Skal Du Kjøpe en Gaming PC eller Konsoll eller Ikkje?

0
291

Gaming-PC eller konsoll – hvilken bør du velge? Hvis du ønsker å komme inn i gaming, det kan være en vanskelig beslutning.

I denne artikkelen, vi vil legge ned viktige forskjeller, slik at du kan finne ut hvilket alternativ som er mer egnet for deg. Hvis du velger en konsoll, vil du også trenger å tenke på hvilket konsollen til å få. Vi vil hjelpe til med det også.

Du har kanskje også lagt merke til at vi skrev “verken” i tittelen på denne artikkelen også. Så hvordan kan du spill uten en av disse enhetene? Vel, det er nesten 2019 og både Microsoft og Nvidia er enten tilbyr nå eller snart vil være å tilby spill over Internett, eller spill streaming.

Hvis du har en rask Internett-tilkobling, en vanlig PC vil tillate deg å spill i høy oppløsning for en lav pris. Det er verdt å sjekke ut før du bruker noen penger i det hele tatt. Nvidia ‘ s spill hvor som helst produkt er Nvidia Geforce Nå og Microsoft og er kalt Project xCloud.

Selv Google er å komme inn i spillet. Du kan faktisk spille Assassin ‘ s Creed Odyssey på PC-en din kun ved hjelp av Google Chrome. Det heter Prosjektet Strøm og fungerer ganske bra.

Forhåpentligvis, når du er ferdig med å lese denne artikkelen, vil du vite om du bør kjøpe en gaming PC eller konsoll eller bare streame spill.

Pris

Kanskje det enkleste stedet å starte er prisen. Hvis du kan simpelthen ikke råd til å bruke penger, er det beste alternativet ville være å prøve og få mest mulig ut av din nåværende riggen. Hvis du har et beskjedent budsjett, en konsoll kan være umiddelbar lett valg.

Å bli satt opp med en gaming PC som kan håndtere de fleste moderne spill på en pålitelig måte kan lett koste deg $800-$1000. Du kan bygge billigere Pcer, men du er å gå på akkord med hva som gjør en gaming PC så stor – høy kvalitet grafikk og flott ramme pris.

Du må også faktor i en gaming mus, tastatur, og en god skjerm hvis du ikke har en allerede.

For en konsoll, er det lett å få satt opp ved å kjøpe en av de mange konsollen bunter ut det. Med en pakke, kan du betale $300 til $400 for å få en ny konsoll, et spill, og en kontroller. Betale litt mer, og du kan få mer kraftig Xbox One X eller PS4 Pro varianter.

Som du kan se, er forskjellen i pris er ganske stor. Vil betale mer for PC-er har sine fordeler, og vi vil snakke mer om dette nedenfor, men hvis du bare ønsker å spille noen spill uten ekstra stresset eller penger, en konsoll er det beste valget.

Også går tilbake til høy kvalitet grafikk og flott bildefrekvens, One X og PS4 Pro kan utgang på 4K opp til 60 fps, som selv mange high-end Pcer sliter med å gjøre.

I tillegg til disse alternativene, Microsoft har også annonsert Xbox Alle Tilgang, et månedlig abonnement som gir deg tilgang til en Xbox-konsoll, Xbox Spill Pass og Xbox Live Gold. Så, hvis du ikke ønsker å betale alt på forhånd, er dette et bra alternativ.

Til slutt, hvis du bestemmer deg for å gå streaming rute, vil du ende opp med å betale en månedlig avgift. På dette punktet, ingen vet egentlig hva det er siden alle disse tjenestene er i beta, men vi prøver å gjette, vil det være i området fra $10 til $30 i måneden.

Eksklusivt

Dette er en som oftest går i favør av konsollen. Både Microsoft og Sony betale en masse penger for å få rettighetene til eksklusive titler og dette betyr ofte at du mangler ut hvis du bare har en gaming PC.

Noen av de beste trippel A-titler bare bli lansert på konsoller, og mange andre spill bli presset til konsollen langt før PC-spillere få sjansen til å spille dem. Men det er ikke så enkelt som man først antar.

Første parti eksklusivt er mer rikelig på PS4. Sony har lagt ned en stor innsats for å bygge en sterk samling av første tredjepartsutviklere.

Du har et utrolig utvalg av høyt rangerte spesialtilbud på PS4, som god of War, Uncharted, Den Siste av Oss, Spider-Man, Blodbårne, og Horizon Null Daggry.

For Xbox, det er ikke så mye av en bekymring. Fordi Microsoft eier Windows, vil du se dem push de fleste av sine eksklusivt til både PC og Xbox. Du vil ikke være i stand til å spille gamle klassikere som de tidligere Halo-spill eller Gears of War, men fremtidige utgivelser i disse seriene vil være tilgjengelig på PC-en.

PC-en blir noen spill konsoller ikke, for, men vanligvis er de titler fra indie-utviklere som fortsatt er i utvikling. Noen gode eksempler er åpen verden overlevelse spillet AVSKUM, overlevelse spillet Rust, strategi spill Divinity: Original sin II, og mange flere.

I sammendraget, en konsoll, spesielt en PS4, er nesten avgjørende for stor eksklusiv single player spill. Men på den annen side, PC har en utmerket strategi og multiplayer fokusert eksklusive. Det hele avhenger av hva slags spill du liker å spille.

Hvis du er ny til gaming, men tilbudet fra konsoller, spesielt PS4, er et bedre valg. Utviklerne av disse spillene er støttet av multi-million dollar utgivere, slik at du vet du kommer til å spille en kvalitet, bug gratis opplevelse.

Ytelse og Grafikk

Det er der PC-en virkelig skiller seg ut fra konsoller. Når du spiller et spill på en PC med en skarp bildefrekvens og ultra grafikk, vil du aldri ønske å gå tilbake.

Problemet er, for å få en høy bildefrekvens og høyeste grafikk, vil du ofte ha behov for å gaffel over $1,000. Du trenger en høy end grafikkort, en high end prosessor, SSD-lagring, og en god mengde RAM.

Stemningen “du får hva du betaler for” er veldig sant her. Du kan betale $300-$400 for en PC, men med ytelse og grafikk kan være enda verre enn en PS4 og Xbox One X.

Betale $700-$1000, og du har en anstendig PC som kan spille de fleste spill på en rimelig frame rate – bedre enn hva en konsoll kan tilby.

Du ser på omtrent $1,500-$2000 for en førsteklasses gaming PC. I tillegg, vil du trenger å bruke ekstra for en høy bildefrekvens skjerm med høy oppløsning HDR-skjerm, som kan enkelt legge til en ekstra $500 til $1000 til prislappen.

For hardcore gamere, denne investeringen er rimelig, og opplevelsen hvis det er vel verdt det. Hvis du er ny til gaming, å investere så mye kan virke skremmende.

I forhold til streaming-tjenester, det kommer til å bli vanskelig å matche grafikk av en gaming-PC eller konsoll, men for de som ikke bryr seg så mye om den absolutt beste grafikk, er det verdt å prøve. Jeg ble imponert over kvaliteten på Prosjektet Stream på min 1440p skjerm, vurderer det er gratis akkurat nå.

Andre Funksjoner

Heldigvis, spillkonsoller nå dobbelt opp som direkteavspilling av medier plattformer. Du kan bruke apper som Netflix, HBO, og YouTube for å se innhold rett fra konsollen.

Pc-er vil alltid være et steg opp fra hva en gaming konsollen kan tilby, men. Faktisk, spill-Pc-er i særlig er kraftig nok til å gjøre mange oppgaver.

Du kan bruke en gaming PC for arbeid, nettsurfing, video-og bilderedigering, og ganske mye annet du noensinne kunne trenge en PC. Hvis du trenger en PC for arbeid uansett, du kan vurdere å drepe to fugler med en stein ved å kjøpe en gaming PC.

Mens en gaming konsollen er som oftest brukt til å spille spill, en spill-PC-er bare en standard PC utstyrt med maskinvaren som trengs for å spille spill.

PC-spill er også mer ‘open source’ enn konsoll. Dette betyr at mange av PC-spill har støtte for modifisering. Noen modding samfunn er så stor at du kan faktisk få hundrevis av timer med ekstra samfunnet-innhold gratis fra plattformer som Steam Workshop eller Nexus Mods.

Vurder Dine Venner

Spilling kan være en av de beste sosiale opplevelser i verden, så hvis du har venner som spiller spill, kan det være fornuftig å be dem om hvilken plattform de spiller på første.

For mange mennesker, kan dette være den viktigste avgjørende faktoren på hva plattform for å kjøpe, så sørg for å vurdere den før du gjør din beslutning.

Sitter Preferanse og Spille Stil

Dette kan synes som en merkelig, men det bør vurderes. Konsoller er designet for å bli spilt fra sofaen. De er lette å spille i en avslappet posisjon. Mens det er mulig å få tilbehør som lar deg spille PC-en din fra sofaen, vanligvis, spille PC-spill krever at du er til du sitter ved et skrivebord.

En annen ting å vurdere er forskjellen mellom å bruke en controller og en mus/tastatur. Førstnevnte er et flott utgangspunkt for en gamer, og det er langt lettere å bli kjent med.

Ved hjelp av en mus og tastatur tar tid å lære, men samlet er det vanlig kunnskap at det er lettere å sikte og styre figuren din med en mus og tastatur. Musen gjør mer presise bevegelser og tastaturet har mange flere knapper.

Ville du foretrekker en uformell, avslappet opplevelse, eller en mer engasjerende, konkurransedyktige stil erfaring? En konsoll som fungerer best for casual gaming, mens en PC-er bedre for de mer alvorlige om gaming.

Konklusjon

Takk for at du leser vår guide til å plukke en PC eller spillkonsoll eller streaming. I sammendraget, vi vil foreslå en konsoll eller direkteavspilling for de som er nye til gaming eller de som er på et budsjett. PC gaming er et godt steg opp fra det hvis du vil ha mer seriøst involvert med video spill hobby.

Vi håper informasjonen vi har gitt har hjulpet. Etter å ha lest dette, hva plattform vil du velge?