursuttag.

Tabletten innehåller även POGO-pins för att ansluta ett tangentbord eller täcka laddning docka, men just nu finns det inga uppgifter om pris eller tillgänglighet av någon av dessa. Batteritiden är bara okej, med 8 1/2 timmar av påstådd användning för uppspelning av video och surfa. Om du bara använder detta som en e-läsare, kommer du sannolikt att få mer liv från varje laddning.

En riktigt lätt för tillverkarna att spara pengar på tabletter i denna prisklass är genom att ha svaga Wi-Fi specifikationer; tur, det är inte fallet här. Du får fullt stöd för 5 GHZ Wi-Fi, så att din app-nedladdningar ska vara trevlig och snabb. Slutligen, du har fram – och bakåtvända kameror, och medan dessa kommer inte att konkurrera med smartphone-kameror, de ska vara bra för videosamtal.

Du kan få NOOK app på andra enheter, så att du inte behöver denna tablet för att läsa din e-bok, men även om du inte bryr dig om att läsa långa romaner, för detta är fortfarande en riktigt spännande produkt. Amazons senaste Fire HD 10 börjar på $20 mer, och du måste hoppa genom fälgar för att ladda ner appar från Google Play Store. Play Store har en mycket större app-katalog än Amazons butik, så för att kunna slå bara tabletten på och börja ladda ner alla dina appar är ett stort plus.

Om den nya NOOK väcker ditt intresse, kan du i förväg beställa det nu.