Det Bästa Amazon Echo Dot Fästen för Dina Väggar och Butiker

0
77

Hur många gånger har du slagit din Echo Prick bakom skrivbordet, eller sprang för att rädda den från en slingrande pool av utspillt kaffe? Du borde verkligen hålla dina digitala assistent ur farans väg. Kanske är det dags att investera i en mount?

Den Bästa Isen Formar För att Ditt Hantverk Cocktails och god Whisky
av Jennifer Allen on November 3rd, 2018

Du har valt din fördel sprit och färska ingredienser: inte förstöra din cocktail med cruddy is. Vi har spårat den bästa isen formar för varje situation, så att du kan njuta av i stil.

Den Bästa Ledning Simulator Spel
av Michael Crider den 2 November 2018

Vissa spel gör att du känner dig som en mäktig krigare. Vissa gör att du känner dig som en auktoritär ledare. Och vissa spel gör att du känner dig som en genial master av allt mekaniskt, ekonomiskt och strategiskt. Låter det bra? Här är de bästa.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Amazon Echo Dot Fästen för Dina Väggar och Butiker

Andrew Heinzman | @andrew_andrew__ | November 4, 2018November 3, 2018

Hur många gånger har du slagit din Echo Prick bakom skrivbordet, eller sprang för att rädda den från en slingrande pool av utspillt kaffe? Du borde verkligen hålla dina digitala assistent ur farans väg. Kanske är det dags att investera i en mount?

Montering av din Echo Dot är bara en allmänt bra idé. Inte bara är de pyttesmå högtalare lättare att höra när det är monterat på en rimlig höjd, men det är också säker från dina destruktiva spill och stötar. Och tänk bara hur du kommer att reagera när de inser att air-freshener på din vägg är faktiskt en digital assistent med tillgång till oändlig kunskap och kraften av internet.

Notera innan vi går vidare: alla de följande fästen är för den 3: e generationen Echo Prick. Även om det verkar som, stil förändringar åt sidan, den gamla generationer ska passa i samma fästen det råkar vara så att den nya Eko Punkten är om .02 tum bredare än den tidigare modellen. De .02 inches är tillräckligt för att förvandla en enkel Amazon sök efter “Eko Dot berget” i en förvirrande röra på förenliga och oförenliga monteringsdetaljer.

Att observera åsido, du ska vara glad att höra att inga av dessa fästen kosta mer än $15.

TotalMount Wall Mount ($11.99)

Letar du efter ett enkelt väggfäste? Det här är det—den TotalMount kan monteras med skruv eller medföljande dubbelhäftande tejp, kan du snabbt montera din Echo Prick på gips, glas, kakel eller metall. Du hörde rätt, nu är det dags att rädda din Echo Dot från dystopi av ditt badrum disk och hålla det på den kaklade väggen. Inga fler ursäkter!

Glöm inte att det denna 3: e generationen Echo Dot rymmer en bättre högtalare än den tidigare modellen. Om du kommer att vara att montera den på en vägg, kanske du vill överväga ett utrymme där det kan användas för att lyssna på musik eller poddsändningar.

Ack, det är ingen inbyggd kabelhantering för berget. Detta är inte en big deal om du installerar den direkt ovanför ett utlopp eller bakom en möbel. Men du kommer att behöva räkna ut några kabeldragning om du bestämmer dig för att hålla en Prick ovanför toaletten i ditt badrum, eller på fönstret bakom din diskbänk. Annars, det fick en design med låg profil som skulle se bra ut i alla kontor, sovrum, kök eller badrum. (Alexa, påminn mig inte att installera elektronik i duschen).

Köp på Amazon

TotalMount Utlopp Mount ($14.99)

Bekvämligheten av en outlet mount är fortfarande oöverträffad. Du behöver inte borra några hål eller skruva i några skruvar, du trycker bara på Pricken i TotalMount, och sedan smälla TotalMount till ett eluttag. Bam! Din Echo Dot är för evigt säker från spill och våldsamma tabell-flips. Åh, och denna sak är inte bara bekvämt, det ser också bra. Du kan stoppa Prick hela strömkabeln bakom detta väggfäste som gör din digitala assistent ser ut som en nattlampa från framtiden.

Kom ihåg hur denna ny Eko-Dot är större än den gamla? Tja, som extra .02 tum innebär att TotalMount omfattar två butiker, inte bara en. Är bekvämligheten av Totalmount värt att förlora en hel outlet? Öh, är “ibland” ett bra svar?

Fundera på vilket rum du planerar att använda detta fäste i innan du köper den. Jag personligen använder alla butiker i mitt sovrum, men mitt vardagsrum har ett överskott av saker. Åh, och glöm inte att du kan dra alltid ur TotalMount och flytta den någon annanstans om det är i din väg.

Pssst… Är du ute efter något liknande i en gammal, 2nd generation Echo Prick? Du kan ta en titt på Pricken Genie.

Köp på Amazon

MATONE Wall Shelf ($11.99)

Den MATONE är ett bra alternativ för människor som är intresserade av ett väggfäste men skulle ändå vilja att ta sin Prick på språng. Detta vägghylla skulle se bra ut bakom ett skrivbord eller en möbel, och det skulle göra en futuristisk utseende utöver kök eller matsal. Det är också ett bra val för människor som har en utbytbar sortiment av smarta enheter i hemmet, eller som vill ha en plats för en Bluetooth-högtalare när deras Echo Dot är inte i bruk.

Samtidigt kan du givetvis placera MATONE som hög eller låg, som du vill, vara försiktig med att installera det för högt eller för långt från ett vägguttag. Du har antagligen inte vill att din favorit digital assistant för att falla från en hög hylla, och du kanske inte vill köpa en extra lång strömkabel. På tal om ström-kabel, kan du svepa några extra kabel runt baksidan av MATONE. Naturligtvis, du kommer fortfarande att behöva tänka på kabeldragning från ditt uttag för att hyllan, men åtminstone att det kommer att vara tajt och inte dinglande om.

Köp på Amazon

ECHOGEAR Utlopp Hylla ($14.99)

Om du är intresserad av en hylla för din Amazon Echo, men du vill inte borra i väggen, det finns en chans att du kommer att gilla den ECHOGEAR utlopp hyllan. Det är en ersättningssymbol för dina uttag som har en nätt liten hylla på det. Igen, en hylla är ett mycket mer flexibelt alternativ än en vägg eller outlet-mount. Du bör överväga ECHOGEAR om du gillar att göra din Echo Prick runt huset, eller om du vill ha ett utrymme som kan användas omväxlande för andra smarta enheter, eller när en Bluetooth-högtalare.

Det bästa med denna outlet hylla, bortsett från enkel installation, är det lilla hålet som är i toppen för kabelhantering. Om du planerar att lämna din prick på ECHOGEAR permanent eller bara semi-regelbundet, så vet du att förbannelsen av fula kablar kommer inte att plåga din lyckliga hem.

Naturligtvis, du vill inte att sticka denna sak bakom ditt skrivbord eller något trånga korridorer. Det skulle vara en skam om du sparkade din nya Echo Dot klart i hela rummet.

Köp på Amazon