Het Instellen van FaceTime op de Mac

0
150

FaceTime is Apple ‘ s ingebouwde video-en audio-bellen-app. Het paren met uw iPhone en laat u bellen op macOS.

U hoeft niet een iPhone te maken van FaceTime-gesprekken voeren (of zelfs gebruik maken van iMessage), maar je hebt een te bellen van een telefoonnummer. Als u niet beschikt over een iPhone, kunt u nog steeds telefoontjes van de e-mail gekoppeld aan uw Apple ID, maar alleen met andere FaceTime-gebruikers.

Aanmelden bij iCloud

Je moet al worden aangemeld wanneer u uw Mac instellen, maar als je dat niet bent, kunt u zich aanmelden onder “iCloud” in de systeemvoorkeuren. Zorg ervoor dat deze account is hetzelfde account als u op uw telefoon.

Je iPhone moet het automatisch doorsturen van berichten naar iMessage en FaceTime op de Mac als je eenmaal aangemeld bent, maar als dit niet gebeurt, kan het inschakelen van het onder de iCloud-instellingen op uw telefoon.

Open FaceTime en het Inschakelen van Uw Rekeningen

Standaard voor FaceTime moet worden in het Dock, maar je kan altijd om het door te zoeken voor het in de Spotlight met Command+Spatiebalk.

In de app, opent u het “FaceTime” menu en klik op de “Voorkeuren” commando.

In het venster Voorkeuren, zorg ervoor dat uw Apple ID is ingeschakeld. Vanaf hier kunt u ook kiezen voor de e-mails en telefoonnummers waarop u wilt worden bereikt, wordt het aantal om nieuwe gesprekken, en een aangepaste beltoon.

U kunt ook voorkomen dat mensen u bellen onder het “Blocked” tabblad. Deze instelling moet synchroniseren met uw iPhone.

Bellen

In de FaceTime-app, die u kunt bellen naar mensen die je hebt gechat of een oproep hebt gemist van de onlangs door te klikken op het video-of telefoon-pictogram naast hun naam. Als u het wilt plaatsen een video-oproep of een audio gesprek kunt u met de rechtermuisknop op de naam van een contact en selecteer “FaceTime” of “FaceTime Audio” uit het drop-down menu.

U kunt ook zoeken naar iemand om te bellen vanuit de zoekbalk aan de bovenkant.

Deze zoekopdracht trekt van al uw contacten, zodat ze moeten worden gesynchroniseerd met uw Mac. Gelukkig, ze moeten worden standaard.