Hier is een Samsung-Telefoon met Vier Camera ‘ s

0
81

Als u een nieuwe drone, bent u waarschijnlijk champing op het bit om het te nemen op een paar excursies. Maar voordat je dat doet, voorraad omhoog op een aantal accessoires om die reis te maken in het wild blue yonder alle zoeter.

Moet Je Kopen Of Een Upgrade Naar Een Pixel 3?
door Cameron Summerson op 11 oktober 2018

Google heeft zojuist aangekondigd de nieuwste leden van de Pixel familie, maar zoals altijd is er een dreigende vraag: moet je kopen? Volgens de norm, het antwoord hangt af van wat je nu gebruikt. Laten we over praten.

Razer Introduceert Een Bijgewerkte Gaming Telefoon En Een Nieuwe Mobiele Controller
door Michael Crider op 11 oktober 2018

Vorig jaar gaming accessoire merk Razer draaide een paar koppen met zijn titelloze smartphone, bedoeld om een beroep op gamers en concurreren met vlaggenschip Android-telefoons van Google en Samsung. Het vernieuwde model wordt bijgewerkt hardware en een paar nieuwe trucs te leren.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Hier is een Samsung-Telefoon met Vier Camera ‘ s

Cameron Summerson | @summerson | oktober 11, 2018

Een tijdje terug, iemand besloten twee camera ‘ s side-by-side op de achterkant van een telefoon is beter dan één. En dat is het ook! Zodat je weet wat je moet beter zijn dan dat? Vier camera ‘ s! Aan de Samsung Galaxy A9.

Voordat we te cynisch over vier camera ‘ s op de achterkant van een telefoon, we moeten er ook op wijzen elke camera heeft een doel. Tenminste het is niet uitsluitend een “meer is beter” – benadering. Hier is de verdeling van de camera-scène:

  • Een ultra-groothoek lens: 8MP, f/2.4, 120°
  • Telelens: 10MP, f/2.4, 2x optische zoom
  • Belangrijkste objectief: 24MP, f/1.7
  • Diepte lens: 5MP, f/2.2, live focus
  • Camera aan de voorkant: 24MP, f/2.0 selfie shooter

Zo leuk als het zou kunnen worden om plezier te maken van een telefoon met vier camera ‘ s, geven elk een specifieke en functionele gebruik is pretty cool. Het is een unieke en interessante keuze, zelfs als het nooit vangt aan in de mainstream (en niet).

Langs de camera ‘ s, de A9 blijft een interessant apparaat, met een soort van mengelmoes van high-end en mid-range specs gegooid samen in één apparaat. Bijvoorbeeld, de functies van de telefoon 6GB of 8GB RAM en 128 gb opslagruimte—zowel redelijk high-end specs. Maar het paren die met een 6,3-inch 2220×1080 scherm en meer budget-vriendelijke en mid-range Snapdragon 600 processor. Dat is waarschijnlijk de grootste beperking van dit apparaat, eerlijk gezegd.

U krijgt ook een van 3800 mAh batterij en een hoofdtelefoonaansluiting op alle modellen van de A9, evenals USB-C op te laden. Het zal beschikbaar zijn vanaf November in Europa, en is verkrijgbaar in drie kleuren: Caviar Black, Limonade, Blauwe (wat?), en Bubblegum Pink.

Samsung via Android Police