Beste Bluetooth-Hodetelefonene, for Under $100,

0
225

Bluetooth-hodetelefonene kan ofte være langt dyrere enn et kablet øreplugger, så vi tenkte vi skulle ta litt tid å vise at du ikke alltid må gaffel ut en masse penger for å få et par gode.

I denne artikkelen vil vi spesielt fokusere på de beste Bluetooth-hodetelefonene, for under $100. Vi vil starte med de dyreste alternativene, og vil gjøre vår vei ned til den økonomiske valg.

#1 – Jaybird Tarah – $99.99

Oversikt: God lydkvalitet, perfekt for trening og kjører.

Jaybird er lett en av de ledende merker i den trådløse hodetelefonen spillet. Den Jaybird Tarah er en av de mer rimelige hodetelefoner, men det gir fortsatt en flott lyd utvalg for prisen.

Den Jaybird Tarah er rettet mer mot de som ønsker god lyd utstyr mens du trener eller ut på en løpetur.

Dette gjenspeiles av secure øret gel tips og design som wraps wire trygt rundt på baksiden av halsen. Den Jaybird Jara er også vanntett og svette proof, og du vil få ca 6 timer bruk på en lading. Quick charge-teknologien kan du få opp og går raskt når batteriet er lavt.

Lyden er ganske bra, med rimelig mellomtoner, nedturer og oppturer. For å gi deg mer kontroll, kan du bruke Jaybird Tilpasset EQ-app kan veksle mellom lyd forhåndsinnstillinger, bass boost, eller lage dine egne lyd-profil.

Appen har også en “Finn Din Plass” – funksjon som hjelper deg å finne den mest passende passer for de gel tips.

#2 – ADV.Lyd Modell 3 – $78.99

Oversikt: Beste lyd kvalitet med et par små forsakelser i form av design.

ADV.Lyden er best kjent for å lage gode budsjett-hodetelefonene, som har en førsteklasses lyd rekkevidde. Hvis du bryr deg mer for lyd av høy kvalitet over komfort og praktiske løsninger, Modell 3 fra ADV.Lyd er noe vi vil anbefale å sjekke ut.

Modellen 3s inkluderer lyd teknologi for reduksjon av å blokkere ut noen bakgrunnsstøy, og lyden er verdt å skrive hjem om. Du kan forvente noen virkelig dyp bass, tripler som ikke er altfor over uttalt, og rimelig mellomtoner. Til denne prisen punktet, vil du være heldig å finne noe bedre.

Så langt som komfort går, ADV.Lyd Modell 3s begynner å vise sin svakhet. Formen på ørepluggene ta litt tid å bli vant til. Du kan velge å legge ved to forskjellige kabler. En kabel kan du koble til via en trådløs Bluetooth-mottaker og den andre lar deg koble til via hodetelefonutgang. I trådløs modus, kan du få omtrent 5 timer bruk på en lading. Dessverre, ladetid er en skuffende 1,5 timer fra 0 til 100%.

Begge alternativene føler meg litt uhåndterlig, og mens du kan fortsatt plasser den trådløse kabel rundt halsen for å holde det ute av veien, det ville ikke være så godt egnet for kjøring som Jaybird Tarah eller andre alternativene nedenfor.

#3 – OnePlus Kuler Trådløs – $69.99

Oversikt: Svært behagelig og støtter ringer og stemme assistenter.

Den OnePlus Kuler overrasket meg. De er utrolig komfortable, og tilbyr funksjoner og en design at du vil ofte se på øretelefoner som koster dobbelt så mye.

Vi vil begynne med ikke floke halsen band – den passer perfekt på halsen og på hver side du vil ha kontroller for volum og for å bruke mikrofonen.

Ørepluggene har vinger til å hjelpe dem bo trygt i ørene, og tips har magneter, slik at du kan feste dem sammen og la dem falle til brystet. Så snart øretelefonene klippet sammen, musikken på pause og øretelefoner vil slå seg av for å spare batteri. Dette er noe du aldri vil gå tilbake fra når du har opplevd det.

Batterilevetiden på OnePlus Kuler er enorm. Takket være rask lading, kan du få 5 timers bruk fra en 10 minutters lading.

En inkludert mikrofon lar deg ta samtaler med telefonen bort fra din munn, og du kan også kommunisere med din stemme assistent. (Enten Google-Hjelperen eller Siri, avhengig av din smarttelefon).

Så hva med lyden? Det er ganske anstendig, spesielt oppturer og nedturer, men bassen faller flatt litt. Hvis du er en basshead, jeg vil foreslå at du velger noe som ADV.Lyd Modell 3s.

#4 – Anker SoundBuds NB10 – $39.99

Oversikt: Flott og rimelig alternativ for sport og trening.

På mer enn halve prisen av Jaybird Tarahs, Anker SoundBuds NB10-hodetelefonene, som er en overraskende å finne. Første, bygge kvaliteten og utformingen er stor. Den NB10s føles solid, og de passer perfekt rundt halsen. Den NB10s er også vanntett og sweatproof, så du vil ikke komme inn i noen problemer hvis du blir fanget i regnet.

Den ørepropper drivere kan være en litt for stor og klumpete for noen folk, og de absolutt ikke så lett som noen valg. Men på den annen side, du får noen veldig imponerende bass og overraskende god mellomtoner. Høyder er litt ubehagelig på høyere volum, så sørg for at du tenker på at før sprengningsarbeid ørene på 100% volum.

Du kan få 6 timer ut av en avgift på NB10s men du trenger for å lade opp disse for ca en time for å få dem fullt juiced opp.

#5 – Kreative Outlier ETT – $29.99

Oversikt: Ekstremt Lett alternativ for økonomiske kjører øretelefoner.

Den Kreative Outlier er en utmerket budsjett valg for de som bryr seg om å holde seg øretelefonene så lett som mulig. Den floke gratis kabel kan passe perfekt rundt halsen og den bevingede ørepropper sikre at de bor trygt i ørene.

Den Outlier ETT batteri er veldig imponerende. Du kan få opp til 9,5 timer med bruk. Full ladetiden er 2,5 timer, men det er forståelig med tanke på større batterikapasitet.

På denne prisen, vil du forvente at det å bli en like stor offer til lydkvaliteten, men det er ikke tilfelle. Faktisk, det er et godt nivå på bass og oppturer og nedturer er godt balansert. De er ikke helt i tråd med ADV.Lyd Modell 3s-eller enda Jaybird Tarah øretelefonene, men de er overraskende godt.

Oppsummering

Takk for at du tok en lese gjennom vår oversikt over noen av de beste Bluetooth-hodetelefonene, for under $100. For en rask oppsummering, her er de produktene vi har dekket:

  • Jaybird Tarah – $99.99
  • ADV.Lyd Modell 3 – $78.99
  • OnePlus Kuler – $69.99
  • Anker SoundBuds NB10 – $39.99
  • Kreative Outlier ETT – $29.99

Forhåpentligvis er det noe i denne listen som passer ditt budsjett og preferanser. Har du noen andre spørsmål om disse hodetelefonene? Hvis du gjør det, føl deg fri til å legge igjen en kommentar og jeg skal svare når jeg kan.