Hur kan jag Arbeta Från Hem: Cam Smärta Grotta Produktivitet

0
107

Distansarbete blir mer och mer vanligt i dessa dagar, med många tekniska skribenter (mig själv inkluderad) som arbetar hemifrån på heltid. Jag får frågan om hur jag jobbar ganska ofta, så här är spinkig.

Jag tänker ofta att när folk frågar “hur jag gör det,” de ber ett par olika saker. För en, de vill veta hur man får in en karriär där du arbetar hemifrån. Jag kan förstå att överklaga, men jag kan också tala om för dig att arbeta hemifrån är inget skämt—det är inte så roligt som du tror, eftersom du har ingen åtskillnad mellan arbete och hem, och du har att hålla sig fokuserad.

Som leder till den andra sak som jag tror folk vill veta—de frågar hur jag kan vara produktiv. Det tar en viss självdisciplin för att jobba hemifrån, och att hålla produktiviteten upp kan vara en utmaning.

Jag har arbetat hemifrån i nästan ett decennium nu, och under hela den tiden har jag ständigt försökt att justera mitt arbetsflöde för maximal produktivitet. Här är en titt på vad jag gör, de produkter jag använder för att få saker och ting gjorda, och ett par andra saker jag gör för att vara produktiv.

Jag är Cameron Summerson, Nyheter Redaktör för How-To Geek och Översyn Nörd. Detta är hur jag arbetar.

Mitt hemmakontor: Mulle av Arbetsytor

Min produktivitet “resa” börjar i mitt hemmakontor. Om det är en sak jag har lärt mig om att arbeta hemifrån, det är som en dedikerad arbetsyta är ett absolut måste—att dela din arbetsyta med vardagsrum eller sovrum är inte bara roligt (och det kan jag säga av erfarenhet).

Tekniskt, min arbetsyta är fortfarande en delad plats, men jag dela det med min hobby i stället för andra människor. Hälften är för att arbeta och den andra hälften på skoj—därav “mulle av arbetsytor” subhead. Heh. “Front” hälften av mitt kontor har skrivbord, tillsammans med alla andra grejer som jag använder för arbete—TV, enheten för laddning av ipod, och allt det bra att hålla ihop.

På den bakre halvan, du hittar min hobby: cyklar och gitarrer. När jag jobbar, min rygg är till sånt här, så det inte ger alltför mycket distraktion—men jag har funnit att ta en paus är mycket fördelaktigt när fokus är svårt att hitta. Till exempel, om jag har varit mycket upptagen en morgon och det är en paus i dag, ska jag ställa min cykel på trainer upp och passar in i ett träningspass. Inget rensar mitt huvud snabbare än gut-busting arbete, och min produktivitet skjuter i höjden som en följd av detta.

Mina cyklar. Den röda däcket är speciellt för tränare.

Oh yeah, det är en annan användning för mitt kontor: det är också min “smärta grotta” (som det kallas i cykling världen). Jag håller mina cyklar här för att exakta orsaken. När det är dags att slå ett träningspass (shout out till TrainerRoad!), oavsett vilken cykel jag tränar på på den tiden är redo för tränare. Det är ett område där separationen mellan arbete och lek överlappa lite där utrymmet är berörda. TV: n fungerar trippel skyldighet just nu: den är ansluten till datorn, som en tredje övervaka när jag behöver det, fungerar Netflix plikt medan jag döda mig själv på tränare, och fungerar även som mitt streaming TV-rutan nav för testning.

Jag jobbar på att ordna kontor på ett sätt som kommer att skilja min utbildning och arbetsplatser, men för nu, som är den centrala delen av överlappning i rymden och arrangemang. Jag har en plan för framtiden, men det kommer att kräva en liten bit av ombyggnad, så det är på sparlåga för tillfället.

Gitarr redskap.

Bortsett från en arbetsyta och smärta grotta, mitt hemmakontor, är också min jam rum. Jag spelar gitarr, och eftersom mitt kontor ligger på andra sidan av huset från allt annat, jag är fri att skruva volymen i här utan att egentligen bry sig om någon. Min fru kan titta på TV i vårt sovrum medan jag spelar och att hon inte ens märker. Det är super cool.

Jag oftast stopp i natt, men jag kommer också att använda gitarren som en tillfällig distraktion under dagen om jag har svårt att fokusera och inte har tid att passa i ett träningspass. Så ska jag ta tag i en gitarr och spendera 10-15 gunga ut, vilket är bra för att rensa mitt sinne så att jag snabbt kan lägga fokus.

Samtidigt som allt det där hjälper mig att återfå fokus när jag behöver det, min produktivitet kommer ner till enheter och hur jag använder dem.

Mina Enheter: Allt Arbete, Allt för att Spela

Där försöker jag att hålla en separation mellan arbete och lek på mitt kontor, min utrustning är rättvist spel för vad—det är inte vettigt att ha en iPad för spel och en för behandlingen. Det är bara dumt.

Här är en kort genomgång av varje enhet jag använder den dagligen:

  • Mitt skrivbord: Detta är min arbetshäst. Det är några år gammal nu, men den fungerar fortfarande som mitt primära arbetet enhet. Den har en 4: e generationens Intel i7-4770K (Haswell) @ 3.5 GHz, 16 GB RAM, 500 GB Crucial SSD, 2TB WD HD, och GTX 980. Ett par av Dell U2414H 1080p-skärmar runt det, men TV fungerar också som en tredje tv. Jag lekte med tanken på att bli av med dubbla skärmar och flytta en enda ultrawide, om jag inte gör några drag ännu.
  • iPhone XR: Min huvudsakliga telefon. Jag är en lång tid Android-användare, och samtidigt som jag har varit med en iPhone 8 som min andra telefon under flera månader, detta är första gången som jag har använt som min bruksbil. Jag ska så småningom gå tillbaka till Android som min primära telefon, men för nu, jag njuter XR. Det är en fantastisk telefon som känns som en massiv uppgradering från 8.
  • Samsung Galaxy S9: Min andra telefon. Jag använde en Pixel 2 XL som min primära telefon för ungefär nio av de senaste tolv månaderna, men USB-porten och gick ut, och det av för garantin just nu. S9 har varit rock solid eftersom jag fick det i alla fall, och jag tycker om att använda den som min andra telefon. När jag får min P2XL tillbaka, kommer det sannolikt blivit min andra telefon.
  • Apple Titta på Serie 3: Mitt största (och enda) smartwatch. Jag använder oftast det för väder och tid på ett ögonblick, liksom snabb tillgång till anmälningar. Jag använder den också för sömn spårning.
  • iPad (2018): jag bara fick nyligen detta, men jag är inte säker på hur jag levde utan detta. Det är min soffa läsare och passiv arbeta enhet, men hanterar också TrainerRoad uppgifter när jag tränar.
  • Pixelbook: jag är en stor Chrome OS fläkt, och Pixelbook är min stora laptop. Det är basmodellen—Core i5, 8GB RAM, 128GB Lagring—men det är en absolut rocketship att använda. Det är blixtrande snabb och som aldrig lämnar mig att vilja. Jag kör det på utvecklare kanal eftersom jag gillar att leva på spjutspetsen.
  • Google Hem: jag har en Hemma i köket, ett Hem Mini på Kontoret, och en tredje Hem Mini i sovrummet. Vi använder i allmänhet dessa för enkla saker—att ställa frågor, inställning av timers, lyssna på musik/podcasts, och styra ljus Nyans.
  • SKÖLD Android TV: jag har två av dessa, och de är min go-to serpentiner. Bästa streaming-boxar på marknaden om du frågar mig.
Osannolikt bästa vänner.

De är mina främsta enheter, men jag har också en massa extra saker—främst phones—för att testa. Jag kommer inte tråka ut er med alla detaljer, men som inkluderar alla Nexus-telefonen från Galaxy Nexus upp, liksom Pixel 1 och 2 XL. De tjänar enbart som ytterligare tester enheter.

Enheter åsido, jag känner att min faktiska arbetsområde är utan tvekan en ännu viktigare del av mitt flöde och produktivitet—i synnerhet mitt skrivbord. Som så många andra arbetar-på-en-och utflyktsdisk folk, jag arbetar från en sitta/stå-skrivbord. Det är ett Ikea Bekant elektriska sitta/stå-skrivbord som jag har haft under några år nu, och jag kan ärligt inte tänka mig att gå tillbaka till en sittande skrivbord full tid. Jag spenderar mer tid på att stå än att sitta dagligen (vissa dagar som jag sitter inte på alla). Jag kan fokusera så mycket lättare när jag står på, och därför är jag är mycket mer produktiva. När jag gör det sitter jag använder en enkel liten utarbetandet pall som jag fick från Amazon, som fungerar bra för mina behov då jag sitter inte så ofta i första hand. Jag ville ha något som stoppar prydligt under skrivbordet när jag inte använder det, vilket pall fungerar fint. Som en parentes, det är också perfekt för att spela gitarr när jag lär mig nya låtar och vill inte stå upp.

Den andra primära verktyg som jag använder varje dag är mitt tangentbord och mus: Logitech K380 tangentbord och MX-Master (v1) mus. Medan MX-Master var ett väl underbyggda val, kom jag att använda K380 av nödvändighet mer än något annat. Jag använde en Logitech K800 för år, sedan bytte till en K810 när 800 dog. K810 fick så småningom en punkt där det var oanvändbar eftersom plast knapparna var mycket slitna och bara kändes hemskt. Jag hade K380 (fortfarande i rutan) i ett skåp, så jag tog tag i det, cannibalized vissa batterier (japp, det tar ett par AAAs), och började använda det med tanken att jag skulle beställa ett nytt tangentbord senare på dagen.

Lång historia kort(ish, i alla fall), jag började älska denna lilla tangentbordet. Det har en fantastisk känsla, trots detaljhandel för endast $40. De runda knapparna tyckas lite märkligt i början, men efter en liten justering period, jag har upptäckt att jag verkligen gillar dem. Detta tangentbord är långt bättre än dess pris skulle föreslå, och jag rekommenderar det. Jag saknar bakgrundsbelysning från mitt tidigare tangentbord, men bara lite.

Alla som sagt, jag funderar på att flytta till en K780, vilket är en något större version av 380 med en rad pack och en fantastisk liten för facket för surfplattor och telefoner. Som kan komma väl till pass för min dag-till-dag. Och innan någon frågar, ja jag har försökt mekaniska tangentbord. Nej, jag gillar inte dem. Förlåt.

Programvara: Mestadels Google, med Lite Andra Grejer

Mellan alla dessa enheter, kommer du att hitta några gemensamma drag: jag bor i Googles moln, så det är där jag lagrar de flesta av mina filer. Google Drive är min go-to lagringsmedium, eftersom det håller allt i synk mellan alla enheterna jag använder den dagligen. En stor del av mitt arbetsflöde beror också på Google Keep, som är där jag håller (hehe) upp med allt mitt arbete idéer och tankar—om något kommer att tänka på, det spelar ingen roll var jag är eller vilken enhet jag använder, jag kan kasta den i Hålla referens. Det är ett verktyg, som jag är beroende av.

Utvecklingen av cross-plattform tillgänglighet fortsätter i allt jag gör. Eftersom jag använder iOS, Android, Chrome OS och Windows, jag behöver tjänster och programvara som följer mig hela system (därav tungt beroende av produkter från Google). På skrivbordet, jag bor i Chrome cirka 95 procent av tiden, med Slack och Screenpresso att vara den främsta verktyg jag använder utanför webbläsaren. På tal om, Screenpresso är nog min mest använda (och mest värdefulla) Windows-verktyg—jag skulle ge nästan vad som helst för att få sin funktionalitet på Chrome OS.

Och verkligen, Chrome OS är nog där mitt arbetsflöde förändringar som mest. Det behöver inte köra Windows-program, så de verktyg jag använder förändring när det kommer till Pixelbook. Till exempel, jag litar på Android-appar för anteckningar och andra bildredigeringsprogram tweaks, med Skitch och PicSayPro hantering av de uppgifter som för mig. Skitch är inte under aktiv utveckling längre (det är en Evernote-verktyg), så jag har att sideload det på Chrome OS-enheter. Sideloading är typ av en smärta (och minskar Chromebook säkerhet, oof), men Skitch är det bästa verktyget jag har hittat för jobb när det gäller att skärmdump markup.

Annars, Feedly är en integrerad del av hur jag arbetar. Jag är Nyheter Redaktör runt här, så att hålla sig uppdaterad med nyheter är en del av mitt jobb. Jag var en die-hard Google Reader användaren tillbaka i dag (RIP), och Feedly har varit kopplingen för mig eftersom Läsaren dog. Pocket spelar också in på hur jag arbetar, för ibland hittar jag något som jag inte har tid att läsa just då, så jag sparar det till senare.

Bor Produktiv Hemma, Där Allt är en Distraktion

Den svåraste delen om att arbeta hemifrån är, tja, arbeta. Mitt kontor som används för att vara en carport på en punkt, men någonstans längs linjen, en tidigare husägare omvandlas det till ett extra rum. Det är precis intill köket och bakvägen av huset—som är hur vi kommer och går omkring 99 procent av tiden—är bredvid kontoret. Det finns ingen dörr, så det finns ingen separation mellan kontoret och resten av familjen.

Lyckligtvis, kontoret är på motsatt sida av huset från allt annat (förutom köket), så jag kan inte höra något annat att gå på när jag är här. Min fru kan titta på TV, och barnen kan spela spel eller umgås, alla utan att egentligen bry sig om mig. Det går en lång väg i att öka min produktivitet eftersom att stanna fokuserad kan vara en riktig utmaning när det gäller att ha ett hus fullt av människor och det finns inget sätt att blockera ut dem.

Jag har också musiken ganska mycket non-stop, med undantag för första sak på morgonen när alla andra fortfarande sover. Att hålla låtar som går under dagen hjälper till att överrösta vad liten bit av buller kan göra sin väg i från resten av huset, men det hjälper mig att hålla mig motiverad. Ibland är texterna kan vara störande, så om jag har svårt att koncentrera sig, jag ska slå på något chill eller något avgörande. Jag har också funnit att lyssna till snabba rap får hjärnan rör sig för snabbt när jag behöver för att få en hel del gjort, så ska jag använda det för att få i zonen några dagar. Sjunger också hjälper mig att få “i zonen”.

Medan de flesta av barnen och min fru förstår att när jag jobbar, jag jobbar och ska vara ensam, min sex år gammal och älskar att leka i den lilla landar alldeles intill kontoret. Det är ljust och soligt på det, så det är vettigt. Om jag har svårt att fokusera, jag ska motvilligt göra honom spela i vardagsrummet eller hans rum, men de flesta av den tid jag försöker att blockera det. Ärligt talat, jag älskar att titta över för att se honom spela där och att hitta på dagarna när han inte kommer hit för att spela jag saknar hans små att spela upp ljud. Kanske är det mer av en varelse tröst för mig.

Men under de år som arbetar hemifrån, jag har lärt mig att “fördjupa”—för att blockera ut allt som händer runt mig och enbart fokusera på arbetet. Jag använder det till min fördel för det mesta, och det är ett annat sätt musik hjälper. Jag har varit känt för att lyssna på samma låt i flera timmar i sträck eftersom upprepning hjälper mig att få i den hyper-fokusera zon. Du kan använda det namnet om du vill ha det.

I slutändan, jag har funnit att produktiviteten kommer från en plats av kärlek, en plats av lust. Om du gillar ditt arbete, det är inte svårt att vara produktiv. Alla har vi dagar där fokus är en utmaning, naturligtvis (de kallas måndagar, tror jag), men för det mesta, om du gillar ditt arbete, är det i slutändan känns mer som en hobby att du får betalt för att göra och inte ett slit att du måste tvinga dig själv att göra. Om du är missnöjd med ditt jobb, få saker gjorda och blir mycket mer av en utmaning. Göra med att info vad du kommer.

Det är de muttrar och skruvar av hur jag fungerar, vad jag använder och vad jag gör för att vara produktiv. Om du har några frågor eller andra synpunkter, tveka inte att släppa dem i kommentarerna. Jag ska vara glad att svara på allt jag kan.