Här är en Samsung Telefon med Fyra Kameror

0
85

Om du har en ny drönare, är du förmodligen brinner av iver på lite för att ta ut det på ett par utflykter. Men innan du gör, fylla på med några tillbehör för att göra den resan i wild blue yonder allt sötare.

Ska Du Köpa Eller Uppgradera Till En Pixel 3?
av Cameron Summerson den 11 oktober, 2018

Google meddelade precis att de nyaste medlemmarna i Pixel familj, men som alltid finns det en överhängande fråga: ska du köpa en? Per normen, svaret beror på vad du använder nu. Låt oss tala om det.

Razer Presenterar En Uppdaterad Gaming Telefonen Och En Ny Mobil Controller
av Michael Crider den 11 oktober, 2018

Förra året gaming tillbehör varumärke Razer visade några huvuden med sin självbetitlade smartphone, tänkt att tilltala gamers och konkurrera med flaggskepp Android-telefoner från Google och Samsung. Den uppdaterade modellen blir uppdaterad hårdvara och några nya tricks.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Här är en Samsung Telefon med Fyra Kameror

Cameron Summerson | @summerson | 11 oktober 2018

För ett tag sedan, någon bestämde sig två kameror side-by-side på baksidan av telefonen är bättre än en. Och det är det! Så att du vet vad som måste vara bättre än det? Fyra kameror! Träffa Samsung Galaxy A9.

Innan vi blir för cynisk om fyra kameror på baksidan av telefonen, vi bör också påpeka varje kamera har ett syfte. Åtminstone är det inte enbart en “mer är bättre” – metoden. Här är fördelningen av kameran scen:

  • En ultra-vidvinkel-objektiv: 8MP, f/2.4, 120°
  • Teleobjektiv: 10MP, f/2.4, 2x optisk zoom
  • Största objektiv: 24MP, f/1.7
  • Djup lins: 5 MEGAPIXEL, f/2.2, live-fokus
  • Främre kamera: 24MP, f/2.0 selfie shooter

Lika roligt som det kan vara att göra narr av en telefon med fyra kameror, som ger var och en ett visst och funktionell användning är ganska coolt. Det är en unik och intressant val, även om det aldrig fångster på i den vanliga (och det kommer inte).

Senaste kamerorna, A9 fortsätter att vara en intressant enhet, med ett slags mischmasch av high-end och mid-range specifikationer kastas tillsammans i en enhet. Till exempel, telefonen har 6 GB eller 8 gb RAM och 128 gb lagring—både rimligen high-end specifikationer. Men det par som med en 6,3-tums 2220×1080 visa fler budget-vänlig och mid-range Snapdragon 600-processor. Det är förmodligen den största begränsningen av denna enhet, ärligt talat.

Du kommer också att få en 3,800 mAh batteri och ett hörlursuttag på alla modeller av A9, liksom USB-C laddning. Det kommer att vara tillgänglig från och med November i Europa, och finns i tre färger: Svart Kaviar, Saft Blå (vad?), och Bubblegum Rosa.

Samsung via Android Polisen