Beveiligingsupdates Zijn Zelfs Het Breken Van Uw Printer (Op Doel)

0
49

Printer fabrikanten haat derden inkt cartridges. Ze willen dat je het kopen van de dure, officiele. Epson en HP hebben uitgegeven stiekeme “updates” die breken deze goedkopere cartridges, dwingt u om te kopen van de dure.

HP de pionier van deze techniek terug in 2016, het uitrollen van een “security update” om de OfficeJet en OfficeJet Pro printers die geactiveerd, een handige nieuwe functie—handig voor HP ‘ s bottom line, op zijn minst. Nu, voordat het afdrukken heeft de printer zou controleren of u gebruikmaakt van de nieuwe HP inktcartridges. Als u gebruikmaakt van een concurrent inkt cartridge of een gevulde HP inkt cartridge, afdrukken zou stoppen. Na een vlammende in de pers, HP soort-van excuses, maar niet echt.

Epson is de laatste bedrijf iets verkeerds doet, volgens de Electronic Frontier Foundation. Als de EFF zegt:

Nu, Epson heeft gevolgd: eind 2016 of begin 2017, Epson begonnen met het versturen van misleidende updates te veel van haar printers. Net zoals HP, Epson, vermomd deze updates als routine software verbeteringen, als het echt waren ze poison pills, ontworpen om te downgraden printers, zodat ze kunnen werken alleen met de Epson dure inkt systemen.

De EFF geleerd van deze via een reader in Texas, en heeft aangegeven dit gedrag aan de Texas Attorney General. Als u woont in een andere staat en je had een soortgelijk probleem met uw Epson printer, de EFF adviseert u om te schrijven in zo uw klacht worden doorgestuurd naar uw staat Procureur-Generaal.

Wij adviseren tegen het kopen van inkjet printers, die zijn over het algemeen een enorme pijn. Als u om documenten af te drukken, krijg je een laser printer, zoals de Brother HL-L2350DW, die kan omgaan met zwart-wit documenten met gemak en met meer economische toner in plaats van inkt cartridges.

Als u foto ‘ s wilt afdrukken, kunt u een foto-afdrukken service in plaats van het kopen van een dure foto printer, dure foto-papier, en eindeloze duur inkt cartridges.

Dankzij het Moederbord om de aandacht te vestigen op dit nieuws.

GERELATEERD: De 5 Beste laserprinters Onder de $200 En Onder

Image Credit: Matt Kay/Shutterstock.com.