Den Bästa Ledning Simulator Spel

0
161

Vissa spel gör att du känner dig som en mäktig krigare. Vissa gör att du känner dig som en auktoritär ledare. Och vissa spel gör att du känner dig som en genial master av allt mekaniskt, ekonomiskt och strategiskt. Låter det bra? Här är de bästa.

De Bästa Tiderna För Soluppgång Och Ljus Simulator Väckarklockor
av Jennifer Allen den 1 November 2018

Det är tufft att vakna upp under vintern. På morgonen är ofta kalla och mörka, och allt du längtar efter lite sol och värme. En mycket effektiv lösning är en soluppgång simulator väckarklocka—här är våra favoriter.

Den Bästa Handen Värmare För Långvarig Värme
av Caroline Stewart den 1 November 2018

Vill ha mer värme än bara handskar ensam kan ge? Kampen vinterkylan med dessa awesome hand för barn.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa Ledning Simulator Spel

Michael Crider | @MichaelCrider | November 2, 2018November 1, 2018

Vissa spel gör att du känner dig som en mäktig krigare. Vissa gör att du känner dig som en auktoritär ledare. Och vissa spel gör att du känner dig som en genial master av allt mekaniskt, ekonomiskt och strategiskt. Låter det bra? Här är de bästa.

Specifikt, vi pratar om “management” – spel som handlar mer om noggrann planering och tillämpning av resurser, snarare än att direkt bekämpa (real-time strategi spel som Command and Conquer) eller straight-up konstruktion (Minecraft och en miljon imitatörer). I dessa spel du måste göra konstant beslut om hur man ska tillämpa tid, pengar, utrymme, och massor av andra faktorer för att på bästa sätt nå dina mål. SimCity är ett klassiskt exempel, men det spelet har överskridits med mer komplexa (och mindre exploaterande) – poster i staden att bygga genre.

Om du föredrar spel där du kan lösa problem som är mycket mer komplicerad än den vanliga “sätta en kula i bad guy” eller “skjut block runt för att flytta framåt,” du kommer att älska den djupa komplexitet och vidöppna frihet i val nedan. De flesta är för PC, där indie-vänlig miljö och tangentbord bidrar till mer komplexa spel, men vi har tagit några konsolen plockar också.

Stardew Valley (PC, Xbox, PS4, Switch, iOS, Android)

Om imitation är den finaste formen av smicker, då skaparna av Stardew Valley måste älska Harvest Moon till en nästan obehagligt grad. Indie PC-spelet startade mer eller mindre som en fullständig kopia av den ursprungliga farming simulator från SNES dagar, men har hela tiden utökat för att lägga till nya element och förbättringar.

Din enkla liv som en bonde handlar mest om att samla resurser för att utöka dina grödor, men du kan också delta i vissa ljus dating sim kul och utöka ditt djur riket. Detta spel har kommit ut för alla större plattform, inklusive mobil, och den senaste tidens expansion gav det stöd för multiplayer och användaren mods.

Köp på Amazon

Frostpunk (PC)

Frostpunk är en av de mest ursprungliga i realtid strategi spel att komma ut i år, mestadels eftersom fienden är inte ansiktslösa arméer, men en kall och mörk landskap fyllt med människor som inte alltid bäst. Den dystra inställning är att du är att hantera en rad städer i en alternativ historia England, där kol reserver och massiva värmegeneratorer som är det enda som håller din Viktorianska eran medborgarna lever i en oväntad istiden.

Du måste hantera resurser, utan också ta itu med verkliga samhälleliga problem, som att hålla människor hoppfull under en till synes aldrig sinande ekologisk katastrof och beslutar om du kan ta emot flyktingar i din redan överbefolkade städer. Spelet är uppdelat i flera scenarion att spela ut lika tillfredsställande historia kapitel. Bara inte spela det här spelet och hoppas på ett lyckligt slut.

Köp på Amazon

Offworld Trading Company (PC)

Du har kanske hört termen “kapten i branschen?” Aldrig var det mer lämpligt sätt tillämpas än i annan planet Trading Company. Som ägare av en stor manufacturing corporation på Mars, har du som uppgift både att driva företaget på ett framgångsrikt och överträffar dina industriella konkurrenter. Det finns mer än ett dussin resurser att förvalta och förfina som du kan bygga produkter och expandera ditt företag, men den verkliga geni med spelet är att använda okonventionella metoder för att undergräva dina konkurrenter.

Du kan helt enkelt slå dem på priset genom att noggrant reagera på förändringar i utbud och efterfrågan, bjuda dem på priset för att ta en noggrann förlust samtidigt som de går i konkurs, eller starta en nuke eller två för att utplåna deras skörd insatser. Du kan även skapa en arbetstagare uppror i de egna leden. Men var försiktig: din motståndare kan ha samma taktik som är tillgängliga för dem. Skapa en Martian monopol på tillverkning för att vinna, eller förlora förtroende för din aktieägare att startas upp.

Köp på Amazon

FTL: Snabbare Än Ljuset (PC, iOS)

En kult hit på DATORN och senare iPads, FTL berättar historien om ett rymdskepp, besättning kör för sina liv från en våg av arga rebellerna. Spelet använder en roguelike setup: varje timme lång genomspelning har bara en handfull möten med fiendens fartyg, efter som du kommer att nå Jorden eller få din rumpa blåses in i vakuum i rymden. Förvaltningen del kommer från att beställa din besättning för att hålla ditt skepp kör under slaget och uppgradera både fartyget och besättningen i varje hamn.

Du är alltid på en desperat budget, så att du har att göra noggranna beslut om vad du behöver. Åh, och du kommer oundvikligen att röra upp flera gånger och dö. Men att utöka din tillgång till fartygskonstruktioner och verktyg som öppnar upp för alla möjliga intressanta lösningar. Skjuta på fiendens vapen för att stänga av dem tillfälligt ta ner sina motorer för att slå en snabb reträtt, eller låta dem gå ombord på ditt skepp och sedan öppna alla airlocks medan din besättning klunkar Mai Tais på förseglade bron? Beslut, beslut.

Köp Nu

Prison Architect (PC, Xbox, PS4, Switch, iOS, Android)

Om du har fantasier om att vara en hänsynslös föreståndare med ansvar för hundratals brottslingar som försöker desperat att få igenom en känslokall systemet… ja, då är man konstig. Men du kommer förmodligen också vilja Prison Architect.

Som titeln antyder, du får designa layout och planritning av din (ahem) fånglägret, men när du är klar får du även att köra och hantera det. Du måste anställa personal och hålla ett öga på det som händer på dig för att kväsa upploppen och förhindra break-outs, även när ni expanderar för att lägga till mer kapacitet. Du bestämmer allt, från där varje fånge går till specifik pixel platser för toaletter. Det huvudsakliga spelet har en dyster men ofta rolig historia, medan sandlåda och multiplayer lägen kött reprisen går.

Köp på Amazon

Punkt två Sjukhus (PC)

Både förvaltning simulator och en väldigt rolig kommentar på America ‘ s för-vinst hälso-och sjukvården, Punkt Två Sjukhus ber spelare att hålla både patienter och de pengar som flyter. Upplägget är liknande till Fängelse Arkitekt ovan, men du skulle verkligen föredra dina patienter att lämna så småningom, helst utan att först ha instoppad i en body bag.

Spelare kan bygga upp, förbättra och utöka sina sjukhus, hantering av personal och tjäna pengar för att förbättra förutsättningarna så att de kan få tillgång till bättre service och fler typer av avancerad vård. Det är en andlig uppföljare till Theme Hospital från 90-talet, inklusive en del av den ursprungliga utvecklingsgruppen. En ny release, här är man fortfarande lägga till nya funktioner och expansion.

Köp Nu

Tropico 5 (PC, Xbox, PS4)

Tears for Fears säger “alla vill till att härska över världen.” Och i Tropico-serien, kan du göra det—så länge som du definierar “världen” som en liten bananrepublik och övertyga din kärleksfulla/glad/content/besviken/upplopp ämnen som är sant, alltför. Tropico 5 expanderar på över ett decennium av uppföljare med ett nytt Age of Empires-stil tid progression mekaniker från koloniala oberoende till den information som ålder, nya alternativ för diplomati och handel, och ett multiplayer-läge som gör att du kan tävla med dina vänner.

Och naturligtvis, att du kan skicka ut din vakter för att mörda någon som vågar köra mot dig i nästa val. En dynamisk rad motstridiga intressegrupper kommer att hålla dig på dina tår—du kan inte skjuta alla, trots allt. Du måste hålla din befolkning åtminstone lite glad om du hoppas kunna göra som President på livstid jobb längre än ett par år.

Köp på Amazon

Parkasaurus (PC)

Parkasaurus tar den idealiserade förhistoriska zoo i Jurassic Park, subtraherar Ian Malcolm kaos teori, och lägger cutesy googly ögon a la Dinosaurie Tåg. Du kommer att bygga upp en djurpark full av exotiska förhistoriska livsmiljöer, fyll ’em up med bortförda dinos från en tid portal, sedan laddar folk att se dem och göra mest av dina pengar från koncession försäljning.

Du behöver för att hålla både människor och dinosaurier glad, och eftersom detta är ett spel om en dinosaurie zoo, naturligtvis, du kommer att ha att göra med enstaka breakout. Måste hålla som besökare-till-offer-tal högt! Parkasaurus är tillgängliga i början av tillgång på Steam, så bli inte förvånad om det blir några större uppgraderingar innan en full release.

Köp Nu

Anno 2070 (PC)

Ubisofts Anno-serien började som stadens förvaltning med en skvätt av historiska romaner, men detta inlägg ändrat inställning till framtiden. I Anno 2070, människor har lyckats smälta polarisar, så att alla knuffade till en mindre och mindre del av marken gnabb över krympande resurser. Du styr den tekniska, miljömässiga, eller företag fraktion, som alla jockey för kontroll av den värld regeringen i (för det mesta) icke-våldsamma politiska tvister.

Din hantering av din mobil bas och dess passagerare kommer att driva på händelserna i världen och bestämma vilka nya byggnader och verktyg du har tillgång till. Grafiken är vackra för ett management-spel—du behöver en biffiga PC att spela—och genomtänkta beslut kommer att belönas i multiplayer-läget. Uppföljaren Anno 2205 expanderar detta system för att resor i rymden.

Köp Nu

Städer Horisonter (PC, Xbox, PS4, Växla)

2013 års version av SimCity var ett ganska stort låt ned för fans, med en grafisk uppdatering, men en mer restriktiv inställning fokuserade på online spelar i stället noggrann uppbyggnad. Paradoxen var gärna till att fylla tomrummet med Städer: Horisonter, som bygger på formeln med ännu mer komplexa verktyg och otroligt detaljerade förvaltning. Det är verkligen en next-gen ta på genren.

Spelare måste jonglera elnät, avlopp, trafik, och alla sätt av annan infrastruktur medan deras staden expanderar från en podunk staden till en internationell storstad. Byggnaden verktyg, i synnerhet, har fått mycket beröm, vilket gör att spelare att vara disciplinerad civilingenjörer eller nära-galna chefer som vill att deras stad nätet för att se ut som en Jackson Pollock målning. Du kan även lägga till spelare-byggd mods på PC-versionen. Trots dessa avancerade verktyg, Horisonter har varit framgångsrikt portas till alla de tre stora konsolerna.

Köp på Amazon